Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Clooney je spet samski! 29.5.2008 13:29:38
|
|
|
|
helloKitty
|
Vse oboževalke zvezdnika Georgea Clooneyja imate sedaj odlično priložnost, da ga osvojite, saj se je razšel z dekletom Saro Larson. Igralec George Clooney se je po enem letu razšel z 29-letno Saro Larson, s katero sta se spoznala v Las Vegasu. Nekdanja natakarica je zaradi Georgea pustila svojo službo in se posvetila vlogi njegove spremljevalke na družabnih dogodkih. Sedaj pa je menda povsem potrta, ker je izgubila enega najbolj zaželenih moških na svetu. "George je srečen, da je znova samski. Zadnje čase ga je Sarah dušila in rabil je več svobode. Sicer pa sta imela malo skupnega. Povsem sta bila različna, saj prihajata iz čisto drugih svetov," so zaupali njegovi prijatelji. Medtem, ko rjavolaska pakira kovčke iz njegove vile na Beverly Hillsu, se je George diskretno umaknil v losangeleški hotel. Sej vem da mi ne pomaga kej dost, sam sem vseen mogla napisat!
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 13:35:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem spakirat kufre. George, prihajam
|
|
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 13:51:06
|
|
|
|
snake
|
meni pa on ni ne vem zakaj, jaz padem dol ko zagledam keanu reevesa........sej nočem smetit teme ampak tako malo komentiram
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 13:58:02
|
|
|
|
aljuška
|
že hitim k njemu
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 13:59:57
|
|
|
|
mojamura
|
clooney je pa dober material za one night stand samo ne vem kaj bi moj na to rekel
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 14:24:03
|
|
|
|
ursa30
|
men je pa mal prestar
|
|
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 14:39:33
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Grem spakirat kufre. George, prihajam imaš še kak sedež prost ?
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 14:40:38
|
|
|
|
Volga
|
Že nekaj ne more biti v redu z njim.
|
|
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 14:51:17
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Že nekaj ne more biti v redu z njim. ja....najbrž ima pretankega tiča in predebelo denarnico
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 14:52:32
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 men je pa mal prestar 6. maj 1961, se pravi, da je star 47 let....njamiii
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 15:20:53
|
|
|
|
aljuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 men je pa mal prestar 6. maj 1961, se pravi, da je star 47 let....njamiii mmmm,ravno pravšnji zame
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 15:32:57
|
|
|
|
amaya
|
...to je ziher vročina
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 19:02:10
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: snake meni pa on ni ne vem zakaj, jaz padem dol ko zagledam keanu reevesa........sej nočem smetit teme ampak tako malo komentiram Men sta pa glih tadva kul.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 21:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Valda da je samski, če je pa nekje izvedel, da ima pri meni nekaj šans...
|
|
|
|
RE: Clooney je spet samski! 29.5.2008 21:29:31
|
|
|
|
Zamima
|
eeeeh, naj bo samski, jaz mam drugega nagledanega
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?