|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
20.6.2008 19:30:21   
DaisyE
Bi bil pa hec, a ne da, da se ji na vratih pojavimo... user posted image user posted image user posted image

Ampak verjetno nima dovolj piva na zalogi.user posted image  Kljub ohceti.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
20.6.2008 19:31:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Bi bil pa hec, a ne da, da se ji na vratih pojavimo... user posted image user posted image user posted image

Ampak verjetno nima dovolj piva na zalogi.user posted image  Kljub ohceti.

zihr ne, je rekla danes, da se ga je včeraj malo razveselila

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
20.6.2008 19:31:47   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ti si se pa morala ornk stimulirat s Miličem, kaj

Pa prav nenavadna je ta reč. V tem ključnem, menopurnem delu postopka niti ne, sej se je sezona že končala. Res misteriozno. Kaj pa veš, mogoče me pa nekje globoko v podzavesti čist en drug stimulira pa o tem nič ne vem. Morda kak sodelavc, ki ga vsakodnevno videvam user posted image .

A z Drobkom pa meniš, da sta si usojena? Mrbit pa res. Sam, srce, ne morš rečt, da se grebemo zanga. Sej vidš, da smo že čist roke dvignle user posted image . Kdo se bo s tabo in tvojo brazilsko pito kosal?!

Žižek, ti čist verjamem, da imaš pozitivno izkušnjo in prov je tko. Sej tud jaz nočem rečt, da je bla katastrofa al kej tazga. Definitivno pa ni primerjave s Saškom.

Jap, Dejzi, prav Romkinja. A da si jo porajtala, mišmiš? Drugač pa, kake ti to dezinformacije širiš, Dejzi? Mlinčka bla na veliiiiko tekmah. Živi pa definitivno bližje tebi, kot meni user posted image . Al ti to na mojga neposrednega soseda ciljaš? Phe, ta me kvečjemu destimulira user posted image .

< Sporočilo je popravil mlinčka -- 20.6.2008 19:33:37 >

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
20.6.2008 19:32:18   
blanč
evo dejzi
dober tek
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
20.6.2008 19:33:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

evo dejzi
dober tek
user posted image

pismu Blanči nehaj, to bi pa še jaz jedel zdejle

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
20.6.2008 19:34:06   
DaisyE

nosečke niso usuteuser posted image

Pa res niso. Same lepe mi ven meče na guglu. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
20.6.2008 19:34:31   
blanč
jaz tudiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
20.6.2008 19:40:59   
DaisyE

Zdaj bom pa še jaz lačna postala...

lačna česa?

Sendviča user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
20.6.2008 19:42:10   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
Al ti to na mojga neposrednega soseda ciljaš? Phe, ta me kvečjemu destimulira user posted image .

Kaj pa veš, kaj tvoje folikle stimulira? Mam jaz tebe in Miliča na sumu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
20.6.2008 19:42:36   
DaisyE
Malo me RR heca.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
20.6.2008 19:42:56   
blanč
user posted image

Jaz zdele tole jem. njamiiiiiiiiiiiiiiiiiii kandida pridi, boš mal nafotrana "again"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
20.6.2008 19:43:30   
mismis

Malo me RR heca.

pismu mene tudi, mogoče so se na RR zarotili proti nam, da nam ne bo uspelo podreti rekorda

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
20.6.2008 19:43:33   
DaisyE
Tale kebab pa tud mene stimulira. Kaj je zdaj? A vse jeste? Še malo pa bo fuzbal.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
20.6.2008 19:44:18   
blanč
punce jaz grem še mal v del. akcijo. Če imate voljo lahko pridete do mene bo pol tak likof, da ga še v Celju ni bilouser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
20.6.2008 19:46:44   
DaisyE

Malo me RR heca.

pismu mene tudi, mogoče so se na RR zarotili proti nam, da nam ne bo uspelo podreti rekorda

Ti, ti RR! user posted image

Čeprav, boljše, da sem tiho. Zadnjič sem na eni temi videla, da so jih takoj opozorili, ko je ena drugo vprašala, če sta se nekje videli in ni bilo v kontekstu z naslovom. Sem si rekla, madona, nas pa pridno na mir pustijo. user posted image user posted image user posted image  Mogoče se jim pa smilimo in se zavedajo, da mormo met malo radosti v življenju (pir in sex user posted image user posted image user posted image  - jaz bolj pir)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
20.6.2008 19:46:52   
mismis
Daisy

jest sem šla samo eno brezkofeinsko kavo skuhat, me spet ta utrosth krivi na kavču

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
20.6.2008 19:47:50   
DaisyE

punce jaz grem še mal v del. akcijo. Če imate voljo lahko pridete do mene bo pol tak likof, da ga še v Celju ni bilouser posted image

Z veseljem! Ampak zdaj bi po moje po angleško vozila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
20.6.2008 19:48:20   
mismis

Malo me RR heca.

Čeprav, boljše, da sem tiho. Zadnjič sem na eni temi videla, da so jih takoj opozorili, ko je ena drugo vprašala, če sta se nekje videli in ni bilo v kontekstu z naslovom. Sem si rekla, madona, nas pa pridno na mir pustijo. user posted image user posted image user posted image  Mogoče se jim pa smilimo in se zavedajo, da mormo met malo radosti v življenju (pir in sex user posted image user posted image user posted image  - jaz bolj pir)

ja mi imamo kar srečo, to da nas pustijo pri miru, je pa po moje zato, ker se tudi oni zabavajo pri vseh naših neumnostih.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
20.6.2008 19:48:37   
DaisyE

Daisy

jest sem šla samo eno brezkofeinsko kavo skuhat, me spet ta utrosth krivi na kavču

Ja, ta kava bo pa res pomagala. user posted image user posted image user posted image

Čaki ti bom jaz neki našla...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
20.6.2008 19:49:25   
mismis

Daisy

Ja, ta kava bo pa res pomagala. user posted image user posted image user posted image

Čaki ti bom jaz neki našla...

upanje ostaja...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
20.6.2008 19:51:13   
gigi1

Malo me RR heca.

Jaz pa le in zgolj samo pir user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
20.6.2008 19:51:24   
DaisyE
Evo da ti serviram kavo...

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
20.6.2008 19:52:34   
gigi1

user posted image

Dejzi carica user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
20.6.2008 19:53:00   
mismis

user posted image

tukaj bi se pa z veseljem odrekla kavi in bi samo smetano polizalauser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
20.6.2008 19:53:59   
Abra
Pupke, mene je vmes že zmatralo, mogoče vas pridem kasneje še kaj pogledat, če ne boste že kake šrange kje postavljale user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?