aluš -> RE: Če bi lahko izbirale... (30.5.2008 9:43:23)
|
Rodila: prvič maja, drugič decembra. Če bi se odločala za tretjega in bi se lahko zmišljevala bi rekla da februar. Zakaj: - prve mesece si itak bolj malo zunaj. Če je dete pridno in spi fajn počiješ (pa se lahko mleko dela, pa nisi ves živčen), če je otroček bolj naporen itak ne upaš prav ne vem kako z njim okoli pohajkovat. Pri prvem smo ztakoj leteli ven, se mi zdi, da se sploh nisem oddahnila od vsega skupaj. Potem je celo poletje zunaj prespal, ko je prišla zima, ga je začelo pa vse zanimt, mi pa več ali manj skoz noter. Zato imam naslednjega otroka zimskega, sam je mal prezgodaj ratal. - februarček je pri starejših ko gre v šolo (nova devetletka), ubogi moj decemberček. - Res je treba pozim več oblačit, samo če ne kompliciraš preživiš, tudi viroze razsajajo (ta velik prinesel iz šole, sva bila pri 6 tedenih v bolnici s tamalim). Ampak to vse hitro mine. Potem pa pridejo spomladanski in poletni meseci in je otroček ravno prav velik za potepanje, za na morje, prav uživajo. Z otročkom se tudi že fajn ujameš.
|
|
|
|