sapi
|
gigi si pa pridna ... samo v tej vročini, okna pomivat !!!!!! ... drugače pa počivam me tale utrogestan čisto uniči, ali pa je to v moji domišljiji in me vročina uničuje ... vidim, da je pri vas doma res huda kriza .. WP verjamem, da kljub vsemu živčki delajo, poznam ... uspešno jutri, držim pesti ... tička pozdravček tu pri nas in plodno v avgustu ... orto samo, da krvavitve ni več, očitno si bila počitka potrebna ... zvezdica, videla sem tvoja otročka, kako lepo ... mlinčka, če je borko je borko ... sicer se je pa že velikokrat zgodilo, da so ravno taki ostali pri svojih mamicah , črne misli stran .. hedi sedaj si pa že daleč, samo še malo ... ooo nov avtar, je pa športna tale coprnica .. kajsica takle izlet v naravo je res za dušo ... netka samo, da si se javila, me je skrbelo zate, ker sem videla, da si iz sebe ... daj, daj mi bo še nerodno, a šparali ne, ne to nam je v genih, samo l.73 je pa res naj, tu pa ni kaj reči ... ne se sekirat tudi jaz sem čisto out in bi kar cel dan drnjohala ... sicer je pa 6 celic veliko, jaz sem pridelala 3, pa sem odmislila celotno situacijo koliko, kakšni, če ... v moji glavi je, da me trije počakajo in to je to ... boš videla, ko v nedeljo dobimo svoje otročke boš gotovo drugače mislila in ne rabiš nobene kode saj te zagotovo počakajo... tudi taki tenutki pridejo, hormončki naredijo svoje ... jaz sem tudi bolj potrpežljive sorte in vse sama naredim, vendar sem se tokrat odločila, da ne bom ... ves postopek ni tako nedolžen in sem mojemu že v naprej lepo razložila, da bom rabila pomoč in, da mi bo moral veliko pomagati in stati ob strani, pa je treba kljub temu še vedno kakšen stavek ponoviti ... ti mu kar lepo razloži pa otročkoma tudi, pa velikokrat vsem povej, da se slabo počutiš in, da določenih stvari ne zmoreš ... se vidiva v nedeljo ... macka veš, da bo vse ok, na naslednjem UZ boš že videla srčka ... anadejka sem mislila nate, saj si začela en dan za mano ... super za stopko ... če nimaš problemov s prebavo ni potrebe po odvajalu ... jaz jih nisem vzela, ko mi jih je sestra ponujala ... kajšica ooo ti tudi 9 ke ... mismis meni tudi moj mehiško dela, tako zdravo ... a se mal crkljava ... spelka hvala ... seveda bo uspešno ... tudi jaz mislim nate in držim pesti ... Grethy super, torej se že bližaš svojim otročkom ...
|