cvetka13 -> kako dolgo cakati?? (30.5.2008 22:16:56)
|
LAni sem rodila prezgodaj 7 tednov. Mali je sedaj star 8,5 mes. Danes sem bila na gin, pregledu. Zdravnici sem omenila, da bi rada se letos ponovno zanosila. Zelim si , da bi otroka skupaj gor rasla-se pravi ,da ne bi bilo veliko razlike v letih med njima. Zdravnica mi je sicer to odsvetovala zaradi prezgodnjega poroda prvic. In svetovala, da bi bilo idealno pocakati 2,5 let, kar pa je zame- za naju z mozem "nesprejemljivo". SEveda bomo v kratkem naredili kontrolni UZ maternice, ce slucajno ni v njej pregrade- ki pogosto lahko sprozi prezgodnji porod. Preventivni UZ smo naredili ze pred 1. nosecnostjo, pa je bil bp. Tiste, ki ste enkat ze rodile prezgodaj in s enato odlocile ponovno za nosecnost, KAKO DOLGO STE CAKALE, DA STE ZACELI DELATI NA TEM? IN KAKO JE POTEKALA NASLEDNJA NOSECNOST?? Glede na to, da prav gotovo pri nas ne bomo cakali s e 2let, preden s e bomo lotili delat otroke in da mi je bilo to odsvetovano ( pa ne zato, ker bi bilo kaj ekstra narobe z mojim zdravjem), imam sedaj kar slab obcutek , ce se bo v tem primeru spet kaj zapletlo- obcutek krivde ze v naprej. Tista, ki je to dala skoz upam, da ve o cem govorim. hvala za vase izkusnje!
|
|
|
|