Hope2 -> RE: ZS in prijava (3.6.2008 16:08:05)
|
Saj mi redko kdaj kaj napiše, da bi lahk poslala. Največkrat mi seja poteče že nekaj sekund ali minutko po prijavi, tak da ne napišem niti stavka, ali pa obrnem le 1-3 strani na forumu, seveda brez branja, le klikanje, da pridem do določene teme. Ne napiše oz javi mi nič. Druga najpogostejša napaka. Jaz vtipkam nik, geslo in potrdi, mi napiše n asivem polju "prijava uspela" in sekundo zatem se mi odpre internetna stran RR, kjer hočem odgovarjat, vendar sem že odjavljena. Torej takoj, ko mi javi da sem prijavljena, sem že odjvaljena. Ne javi mi nič, le odjavljena sem, brez da bi se sama odjavila. Ko mi pa ne uspe priti do "prijava uspela", torej takoj za vtipkanim geslom in nikom ter potrdi, pa se pojavi en napis na beli podlagi, ki ga bom lahko poslala, takoj ko se mi to zgodi. Tretja napaka je (malo redkeje), ko se glih prijavim na strani, kjer hočem odgovorit, pritisnem na odgovor in se mi odpre okno za odgovor, vendar je pobarvan oz narisan tako kot RR strani in napiše, seja vam je potekla. Točno tole napiše: Ta možnost je onemogočena ali nimate zadostnih pravic za njeno uporabo ali vam je potekla seja (poskusite s ponovno prijavo).
|
|
|
|