|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
4.6.2008 22:21:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

No pa dej Pija,sem ferbčnauser posted image

Jaz pa blond, pa ne gre to pol preveč hitr user posted image

Pol bom pa počakalauser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 776
4.6.2008 22:25:16   
Pija76

No pa dej Pija,sem ferbčnauser posted image

Jaz pa blond, pa ne gre to pol preveč hitr user posted image

Pol bom pa počakalauser posted image

Bo najboljš da se dobiva, bo zihr najhitrej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 777
4.6.2008 22:26:18   
Pija76

Jaz sem si pa ravno pirček odprla

Kaj pa drugega user posted image , jaz pa ob šabesi user posted image

To pa ni tebi podobnouser posted image

Slabo meni danes, ovinki so me uničili, pa moj je vozu nazaj....je pa že na pizzi tud on komentiral zakaj ne bom piva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 778
4.6.2008 22:27:42   
pikovit
Ja pol se pa morva dobit.Kdaj pa?Naslednji teden?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.6.2008 22:28:34   
pikovit
Evo zdej so pa vse šle.Punce lahko noč in lepe sanje vam želim.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.6.2008 22:30:28   
Pija76
Lahko, tam torek, sreda kaj praviš?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.6.2008 22:31:25   
pikovit

Lahko, tam torek, sreda kaj praviš?

Važi se čujeva.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.6.2008 22:59:33   
bambi75
No ko pa jaz pridem gor pa vse pobegnejo. Pa saj nisem tako huda ko par Heineken-čkov spijem samo malo bolj nerodna user posted image  .

Tudi jaz sem vesela da sem vaju spoznala Grety in Blanč in upam da še kdaj ponovimo.

Me je pa user posted image  pol ure ovohaval in hodil okrog mene in izdavil, a si kaditi začela user posted image  ,a ni že dovolj da si pila. Ne saj se hecam ,ampak res je vohal cigarete ,pa ne vem odkod saj smo bile na zraku.

Arneja jutri pa čekiram forum da zagledal lepo novičko.

Zdaj pa grem user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.6.2008 23:21:55   
sapi
arneja komaj čakamo tvoj + ... drugače sem jaz v dolgem postopku in me do stopke čaka še kar nekaj špikic ... kake tri tedne ali malo manj, bomo videli ...

Nič odhajam ker vidim, da je že vse mirno ... sem se pa javila za 13. pa nisem na nobenem seznamu user posted image , sem čisto neopazna....

nočko

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.6.2008 1:26:39   
gigi1
Itak, da sem mojga do zdej tolažla, Pol sem pa v muzko padla... Maliganska od Balaševiča in Ruski voz od Bajage. Te JUžnaki me pa zadanejo...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.6.2008 1:32:50   
gigi1
 "Maliganska"
Život baš i nije bog zna šta...
Al za svaki sluèaj uvek uzmem šta mi da:
Frtalj leba... Metar neba... I pun šešir sna...
Al Ðavo gleda da i njemu bude fino...
Pa katkad sav taj džumbus umoèi u vino...

Dajte mi vino, vino nek se toèi...
Dok traju dani... A naroèito noæi...
Jer tu je tuga... Ta moja verna druga...
A kad je tuga onda treba da se cuga...
Dajte mi vino... Ja nemam drugih želja...
Ni bližeg roda... Ni boljih prijatelja...
Jer tu je tuga... Ta moja crna kuga...
A kad je tuga onda mora da se cuga...

Sreæu sam ko rukav izvrto...
S vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...
Malo ko je, èedo moje, tome izvrdo...
Ali kad cugnem, ja lakše misli sredim...
Znam, tu sam di sam... Al bar se manje jedim...

Dajte mi vino, vino nek se toèi...

S jeseni, kad bagrem opadne...
Potera me maler... Štagod poènem propadne...
Još mi se, u inat, Ta Što Ne Sme dopadne...
E, stara rana se vida starim lekom...
Dabome vinom... Ta ne bi valjda mlekom?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.6.2008 1:35:28   
gigi1
Bajaga - Ruski voz

Voz pospani voz za Harkov, Gomelj, Lenjingrad
Znam kako je nocas dalek Beograd
Nece moci nikada olovka ni hartija
ni svi ruski postari nemogu ti odneti
pismo koje pisem ja marka s likom Lenjina
i u pismu jedina tuga sto me razbija.

