Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 29.5.2008 9:51:12
|
|
|
|
potepinček
|
Mi smo bili pred leti v Trogirju oz na polotoku Čiovo. Trogir je zelo lepo mesto, v katerem je zvečer in tuči čez dan veliko življenja. Na Čiovem je plaža super tudi za otroke in tudi voda zelo čista. Lep dopust.
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 29.5.2008 11:11:40
|
|
|
|
ženska
|
u tole pa zgleda super. tudi mi iščemo nekaj takega. Kaj si kar preko njih rezervirala. Koliko dnevne najeme pa imajo? če bo kaj prosto, bom verjetno kar rezervirala.
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 29.5.2008 11:15:14
|
|
|
|
cmokec
|
Mi gremo letos prvič v Trogir. Nekatere na forumu so me malo zastrašile, da ni najbolj čista voda. Smo pa rezervirali tukaj: http://www.apartments-lilly.com/hr/offer.htm
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 29.5.2008 12:36:47
|
|
|
|
Veverička
|
Letos gremo že četrtič v Trogir oz. okolico. Tri leta smo hodili v Poljico pred Trogirom (tam naj bi bila najčistejša voda daleč naokoli - baje, da v vsem Jadranu, zaradi ogromno vodnih izvirov - prav vidiš, kako se sladka voda meša s slano), letos pa gremo v Seget Vranjico. V okolici Trogira so idealne vasice za družine. Mir je, če pa hočeš malo gužve in dogajanje pa sta Trogir in Split dovolj blizu
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 29.5.2008 14:42:11
|
|
|
|
kajajaka
|
Mi smo bili že parkrat v Trogiru (oz. na otoku Čiovo - s Trogirjem ga povezuje most in velja še za Trogir...) Mesto je krasno - tudi za zvečer pošpancirat, plaže na Čiovem so lepe, peščene (večji kamenčki) voda pa je čista na desni strani - ko se pripelješ čez most na desno..., saj je na levi strani ladjedelnica.. Priporočam vam pa še, da se odpeljete do vasice Slatine (na Čiovem desno, 8 km daleč - itak nimaš kaj zgrešit, ker je edina cesta). To je mala vasica s čudovito plažo. Avta ne bo težko parkirat, vi pa se za približno 3 € lahko odpravite z ladjico do Splita - pristane direkt pred Dioklecianovo palačo... si ogledate Split in se čez nekaj uric vrnete (spremljajte vozni red, ker vozi le parkrat na dan). Tako si lahko ogledate Split brez nepotrebne gneče na cestnih vpadnicah, kjer je ponavadi takšno kot zjutraj okoli Ljubljane... Pa lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 30.5.2008 7:35:23
|
|
|
|
Pinkyca
|
Ja rezervirali smo kar direktno po netu pri njih. Se že veselimo!!! Na Čiovu sem že bila in vem da je super, zanima me tole app. naselje, če katera mogoče kaj bolj pozna.
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 30.5.2008 21:07:52
|
|
|
|
bamby
|
Jaz sem že bila v app. Medena. Z moje strani zelo pohvalno . Sicer mi takrat nismo imeli klime, so pa apatmaje tudi obnovili. So pa luštni apartmaji, čisti, udobni, pa plaža je fajn, ker ima veliko sence. No, za prav majhne ni ravno primerna, ker je voda hitro globoka . So pa narejeni taki nasipi, da se gre lahko v morje. Kjer pa teh nasipov peska ni bilo, je bila pa nevarnost ježkov . Lahko pa je sedaj tudi drugače, ker je že kar nekaj let, ko smo bili mi tam.
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 31.5.2008 13:38:49
|
|
|
|
Mikica
|
Tudi mi smo se letos odločili, da gremo v to apartmajsko naselje. Upam, da nam ne bo žal.
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 31.5.2008 15:13:04
|
|
|
|
Pinkyca
|
Mi gremo v zač. septembra!
|
|
|
|
RE: Trogir, Seget, Medena app 31.5.2008 20:16:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mi smo se povsod hodili kopat. Ciovo-cisto morje, dovolj sence, parking ob plazi gratis. Minus je velika gneca cez Trogir v visoki sezoni. Sam Trogir je meni fajn za vecernjo setnjo in sladoled. Medena-vedno je bilo umazano morje, polno trave, tako da tja ne hodimo vec, mi ni vsec. Imas pa na plazi razna igrala, kar zna biti fajn. Seget-i so takoj pod cesto in mi tudi niso vsec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?