Bulica v levi bradavički? Panika: ZAKAJ??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

puncica -> Bulica v levi bradavički? Panika: ZAKAJ??? (18.2.2005 20:08:29)

No problem je takšen.
Naša tamala stara 8,5 mesca ima že skoraj od rojstva v levi bradavički bulco, ta bulca je bila od začetka čist majhna, cca. 1-2mm premera, potem pa je začela rast, ravno danes pri kopanju pa sva mal z možem tipala in se nama zdi kar velika. Tam okol 1 cm. Glih tako zgleda kot bi ji zizika rastla. Pa če ji stisneš ji priteče neki belega ven :((:((:zmeden2:

Mene ful skrbi kaj bi to bilo. Sem omenla pediatrinji v posvetovalnici pri enem mescu, pa je rekla ma to so moji hormoni, ki so še ostal, pa nič dala glihe:grrr:, zdej pa to kr raste:( in naju čedalje bolj skrbi.

Fora pa je v tem, da ima to bulco sam v LEVI bradavički v desni pa nič. Če ji stistneš tam je nič ne boli, a naju skrbi. Pregled imamo sicer 1. marca, tako da bomo do takrat še počakali kako in kaj.

Zanimajo pa me vaše izkušnje a je še katera zatipala kako bulco v punčkini ziziki????

BONI* -> Bulica v levi bradavički? Panika: ZAKAJ??? (18.2.2005 22:06:49)

Jaz sicer nimam izkušenj z tem, bi pa na tvojem mestu šla čim prej k zdravniku. Ne bi te rada strašila ampak mogoče stvar le ni tako nedolžna, kot je zgledala pri 1 mesecu. Nič te ne stane, če se greste k zdravniku pokazat, samo bolj mirna boš

Lp, Boni

Magi* -> Bulica v levi bradavički? Panika: ZAKAJ??? (19.2.2005 11:41:48)

pa čim manj stiskajte in dotikajte! pa le na posvet k pediatru.

Anonimen -> Bulica v levi bradavički? Panika: ZAKAJ??? (23.2.2005 18:45:20)

Puncica mene zanima kako ste rašili zadevo!!!

Upam, da je vse v redu!

Bojana

Stran: [1]