gigi1 -> RE: IVF/ICSI junij (11.6.2008 17:47:25)
|
Zvezdica js sem te dni velik Pušenjaka brala. Zanj je rjav izcedek strjena kri. Zato govori o krvavitvah. Ko se kri ulije je nekaj čisto drugega kot rjavi izcedek, ki je lahko posledica miljon stvari. Pravi tudi da Dabroston oz progesteron predpisujejo pri teh izcedkih zato, ker bi lahko prihajalo do uhajanja rumenega telesca, kar progesteron preprečuje. Vzroki so različni in kot ti je napisal se veliko nosečnicam to dogaja, vendar je tudi veliko takih, ki BP donosijo. Lahko res, da ti zaradi širjenja maternice pokajo kapilare in se to potem kaže kot rjav izcedek. Ne pozabi, da imaš 2 in se maternica verjetno še hitreje širi, kot bi to bilo pri enem. A si mu napisala, da imaš 2? Objemčkam te in upam, da se boš kljub izcedkom zdaj malo pomirila. Miška Rožico sem vprašala, če pride v petek in je rekla, da bi z veseljem pa žal ne more. Nalednjič se nam pa gotovo pridruži. Vse borke lepo pozdravlja in vam želi vse kar si želimo vse mi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] Hedi imaš SZ.
|
|
|
|