Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:37:04
|
|
|
|
srki
|
Aha, provociraš. Pa saj sem ti tudi jaz lepo za mleko napisala, kako sem delal, kaj me zdaj ignoriraš .
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:37:08
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka oka hvala ti me edina razumeš. Naj ti malo Jaz te bom pa malo
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:37:51
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Jaz tukej ne morem več sodelovat. Mene je začela glava boljet od razmišljanja. Najbrž sem bulana. Grem jaz raje naši tamali planico zamjenjat. Jaz tudi nemore več.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:38:38
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Včeraj sem si kupila japonke Paštetka a se je tebi popolnoma odrolalo ali kaj? Mislim take bedarije pišeš tu gor A tebi res ni jasno, da je trgovanje z ljudmi nezakonito, ti pa to še javno na forumu oznaniš Pa ni važno, če gre za Japonke, Kitajke...
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Jaz tukej ne morem več sodelovat. Mene je začela glava boljet od razmišljanja. Najbrž sem bulana. Grem jaz raje naši tamali planico zamjenjat.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:41:05
|
|
|
|
srki
|
Ja, OK.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:41:28
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Včeraj sem si kupila japonke Paštetka a se je tebi popolnoma odrolalo ali kaj? Mislim take bedarije pišeš tu gor A tebi res ni jasno, da je trgovanje z ljudmi nezakonito, ti pa to še javno na forumu oznaniš Pa ni važno, če gre za Japonke, Kitajke... kaj ti ni jasno? A imaš bolezen norih krav ali kaj? A ne vidiš, da so japonke napisane z malo začetnico in ne veliko?
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:41:34
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Jaz tukej ne morem več sodelovat. Mene je začela glava boljet od razmišljanja. Najbrž sem bulana. Grem jaz raje naši tamali planico zamjenjat. Slovenščina ti pa res ni blizu kaj? Te malo popravim: Jas tukej nemorem (brez presledka!) več sodelovat. Mene je začela glava boljet od razmišlanja. (brez j!) Najbrž sem bulana. Grem jas raje naši tamali planico zamjenjat.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:43:34
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Včeraj sem si kupila japonke Paštetka a se je tebi popolnoma odrolalo ali kaj? Mislim take bedarije pišeš tu gor A tebi res ni jasno, da je trgovanje z ljudmi nezakonito, ti pa to še javno na forumu oznaniš Pa ni važno, če gre za Japonke, Kitajke... kaj ti ni jasno? A imaš bolezen norih krav ali kaj? A ne vidiš, da so japonke napisane z malo začetnico in ne veliko? Ma, če ste vse na pol nepismene, sem mislila, da gre pač za slovnično napako iz tvoje strani.
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:44:13
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Jaz tukej ne morem več sodelovat. Mene je začela glava boljet od razmišljanja. Najbrž sem bulana. Grem jaz raje naši tamali planico zamjenjat. Slovenščina ti pa res ni blizu kaj? Te malo popravim: Jas tukej nemorem (brez presledka!) več sodelovat. Mene je začela glava boljet od razmišlanja. (brez j!) Najbrž sem bulana. Grem jas raje naši tamali planico zamjenjat. Jaz pa grem moji fruteka dat, ker se mi ne ljubi kuhati, pa previt, ker je že od 7. v isti planici. Upam, da me ne bo kdo socialni prijavil. Se je že naveličala risanke gledat. Ji grem na cartoon network dat, da bo kakšen hasek od risank
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:46:35
|
|
|
|
srki
|
Pa še kako paštetko ji daj.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:47:30
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Pa še kako paštetko ji daj. Ja, ja, paštetov kruh
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:49:29
|
|
|
|
Paštetka
|
A to že lahko pri 10. mesecih? A frutek lahko pogrevam v mikrovalovki? Na navodilih nič ne piše?
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 30.5.2008 12:51:44 >
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:55:09
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi Jaz tukej ne morem več sodelovat. Mene je začela glava boljet od razmišljanja. Najbrž sem bulana. Grem jaz raje naši tamali planico zamjenjat. Mislim, da si se pravkar zagovorila!!! Skoraj 100% sem, da si mi ti zadnjič dajala napotke kako mojo zlato princesko odvadit lulanja v pleničke. In sedaj izvem, da ima tvoja tamala še vedno pleničke! Popolnoma si me razočarala! In zaradi tebe sem potrgala s sten vse nalepke od ubogega Medvedka Puja, princesk, Nodija, Pujse Pepe in jih nadomestila z doma sprintanimi kahlicami. Točno tako kot si mi ti svetovala! Aja, pomaga pa nič ne. Zgleda, da sem res zamudila tisto tapravo obdobje, ko je dojenček voljan sprejeti kahlico. Tako, sedaj pa te blokiram! Ker si res nesramna! Moram še razmislit, če bom naredila samomor ali ne.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 12:55:53
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A to že lahko pri 10. mesecih? A frutek lahko pogrevam v mikrovalovki? Na navodilih nič ne piše? 1. Ne, lahko že takoj, ko se rodi. 2. Še boljše ga je v lonček strest in ne plinu pogret. Mikrovalovka ima te mikro valove, pa to ni glih zdravo.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:03:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Paštetka, verjetno ti model ne paše, pojdi jih zamenjat.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:06:26
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A to že lahko pri 10. mesecih? A frutek lahko pogrevam v mikrovalovki? Na navodilih nič ne piše? Kater model mikrovalovke pa imaš? Mislim, da bi v navodilih za uporabo to moralo pisat. Najboljše, da se obrneš na zastopnika oz. prodajalca mikrovalovk.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:09:20
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A to že lahko pri 10. mesecih? A frutek lahko pogrevam v mikrovalovki? Na navodilih nič ne piše? Kater model mikrovalovke pa imaš? Mislim, da bi v navodilih za uporabo to moralo pisat. Najboljše, da se obrneš na zastopnika oz. prodajalca mikrovalovk. A so na Gorenju kakšni fajn tipi, da bo kakšen hasek več?
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:10:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A to že lahko pri 10. mesecih? A frutek lahko pogrevam v mikrovalovki? Na navodilih nič ne piše? Kater model mikrovalovke pa imaš? Mislim, da bi v navodilih za uporabo to moralo pisat. Najboljše, da se obrneš na zastopnika oz. prodajalca mikrovalovk. A so na Gorenju kakšni fajn tipi, da bo kakšen hasek več? Pojma nimam, naša je Miele.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:16:01
|
|
|
|
kjava
|
Daj no, pašteta, kakšna mikrovalovka. Šporget na drva zakuri, pa maš lahko tko pri kraju frutek in bo cel dan topel, pa še v hiši bo toplo, če bo glih kakšen mrzel veter zapihal.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:20:07
|
|
|
|
Katey
|
Psihično stanje stabilno , al je blo le majčken preveč vroče v zadnjih dneh? No pa sej razumem, se zgodi.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:30:23
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava Daj no, pašteta, kakšna mikrovalovka. Šporget na drva zakuri, pa maš lahko tko pri kraju frutek in bo cel dan topel, pa še v hiši bo toplo, če bo glih kakšen mrzel veter zapihal.
|
|
|
|
RE: Včeraj sem si kupila japonke 30.5.2008 13:31:09
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katey Psihično stanje stabilno , al je blo le majčken preveč vroče v zadnjih dneh? No pa sej razumem, se zgodi. Malo mi je slabo. Pa zdaj ne vem, če zato, ker sem se Donata napila, ali zato ker sem baje noseča.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?