Nije votka rakija mada nocas udara
Tuga mi je velika velika ko Rusija
Ja nemogu poslati ljubav jer se nesalje
nit sam mogo poneti s sobom tvoje poljupce

Voz u vozu izguzvana lica putnika
Ti si tamo negde iza onih planina
Dal si mozda zaspala il si budna kao ja
dal te muce nemiri il te nista nemuci
Kada budes citala pismo koje pisem ja
tajna bice skrivena iza ovih redova.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.6.2008 1:37:17   
gigi1
Sej sem se že vnaprej opravičla a ne?

Pupe lahko nočko.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.6.2008 4:03:54   
Grethy
Jutro ... dajmo vstat ...

arneja pejdi lulat napalčko ... ajde ... plusek ane ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 789
5.6.2008 6:10:25   
arneja
Punce moje, žal je bila ena sama črtica user posted image . Sicer se zdaj tolažim s tem, da je bilo še prekmalu za test, ampak prav veliko upanja pa nimam več user posted image . Očitno naša Lučka ni hotela pri mamici ostati user posted image . Bom v nedeljo ponovila test, če user posted image  prej ne pride. Joškice me še vedno malo bolijo, glava pa tudi. Sem se že ob 3-h zbudila, pa se potem do petih preobračala, ob 5.05 pa vstala in šla lulat v lonček. Dejansko že 14 dni le po 4 ali 5 ur na noč spim user posted image . Pa še mojega sončka ni doma, da bi se vsaj pocrkljala lahko zdajle user posted image . Sem že skoraj izgubila upanje, da bo tudi nama kdaj uspelo user posted image  zagledati. Dobro, da imam vas. Vse punce okoli mene imajo namreč z lahkoto otroke in sploh ne zastopijo, kako zelo boleč je tale neuspeh. Sem se že dvakrat zjokala, ampak čisto vse še ni izgubljeno, ne user posted image ? Dejzika, glej, da ti plusek ali user posted image  nalulaš user posted image . Zdaj vas grem pa brat. Hvala bogu za to, da vas lahko berem user posted image . Aja, sem celo molila v mislih preden sem šla lulat, pa tega navadno ne počnem user posted image . No, saj pomagalo je bolj malo user posted image . Mah, bo že, saj smo borke, ne user posted image

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.6.2008 6:25:54   
arneja
WP, tudi ti lepe pesmice pišeš user posted image .

Blanči, šarmanten Reškov glasek bom slišala, samo kaj, ko mu ne bom imela nič lepega za sporočiti user posted image . No, ga bom pa spet malo več videla user posted image .

MLBK, na 9. dan od česa, od ET-ja si dobila user posted image ? Očitno se bova septembra spet skupaj borili user posted image .

Pikovit in Pija, očitno toliko lepih želja prav nič ne pripomore k user posted image . Ampak sem vam hvaležna vseeno in to zelo. Če ne bi bilo vas, bi se zdajle samo še sesula user posted image . Zame je prva stvar zjutraj računalnik prižgati pa na RR pokukati user posted image . Pija, si kaj pametnega kupila v Celovcu? Šuhice pa poslikaj pa v album vrži user posted image . Jaz bom morala pa našo Lučko ven dati iz albuma user posted image .

Bambi, tvoj te je pa kar ovohaval user posted image ? Bi si želela, da vas danes razveselim z lepo novičko, pa žal ne morem user posted image .

Sapi, uf, ti se boš pa še dolgo špikala. Jaz pa očitno tudi spet. Sem že čisto pozabila, kako boleče so bile tiste injekcije Menogona v rito. Ja, čas celi vse rane user posted image .

Sem se zdajle spomnila, da se mi je pa ponoči sanjalo, da sta bili dve rožnati črtici na testerčku user posted image . Ampak saj meni se je tudi že sanjalo, da sem na lotu zadela user posted image .

Gigi, si ti morala tolažit, ne user posted image ? Jaz svojega sploh še nisem klicala, čakam, da se zbudi. Najraje ga sploh ne bi zamorila s to eno črtico, mogoče bosta pa v nedeljo dve, pa je vse sekiranje brezzvezno user posted image . Drugače se bom pa tudi s tabo septembra spet borila user posted image . Bo pa september naš mesec user posted image .

Grethy, ko si ti post pisala, sem se jaz vsa nervozna v postelji premetavala, ker me je že full lulat tiščalo pa si kar nisem in nisem upala it user posted image .

Dejzika, kako si ti danes user posted image ? Glej, da rešiš najino čast user posted image .

Zdaj bom pa poskusila malo zaspati nazaj, pa vas potem pridem še pogledat user posted image . Punce, hvala še enkrat za vse navijanje user posted image .

