Abra -> RE: IVF/ICSI junij (3.6.2008 13:46:57)
|
Evo me. Sem zdaj eno uro brala in pisala [sm=smiley36.gif] pa spet mi neki počasi dela, da mi gre prav na živce. Še dobro, da sem si skopirala post, sicer bi šel v maloro. Ne vem več, na kateri strani sem začela .. Gloria, super, da je z malčkom vse ok. Včeraj sploh nisem dojela, kaj je narobe. Te najbrž pod rebra brca, al kako? Pikovit, fino, da gre nogi bolje [sm=smiley1.gif] boš pol še na kako fizioterapijo hodila? Arneja, sej vem za terenca. Takrat sem tut mojemu razlagala, zato pa je to bleknil [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] očitno je komi čakal [sm=jezicek.gif] kaj ko bi mu še tvoj pa od Dejzi pa Zvezdice in vse ostale ki pridejo za nami rekli, da dobimo mercedez [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pol bi pa mogoče nehu škrtart [sm=jezicek.gif] Ne vem, kaj si je mislil, čez eno leto je pa mal zgodi za novega otročka, a ni? MK sem kupla v Dravljah, je tam ena papirnica. Tja me je sestra poslala. Vidiš, meni pa lučka ni dovolj, bi morale bit dve [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Daisy, kam pa naj grem, če so vse moje navijačice tuki? Nimam kaj, kot navijat, da se mi čimprej pridružite. Še par dni, pa bom imela že dve [sm=nosecka.gif] kompanjoni [sm=smiley1.gif] Une joške pusti kar pri miru, takih najbrž ne boš nikoli imela [sm=smiley36.gif] recimo, če imaš drugače podobne mojim [sm=smiley36.gif] zdej je konec učinkov stopke, nosečnost pa tudi še ni visoka, da bi ble že kake hude spremembe. Mene niso NIČ bolele, šele po testu se je z njimi začelo neki dogajat. Vsake toliko me kje zabolijo, pa obliko tudi počasi spreminjajo, brdavice so postale bolj vidne. Tega do testa še ni blo! Blanč, bravo za randi. Sej sem vedla, da ne boš mogla dolgo brez modrih učk zdržat [sm=smiley36.gif] že navijamo Zvezdica, kako je danes stanje? Konec raznih barvic, samo čista belina? Kater prašek je že bil to [sm=jezicek.gif] Veš, da bi malčka vmes še kaj vidla. Me bojo kar za neki faz prikrajšali. Ko se enkrat navadiš na ta uz, bi ga delal vsak dan. Sem že zadnjič hotla met kako domačo varianto, sva se že z Arnejo hecali, da ga kupiva [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Gigi, jaz sem tudi čakala uz, ker je pa moja G Reševa soseda, sem še do tja po uz stopila. Reš je z mano tko zaključil, nimam več pregledov pri njemu. Jaz ne vem, če se mi ravno nosečnost pozna, sem se zredila in mislim, da je to to. Res je več ali manj vse v trebuhu, ki je ogromen, lahko bi bla v ne vem katerem mesecu. Nisem pa suhica, je blo na trebuščku kar precej zaloge [sm=smiley36.gif] Se mi zdi, da bom kar še malo skrivala, zdej se mi zdi tko fajn, da imava neki, pa da nama še ni treba o tem govorit. Je tko, samo za naju. Sej najbrž bojo počasi tudi opazili. Zadnjič me je dragi kar na sredi ceste tko za trebuh prijel [sm=jezicek.gif] bi blo hitro vsakemu jasno [sm=jezicek.gif] Zadnjič pa tudi nisem povedala, ker sem si želela lepo novico povedat. Pol sem pa po splavu, ker nisem več zdržala in mi je blo milijonkrat lažje. Zdej se mi zdi, da imam to lahko vsaj za neki časa samo zase. Tisto v tv popru je bla pa uvodna špica, ko je Kobal po tržnici preoblečen v nosečnico hodil. Že držim pesti, da bo jutri 20000!! [sm=pujs.gif][sm=pikapoka2.gif] Sonček, bogica, kar slabosti so te že ujele. [sm=smiley31.gif] Marjetka, madona, od kje so se pa te ciste vzele? A prej jih pa ni blo? Se mi zdi, da je pikovit tudi imela eno cisto, pa ji je Reš pol punktiral. Ma če je un folikel pravi, bo to čisto dovolj. Jaz držim pesti! Sem imela kar dober spomin, ti je Pikovitka že razložila [sm=smiley36.gif] Mišmiš, že držim pesti! Dobro opravi! Kajsica, sej ti ne bo treba v nov postopek, boš že zdaj nosečka [sm=smiley1.gif] Jaz tut pogrešam Pijo, pa je se mi zdi, napisala, da gre na morje. [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/s030.gif[/img] Dajamaja je ful bizi Mijavček tudi že dolgo ni blo
|
|
|
|