arneja
|
WP, tudi ti lepe pesmice pišeš . Blanči, šarmanten Reškov glasek bom slišala, samo kaj, ko mu ne bom imela nič lepega za sporočiti . No, ga bom pa spet malo več videla . MLBK, na 9. dan od česa, od ET-ja si dobila ? Očitno se bova septembra spet skupaj borili . Pikovit in Pija, očitno toliko lepih želja prav nič ne pripomore k . Ampak sem vam hvaležna vseeno in to zelo. Če ne bi bilo vas, bi se zdajle samo še sesula . Zame je prva stvar zjutraj računalnik prižgati pa na RR pokukati . Pija, si kaj pametnega kupila v Celovcu? Šuhice pa poslikaj pa v album vrži . Jaz bom morala pa našo Lučko ven dati iz albuma . Bambi, tvoj te je pa kar ovohaval ? Bi si želela, da vas danes razveselim z lepo novičko, pa žal ne morem . Sapi, uf, ti se boš pa še dolgo špikala. Jaz pa očitno tudi spet. Sem že čisto pozabila, kako boleče so bile tiste injekcije Menogona v rito. Ja, čas celi vse rane . Sem se zdajle spomnila, da se mi je pa ponoči sanjalo, da sta bili dve rožnati črtici na testerčku . Ampak saj meni se je tudi že sanjalo, da sem na lotu zadela . Gigi, si ti morala tolažit, ne ? Jaz svojega sploh še nisem klicala, čakam, da se zbudi. Najraje ga sploh ne bi zamorila s to eno črtico, mogoče bosta pa v nedeljo dve, pa je vse sekiranje brezzvezno . Drugače se bom pa tudi s tabo septembra spet borila . Bo pa september naš mesec . Grethy, ko si ti post pisala, sem se jaz vsa nervozna v postelji premetavala, ker me je že full lulat tiščalo pa si kar nisem in nisem upala it . Dejzika, kako si ti danes ? Glej, da rešiš najino čast . Zdaj bom pa poskusila malo zaspati nazaj, pa vas potem pridem še pogledat . Punce, hvala še enkrat za vse navijanje .