|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
4.6.2008 7:26:04   
arneja
Blanč, nisem. Ga bom v petek, do takrat bom pa menda prišla do 999-ega posta user posted image . Raje še dva dni uživam v misli, da sem nosečka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 576
4.6.2008 7:29:32   
blanč
uh, Arneja se vidi, da je še zgodaj. Jaz sem mislila, da si nam sporočila, da si nosečka. Pa saj itak da si, vsaj po znakih sodeč. Bomo navijale, seveda bomouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 577
4.6.2008 7:30:29   
blanč
Marjetka naša kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiii? A smo pregnale tvoj izcedek?????????Srčno upam, da smo gauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 578
4.6.2008 7:31:51   
blanč
Tako zdaj se pa še malo službi posvetimuser posted image user posted image , pa pridem še mal pogledat, če je z vami vse ureduuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 579
4.6.2008 7:35:59   
arneja
Blanč, hudo upam, da vam bom na isti način lahko čez dva dni zares sporočila, da sem v user posted image . Blanč, a Lekadol lahko vzamem user posted image ?

Grem zdaj pod tuš, pa potem še poškilim, če se je Dejzika kaj oglasila user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 580
4.6.2008 7:47:26   
blanč
Pojma nimam. Najbolje, da vprašaš na nosečniiški forum glede lekadola.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 581
4.6.2008 7:54:04   
arneja
Ah, bom pa zdržala brez tabletke. Za Lučko vse user posted image . Zdaj pa šibam, se šele zvečer oglasim. Dejzika, saj veš, da vse nate mislimo, pa na Gigi tudi. To smo me, RR-jevke user posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 582
4.6.2008 8:15:16   
dajamaja
Dobro jutro!

Meni nikakor ne uspe zvečer se za računalnik izborit ... čez dan me pa doma ni ... ampak jaz vseeno močno navijam za vse vas!!!!
Lučka, Ivica, Janica pridni bit, pa mamice ubogat. Nč jezit!! 

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 583
4.6.2008 8:16:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

mismis...kaj to zdaj...monologe tolceš?
Jast tud očitnouser posted image

Nočko

če se pa noben noče z mano igrat user posted image

najbolje, da si kost privežem okoli vratu, da se bo vsaj user posted image  z mano igral. Mogoče user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.6.2008 8:17:39   
mismis
Kajsica in Hedviga

dobro opravita danes... držim pestke

Lučka, Ivica in Janica... glejte da boste danes pridni

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 585
4.6.2008 8:29:08   
Abra
Gigi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 20.000 user posted image user posted image

Kajsica in Hedviga, dobro opravita danes

Lučka, Ivica in Janica, bodite pridni! Nobenih izcedkov ne povzročajte svojim mamicam!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 586
4.6.2008 8:32:05   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

user posted image

Sem takoj vidla, da je z bolhe user posted image pa ni najbloj po mojem okusu, ne di dala 200 ojrov user posted image mi barva sploh ni všeč.

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE
Bo pasalo zraven marcedeza. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image pa meni ne user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 587
4.6.2008 8:35:42   
Abra
M.L.B.K. pol sva ble skupi v postopku, pa res škoda, da se nisi oglašala. Jeseni se pa res daj, bomo navijale!

Mišmiš, a misliš, da bo ta mesec treba odpret dve temi? user posted image Smo že prekoračili dnevni limit user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 588
4.6.2008 8:36:28   
Abra
No, zdej imam pa jaz monologe user posted image
imejte se lepo!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 589
4.6.2008 8:46:09   
mismis
Abra

danes moramo nakucati vsaj še 4. strani, sej veš, če ne smo spet v nevarnosti za M. slike
Samo upam, da bo Pikovit to spregledala, da me ne bo spet z Guccijevo torbico tepla

Gigi, sporoči nam, kako je šlo danes,
saj veš da vse držimo pesti samo zate user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 590
4.6.2008 9:11:36   
Linda25
Pozdravljene punce.

Ful sm razočarana. Pred časom sm klicala sestro miro, kii mi je povedala, da bom imela zdej postopek z zamrznjenčki v naravnem ciklusu. Potem sm šla Tomaževiču po napotnico. Ko sm dobila user posted image , sm klicala in me je naročila 9. dan. Danes je 9. dan in sm šla dat kri in k sestri Blanki. Ona je bla pa ful začudena, da imam določen naravni ciklus, če sm mela estradiol v postopku 17,44, kar je baje visok. Rekla je, da verjetno ta ciklus ne bo nič, kao bomo videli,

Mene zanima, ali je to normalno?? Ful sm razočarana. Kako so mi lohk določl naravni ciklus, če kao naj ne bi bil.... Sploh nimam upanja.

Kakšen je kriterij, da določijo naravni ali stimulativni ciklus?

Držim pesti za vse punce.

Lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 591
4.6.2008 9:34:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

danes moramo nakucati vsaj še 4. strani, sej veš, če ne smo spet v nevarnosti za M. slike
Samo upam, da bo Pikovit to spregledala, da me ne bo spet z Guccijevo torbico tepla

Ni Pikovit tega spregledalauser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 592
4.6.2008 9:37:11   
pikovit
Linda tu ti pa ne morem čisto nič pomagat.Edino držim pesti,da se bo uredilo kot je trebauser posted image Mogoče pa te dajo za naslednji mesec z stimulacijo.Kaj pa če bi malce pop.....la?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 593
4.6.2008 10:09:59   
kajsica
Linda, jaz ti ne znam pomagati, ti bom pa dala nasvet!

Vsak dan med 11 in 12 uro ima dr.Bokalova govorilne ure na oddelku SIII!!! Pojdi lepo en dan k njej in jo vprašaj kako in kaj in kaj pomeni ta povišan "estradiol" in kako in kaj postopati naprej. tako boš dobila najbolj točne odgovore. Je pa fajn če pokličeš kak dan prej in se najaviš in si bo ženska sigurno vzela čas zate in ti razložila.

Punce moje drage, folikelček je velik 16, endometij perfekten, sedaj pa čakamo na O. Ja imam pa jutri spet UZ in kri dat user posted image ! Moje boge roke! Danes mi je ena sestra štorala po roki sigurno 5 minut, da je priteklo vsaj malo krvi za testiranje. Druga sestra je med tem že tri obdelala. Hudiča pa moje žile!!! Sem se še puncam zasmilila, ker mi je tolk štorala po roki. Samo morem pa priznat, da je bila zelo nežna in ni bolelo nič (ko malo dete sem, pa kaj ko se bojim igel ko hudič križa), ampak iglo sem imela pa pri komolcu. No na koncu pa sta se sestri pogovarjali, kje mi bodo jutri kri vzeli, ker so plave roke.

Danes pa je bila ful gužva na GK!!!!

Nič pridene bodite, jaz grem sedaj za knjige, ob 17:30 pa dobro uro pa stiskajte pesti zame!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 594
4.6.2008 10:40:05   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Ful sm razočarana. Pred časom sm klicala sestro miro, kii mi je povedala, da bom imela zdej postopek z zamrznjenčki v naravnem ciklusu. Potem sm šla Tomaževiču po napotnico. Ko sm dobila user posted image , sm klicala in me je naročila 9. dan. Kakšen je kriterij, da določijo naravni ali stimulativni ciklus?

Kako ti je sestra Miral lahko povedala kakšen postopek boš imela????? Ti je pa ja Tomževič moral povedati kako in kaj?!

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 595
4.6.2008 10:41:28   
mismis
Kajsi

pusti zdaj RR in hitro učit, popoldne imaš izpit!!!

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
4.6.2008 10:51:24   
ledenka
mismis, pa ti si prava pesnica user posted image  sem se neznansko nasmejala!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 597
4.6.2008 10:57:01   
hedviga
Kajsica..men je tolk žal ker nisem vidla tvojega posta, pa tut ne vem ni mi potegnilo, da boš ti tudi danes na GK.
No kera si bila, jaz sem bila tista ki je najbolj jamrala.... Je bla pa res gužva...

No, pupe moje, danajšnja betra je bla...ena srednja žalost, beda od soseda:
desni: 15,15+,12 in neki šodra
levi:15,13,11
AAAAAAAAA mal, bedno, bedno, mejhno....user posted image
Sem tolk razočarana... Ena je bla tam, je mela 20 al 21 folikolv na 10 dan in vse velke za stopko. jaz pa tole revščino.
Jasn da sem dobila podaljšek do petka pa verjetn bo pol še eden. Zdaj lahko samo upam, da se bo še od kje kakšen najdu....
Ma p.... in k....
Mišmiš, razočarano sporočam, da mam 6.6 UZ

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 598
4.6.2008 11:01:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mismis, pa ti si prava pesnica user posted image  sem se neznansko nasmejala!

samo ne okoli govort

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 599
4.6.2008 11:08:10   
mismis
Hedviga

ne delaj panike, bolje počasi in sigurno, kot sploh ne.

Kot jaz vidim imaš cca 6 foliklov. Toliko približno sem jih jaz imela v 1. postopku.

No ko sem prišla na punkcijo so mi punktirali 4 celice in jaz spet vsa nezadovoljna, ker sta imeli dve ob meni po 9 in 7 celic. Na rezultat je bil sledči, meni so se oplodile vse  4 celice in smo imeli 2 pingvina, ostali dve žal nista imeli te sreče, ene je imela samo 2 celici brez pingvinov, druga pa nič, je šla objokana domov.

Tako da na easy si ga vzemi, bolje počasi kot sploh ne,
sicer ti bo pa nekaj o tem lahko tudi Gigi napisala, ona je tudi bolj počasne sorte

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?