Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:35:49
|
|
|
|
Paštetka
|
kjava, saj pri 1. otroku sem pa dala kar flaško mleka na radiator, pa je tudi bilo cel dan toplo. Narediš v literco mleko, daš na radiator in je skoz toplo. Samo je pa bil on zimski. Je pa kakal tudi po 5x na dan tak malo bolj tekoče. A bi mogoče še tu vedela zakaj? A je to normalno?
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:37:20
|
|
|
|
Katey
|
To bo Donat sigurn , Mg dela čudeže .
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:44:51
|
|
|
|
Paštetka
|
zdaj pa se grem na drevo in si spremenit SPET, nik, ker me je soseda klicala in pravi, da je prijateljica njene sestrične, katere mož dela pri njeni prijateljici in sta si baje v nekem 4. kolenu v sorodu,..saj sploh več ne vem kako je že rekla... v glavnem, da baje že po našem varašu kao neke prijateljičine sosede govorijo in se kličejo, kar spet ta paštetka na rr piše. Tak, da grem na drevo. Lepo se imejte in ne obirajte preveč . SeVam javim nov nik na ZS
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:47:27
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey To bo Donat sigurn , Mg dela čudeže . jaz sem pa slišala, da je baje fosfor dober za možgane in da ga je ogromno v ribjih "kosteh". Če katera rabi, prodam za €, eno ribjo kost
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.5.2008 13:48:14 >
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:00:38
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kjava, saj pri 1. otroku sem pa dala kar flaško mleka na radiator, pa je tudi bilo cel dan toplo. Narediš v literco mleko, daš na radiator in je skoz toplo. Samo je pa bil on zimski. Je pa kakal tudi po 5x na dan tak malo bolj tekoče. A bi mogoče še tu vedela zakaj? A je to normalno? Debata o pogostem kakanju pa že poteka, uporabi iskalnik, no. Možno je pa, da si mela premalo vroč radiator. Mlačno mleko deluje odvajalno.
< Sporočilo je popravil kjava -- 30.5.2008 14:01:35 >
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:00:57
|
|
|
|
BAMBINA_
|
A meni pa ne misliš odgovoriti? http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2824355&mpage=1&key=�
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:06:29
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kjava, saj pri 1. otroku sem pa dala kar flaško mleka na radiator, pa je tudi bilo cel dan toplo. Narediš v literco mleko, daš na radiator in je skoz toplo. Samo je pa bil on zimski. Je pa kakal tudi po 5x na dan tak malo bolj tekoče. A bi mogoče še tu vedela zakaj? A je to normalno? Debata o pogostem kakanju pa že poteka, uporabi iskalnik, no. Možno je pa, da si mela premalo vroč radiator. Mlačno mleko deluje odvajalno. nisem vedela, hvala
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:07:14
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sem ti odg. pa sem raje zbrisala No, pa tukaj povej, ker me res zanima, če so te Demetke v redu za nosit. A imajo samo otroške modele ali bi zase tudi kaj našla?
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:16:04
|
|
|
|
Shorty_
|
punce kok ste me nasmejale, hvala
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:25:50
|
|
|
|
Paštetka
|
Jaz bi še samo povedala, da so v tej tagikomediji vse osebe in dogodki izmišljeni in da če se kdo vidi tu notri, da je zgolj slučaj. P.s. Japonke pa grem zamenjat. Hvala za vaša dragocena mnenja in nasvete.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.5.2008 14:26:48 >
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:32:28
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz bi še samo povedala, da so v tej tagikomediji vse osebe in dogodki izmišljeni in da če se kdo vidi tu notri, da je zgolj slučaj. P.s. Japonke pa grem zamenjat. Hvala za vaša dragocena mnenja in nasvete. Bejž, bejž, a reeees?
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 14:33:58
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Si me dala na ignore. Že prav, si bom pa druge gate kupila
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 20:37:09
|
|
|
|
petja
|
Paštetka, kako ne veš, ali si noseča . A nisi takoj po seksu delala testa? Nama je kondom počil, pa sem šla takoj delat test in je bil minus. Ampak čez 9 mesecev sem pa rodila. Mater jim nešolano tem testom .
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 20:44:33
|
|
|
|
srki
|
Ja, ti testi znajo kar dostkrat zaj....
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 20:55:52
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A mi lahko kdao pove kako vem, če so premajhne ali prevelike? Hvala 1. vzameš japonke iz škatle/vrečke, 2. pogruntaš katera japonka paše na levo nogo in katera na desno nogo, 3. levo japonko natakneš na levo nogo, desno japonko pa na desno nogo, 4. ko imaš japonke obute pogledaš stanje stopala v japonkah (upštevajoč, da je stopalo namontirano tako, da je vsaj en del stopala na robu): če ti stopalo gleda čez rob japonk. potem je japonka premajhna, če pa imaš spredaj in zadaj preveč prostora, potem pa ti je japonka prevelika. IKZEKLI pa saj ne morem verjet 4 strani o tem kdaj so japonke premale/prevelike
< Sporočilo je popravil Zamima -- 30.5.2008 20:56:06 >
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 21:00:35
|
|
|
|
Katey
|
IKZEKLI pa saj ne morem verjet 4 strani o tem kdaj so japonke premale/prevelike [/quote] Uf ne Zamima, tukaj gre za napenjanje 'mišic'
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?