Strawberrie Cherrie -> RE: kuhinja-mnenje in nasveti prosim (31.5.2008 11:56:37)
|
Ok, da še jaz malo navržem svoje poglede na tvojo kuhinjo. - na tvoji skici je po tleh parket, kar mi je veliko ljubše, kot pa ploščice, ki jih je dala Ankica - barva same kuhinje mi ni vešč, ampak to je stvar okusa. raje bi dala bolj nevtralno barvo kuhinje, in bi malček raje pretiravala pri stenah. tudi s fototapetami se da fino kombinirat. - naslednja stvar, ki me rahlo zmoti je natlačenost kuhinje. jaz bi izbrala samo spodnje elemente, brez teh zgornjih, mogoče na vsako stran nape tiste zg.elemente, ki so kombinirani s kaljenim steklom. - definitivno ne zg. elementa nad hladilnik in res nujno je hladilnik ali prestavit, če pa le to ni mogoče, bi jaz na tvojem mestu razmislila o vgradnjem, ker mi vse skupaj deluje malo proti s temi steklenimi zidaki. - otudi širino zadnjega mini elementa iz 10, spremenila na 20 in potem dala raje namesto nape 60, napo 90. tiste zg.poličke, kot zaključni element, se mi zdijo zgolj lovilec prahu in za razstavo porcelanastih figuric, ki že lep čas ne pašejo v kuhinjo. - ok, umivalnik. a misliš imet pomivalni stroj? potem takšnega umivalnika ne potrebuješ, daj raje malo manjšega, ob umivalnik pa na delovno ploščo namesti še takšen majhen odcejevalnik (za džabe ga prodaja ikea). - ok, tisti pulti pri poševni steni mi tut ne sedejo.sp. zgornji elementi ne. jaz bi v tisti kot raje dala mizo. pa daj povleči elemente preko tistih steklenih zidakov do konca. - pa še malo zaradi mize, ne vem, zakaj mora bit fiksirana na steno? mogoče bi ob tisto steno dala vgrdno omaro do zidu, da ne bo prehoda med pultom in zidom, mizo pa pomakneš k radiatorju? Ok, samo par majhnih opazk, upam, da ne zameriš, ampak res mi deluje prenatrpano in slabo razporejeno. Če te ne moti, bom še sama poizkusila ti nekaj izrisat. Ker ravno nimam kaj za delat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Aja, a belih frontov pa ne bi imela? to sem te že mislila na začetku vprašat? mogoče v kombinaciji s temno rjavim lesom?
|
|
|
|