Abra -> RE: IVF/ICSI junij (9.6.2008 16:34:28)
|
Macka, jaz sem pri obeh postopkih, ko sem ugledala plus imela izcedke. Prvič sem še pred testom klicala Reša ali naj prekinem z aspirinom, pa mi je rekel, da ne. Da mi več koristi naredijo, kot škode. Prometrium sem si pa zdej v zadnjem kar sama povečala, sem si rekla, da škodit ne more. Če bo minus bo minus, drugače pa tudi ok. Na uz me je vprašal, kaj jemljem in koliko, pa sem kar rekla, da 3x, čeprav je na listu napisano 2x in je rekel, da je uredu. Z aspirinom pa zdej kar nisem vedela kaj narediti, ga nisem hotla kar prekiniti, pa sem še tri dni jedla polovičko in ene 2 dni tretjino. Reš je rekel, da je tega itak tako malo, da ni kaj zmanjševat, jaz sem pol to kar po svoje izpeljala. Ne verjamem, da so izcedki posledica tega, da se en zarodek poslavlja... V prejšnjem sta se oba prijela, zdaj tudi, a je drugi vmes voljo zgubil, se je na UZ še videla ena pikica, a po povečanju prometriuma nisem imela nobenega izcedka več. Zvezdica a si vidla, da je vse ok [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za srčka. Zdej se pa res pomiri. [sm=smiley1.gif] Sapi, ni nujno, da bojo mehurčki. Malenkost pa zapeče, ja. Pa zato hitro mine [sm=smiley1.gif] Bambi, kar z miško kopiraš ali pa "ctrl" + "C", prilepiš pa z "ctrl" + "V". Lahko, da je namesto ctrl tudi kaka druga tipka, na winse se ne spoznam. Gigi, zdaj bi pa moralo bit že vse za tabo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|