trikrat hura za Bora. Tukaj sem nova a te lahko vprasam kakšne probleme sta imela, ker jih imamo tudi mi. Tudi moja Manca je samostojno sedela pri sedmih mesecih
Lp Mateja
Bela -> YEEESSS!!!! (18.2.2005 20:56:23)
Mateja dobrodošla:rozica:nobenih problemov ni blo:)...samo Bor je tako ustrajal in se trudil, da bi čimprej sedel...in ko mu je uspelo dokončno je bil zelo zadovoljen in ponosen:bravo::bravo::bravo: Kakšne probleme, pa imate glede sedenja?
tomca -> YEEESSS!!!! (18.2.2005 21:15:56)
Moja manca je bila rojena z medenično vstavo. Prišlo je do zastoja srca in dušitve. ko so jo oživljali so ji poškodovali tudi jetra. Manca je drugače čisto "normalen" otrok vendar ima probleme z gibanjem. Sicer mi pravijo da bo hodila in da bo vse OK, vendar morava veliko delati. Vsak teden jo vozim na fizioterapijo. S sedenjem problemov nimava več, pač pa se učimo trenutno plazit. Upam da bomo to zahtevno stvar kmalu osvojili.
Tvoj Bor je star 8 mesecev?
Bela -> YEEESSS!!!! (18.2.2005 21:29:03)
O bogi otročič, samo da je sedaj bolje in da napreduje. Želim vam, da bi vse potekalo lepo in prav, če je upanje pa še toliko boljše;) Bor pa bo čez kak dan imel 8 mesecev:)
Bela -> YEEESSS!!!! (18.2.2005 21:29:04)
O bogi otročič, samo da je sedaj bolje in da napreduje. Želim vam, da bi vse potekalo lepo in prav, če je upanje pa še toliko boljše;) Bor pa bo čez kak dan imel 8 mesecev:)
india -> YEEESSS!!!! (18.2.2005 22:11:42)
Bravo Bor, zdaj pa še žlico in vilico, pa boš pravi gospodič!!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: