Abra -> RE: IVF/ICSI junij (11.6.2008 11:22:58)
|
Sapi, super, da gre po planu [sm=smiley1.gif] zdaj je prva špika že mimo [sm=smiley1.gif] Mišmiš, ti pa boš imela foliklov, skoraj vsak dan polovni, zdaj še Mr. Darcy ... a sploh še rabiš kako stimulacijo? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sayuri, naj ti čas čimhitreje mine. Boš pa vsaj super spočita, ko bosta razgrajača prišla na svet. [sm=smiley1.gif] Daisy, uživaj na morju! Pija, otroček je ful priden. Sploh ne vem, da ga imam [sm=zmeden.gif] nikoli mi ni prav [sm=smiley36.gif] če bi bruhala, bi jamrala, tko pa tut [sm=smiley36.gif] Kaj pa ti, si še vedno v gužvi? Zdaj se moraš pa že počasi relaksirat, da bos spočita nevestica [sm=smiley1.gif] Dajamaja, bi res rabla osebno nakupovalko [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dopoldne bi se mi najbrž še dalo, takrat je pač treba druge stvari delat, popoldne me pa mine .. obljubim, da si bom šla kej kupit [sm=smiley1.gif] Veš, če meni tokrat ne bi ratalo, bi tut Reša z izsledki s knjige seznanila, sem že pripravljala iztočnice. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Se spomnim, da je Bety upa enkrat napisala, da jo že posluša. Saj nabrž vidi, al kar neki govoriš, ali si to resno naštudiral. In v končni fazi je bil tudi pri njej dovzeten, ji je predpisal medrol, na njeno željo. Kar pogumno treniraj nastop [sm=smiley36.gif] Zvezdica, pomisli na svoje besede, da si ne boš pustila več jamrat [sm=smiley1.gif] vidla si, da kljub izcedkom tvoja dva [sm=duda.gif][sm=duda.gif] pridno rasteta, ju to čisto nič ne moti! Vem, da ni fajn, poskusi odmislit. Dabroston pa je slabša različica prometriuma. Dabroston je sintetični progesteron, nadomestek, prometrium in utrogestan pa sta naravna. Kajsica, že greješ pingvinčka? [sm=smiley1.gif] Jaz sem danes s tekočino že bolj pridna, sem že skoraj liter vode popila. Se že vidim, da me bo vsak čas začelo skrbet, kako da mi voda spet paše [sm=smiley29.gif] da neki ne štima [sm=smiley29.gif] obstaja kako zdravilo za pozitivno naravnanost? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] tko sem pametna za drugim dajat nasvete, sama pa na celi črti pogorim [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|