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.6.2008 6:37:25   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Sem že skoraj izgubila upanje, da bo tudi nama kdaj uspelo user posted image  zagledati. 

Mah, bo že, saj smo borke, ne user posted image

Arneja ne vrži puške v koruzo dokler ni prepozno. Poleg tega na testu nisi uporabila CB ampak nek "mini..." Počakaj kak dan, pejd v lekarno kupi CB in potem boš vedela kako in kaj. Poleg vsega pa si v tem postopku precej napredovala, ali ne? Spomni se svojih besed ko si prišla iz transferja: Že to da si prišla tako daleč je vajina mala zmaga!!!! Se spomniš.

Tako ti bom rekla (jaz do M še vedno navijam zate in upam, da je ne bo), izborila si veliko zmago, vojne pa mogoče tokrat ne, ker smo pa borke, se ne damo do končne zmage.

Pa še neki bi te vprašala, a je tebe Reš kaj poslal na kakšne preiskave, so kaj ugotovili zakaj se ti je to prej dogajalo? Kaj pa genske? Si razmišljala kaj o menjavi lokacije? Saj vem da je Reš cukrček, je bil tudi meni, ampak tu se mi gre za končni rezultat ne za simpatičnost! Ker moje veliko strokovno mnenje je, da si ti vsakokrat dobila malo premalo dozo zdravil, če primerjam s seboj, sva enako stari, nimam težav teh ("samo jacevodi"), pa sem imela mislim da 2x večjo dozo!!!! Daj malo razmisli o teh zadevah!!!

Ampak Arneja, kot sem ti rekla, jaz še vedno navijam zate!!!!! Do konca!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 792
5.6.2008 6:41:39   
kajsica
Arneja pa še to!!!

Kateri dan ti je danes po transferju oziroma po ET????

Pa kako to, da si ti delala test prej kot ga je morala Dejzi? A nisi ti malo prehitra za te zadeve?????

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 793
5.6.2008 7:14:29   
gigi1
Arnejči vsi vemo, da je danes prezgodaj. Žal mi je, da je črtica ena in, da si sama. Prosim ne izgubi upanja, počakaj še kakšen dan.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.6.2008 7:21:02   
gigi1
Arnejči ja...to je močnejši spol. Itak, da je njim hujše..
Nič ga šparat! Poklič in povej. Ne boš zdele sama. Čeprav na daljavo. naj bo  s tabo. V nedeljo se bosta pa skup veselila.user posted image  za Lučko. Vem, da je borka.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.6.2008 7:40:26   
blanč
Blanči, šarmanten Reškov glasek bom slišala, samo kaj, ko mu ne bom imela nič lepega za sporočiti . No, ga bom pa spet malo več videla

joj no, pa sem bila prepričana, da bo++user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 796
5.6.2008 8:06:04   
Pija76
Arnejči počakaj in ne obupaj. Dokler ni user posted image , ni še nič izgubljeno. Navijam za vaju z Lučko oz. za vas3, veš da nam bo vsem enkrat uspelo! Upanje itak umre zadnje! Smo pa vedno tukaj za tabe.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 797
5.6.2008 8:23:55   
sapi
Arneja počakaj še malo ... pa test delaj s CB ... dokler ni M je še upanje ... mene čaka še dolga pot ampak bomo pregurali user posted image ... upam zate ...

gigi  nič se opravičevat sem tudi jaz morila, ko sem imela svojo situacijo, zato smo pa tu ... vem, da ti je težko ... drži se ...

sapi

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 798
5.6.2008 8:38:53   
Zvezdica
Jutro

Najprej arneja, vzami cb v roke in ponovi test čez dan dva. DOkler user posted image ni, ni še nič izgubljeno.
Gigi moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čakam tvoj obisk pri zdravniku. Res sem žalostna zate, vendar vseeno upam na najbolje.

Jast sem kot bi me povozil tank. Nisem najbolje. Pa nevem ali zaradi vremena ali kar tako. Grem nazaj ležat. Sem prišla sam mal prečekirat kako in kaj.

pozdravček vsem user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 799
5.6.2008 8:42:50   
arneja
Joj, punce moje, še vreme joka z mano user posted image . Seveda sem šla svojega potem takoj klicat, pa še mami, pa oba pravita, da je še prezgodaj za test. Jaz zares upam, bom šla pa popoldan CB kupit. Najraje pa danes sploh ne bi šla v službo. Na takšen dan se mi res prav nikogar ne da gledat user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?