lastnice quinnyjev help (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

pravljica -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 18:21:44)

ne morem pomagat, ampak res rabim kakšen nasvet...sem se danes že zjokala, ker grem jutri v ZG po comforta, pa se ne morem odločit za barvo - modra ali rdeča :((
kakšne imate ve? na kateri se bolj opazijo kakšni fleki, umazanija? ali so barve kaj zbledele na soncu? je rdeča tudi uredu za fantka? je poleti vroče v modri? potem pa naj gledam da še barvno nekako k meni paše :(
po eni strani ful vesela, da že grem po voziček, po drugi se pa ful sekiram, da še med dvema izberem napačno barvo in mi bo potem žal
s.o.s.!

analizapola -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 18:30:12)

Imamo :roza::duda: in moder voziček - Quinny. Košara je zelo zbledela in sploh ni več modra ampak vijolična.
Upam da imajo uvozniki nadomestne oblekice za košaro -če bomo imeli še :duda: Blago na sportnem delu vozička je zelo kvaliteten in zaenkrat ni nič zbledelo. Uparabljamo pa ga ze dobrih 10 mesecev.

ZARJA -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 18:48:43)

Ti to misliš rdečo - rdečo?
:)Mi imamo brick barvo - te pa zdej po novem več ne delajo ne? Kupili smo ga novembra,(naročili prek interneta) brez da bi prej v živo videli to barvo in nam je zeeeeelo všeč!
Kako obledi in kako se obnese poleti pa še ne vem. men je sam ful lep :sloncek:

Eh, saj vem, da ti nisem nič pomagala... sori.:muca:

pravljica -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 18:52:39)

ma ne zarja, seveda si mi, vsak predlog je dobrodošel, rdeča je pa zdajšnja bolj živa, malo bol temna...
analiza, ampak športni del ste potemtakem uporabljali pozimi, tak da ni mogel zbledet :zmeden:
a ni isti material kot pri košari?
kako pa se na tej temni barvi vidijo razni fleki in packe (od blata, od hrane-kakšnega keksa pa to) in kako se to pere? pri pranju gre barva stran?

polona2 -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 19:21:02)

Naš Quinny je v barvi Navy, celo poletje smo ga gonili po soncu in da, je malce obledel :(, se vidi na notranji strani žepkov, drugače pa je rdeča primerna za fantka, zakaj pa ne, jaz bi tudi rajši imela rdečega, pa se mi je mudilo in sem lahko izbirala samo :grrr:med Navy in neko čudno zeleno:zmeden: barvo,
jaz bi kupila rdečega :rozica:, lp pa dober nakup ti želim :rozica:!

L & L -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 19:33:49)

Pravljica lep pozdrav. Mene pa zanima koliko stane voziček v ZG. Navijam za rdečo:bravo:. Ajde:sloncek:

malika -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 20:39:52)

Absolutno rdečo-ta je najlepša. Jaz imam črno sivega, pa je streha čisto obledela(sem reklamirala in dobila novo) pa še vsaka pikica se vidi na njem. Po moje bo tudi glede tega rdeča boljša od modre.

andrejaz -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 21:08:29)

Mi imamo športni del blue van barvo(modrozeleno), ki ga še nismo uporabili in ne vem kako se bo barva obnesla. Košaro pa imamo navy canvas (modra), ki pa je takšna kot nova.
:sloncek:

Anonimen -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 22:06:17)

Rdeča je čist primerna za fantka:)

pravljica -> lastnice quinnyjev help (18.2.2005 22:44:50)

hvala vam, me pa prav zanima kako se bom jutri odločila :zmeden:
l&l...quinny comfort stane v turbo limaču 3000 kun, jutri še dobim popust 15% (so mi po tel povedali danes), 16,5% pa je potem vrnjenega davka
imajo pa samo še modrega v king crossu in rdečega nekje v centru, ostalo so prodali
drugače pa imaš cene na njihovi strani:
http://www.turbolimac.com/ShopCode/Groups.asp
l.p.

TARA in MAJ -> lastnice quinnyjev help (19.2.2005 12:44:42)

mi imamo rdečega za našega fanta in je prav lep

jagoda12 -> lastnice quinnyjev help (19.2.2005 15:00:01)

Mi lastnico/lastnika se cakamo, nas Quinny je pa rdec. Nama je strasno vsec!!

viv_ -> lastnice quinnyjev help (19.2.2005 22:37:57)

Mi imamo svetlomodrega (allure) in je super. Na splošno je čiščenje in vzdrževanje enostavno, tako da se glede madežev ne sikiraj.

lp

pravljica -> lastnice quinnyjev help (21.2.2005 8:56:13)

no, odločli smo se za rdečega...glede na to, da spola nočemo izdajati okrog, so zdaj vsi 100% prepričani, da bo pupa :zmeden:
jaz sem pa v 9nebesa, ker imam tako lep voziček :bravo:
hvla vam vsem za mnenja...l.p.

Stran: [1]