hansaplast obliži za zdravljenje pikov ... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

dana -> hansaplast obliži za zdravljenje pikov ... (29.5.2008 15:36:37)

... komarjev in podobnih insektov.

Samo to vam povem, da pri meni deluje. Včeraj me je pičla mušica (ne vem kera). Takoj sem imela rdečo piko, zvečer pa že rdeč kolobar in zatečeno. Dam potem tisti obliž gor in danes zjutraj ni bilo nobenega kolobarja, nobene otekline, samo mesto pika se še malce pozna.
Mene je zadeva presenetila, saj nisem mislila da bo delovalo. Imam pa kar probleme s temi mušicami, saj se mi vedno takoj naredi kolobar in zateče.  

Pa tisti gel proti žuljem je tudi fajn. Naredi kot ene vrste film na koži in potem čevelj lepo drsi po koži.

Naja30 -> RE: hansaplast obliži za zdravljenje pikov ... (29.5.2008 15:41:03)

Hvala, da si povedala. Sem ravno gledala eno reklamo in razmišljala, ali naj vzamem te obliže ali ne.

Tale gel proti žuljem - a to misliš tudi obliže? Te sem pa probala in so res super! Sploh ne čutiš bolečine od žulja!

dana -> RE: hansaplast obliži za zdravljenje pikov ... (29.5.2008 16:03:36)

Ne obližev nimam. Sem se preventivno z gelom namazala, tako da žuljev (še) nimam.

Samo tale gel je po mojem mišljen samo za petni del. Žuljev, ki jih dobiš recimo pri daljši hoji, ali pa od kakih gojzarjev, pa tudi tale gel ne more preprečiti.

citrončica -> RE: hansaplast obliži za zdravljenje pikov ... (29.5.2008 16:09:48)

te žulje pa prepreči gelast obliž sport v taki belo-vijola škatlici, preizkušeno, meni edino to res pomaga,tud pri novih čevljih,pa sem potem vsaj 9-10 ur na nogah skoz...

cessy -> RE: hansaplast obliži za zdravljenje pikov ... (15.7.2008 10:20:52)

A še ima katera izkušnje z temle po pikih insektov?

Stran: [1]