mama11 -> RE: pomoč prosim (29.5.2008 15:10:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anay Lepo vas prosim za nasvet ker res ne vem kako naprej. Punči je stara 3, 5 mesece in do 3 mesecev sva se lepo dojili in tudi kar veliko pridobili. Sedaj pa ....... Ne je skoraj nič. Pri meni je zelo hitro zadovoljna s parimi požirki. Če pa ji dam stekleničko pa noče piti. poskusila sem nukovo, aventovo, chiccotovo. Poskusila sem ji dati svoje mleko, novalack, aptamil nič. Imam občutek, da ne mara stekleničk. s tem, da dudo pa ni važno katero ima. zaradi tega tudi ne pridobiva na teži. lepo vas prosim da mi napišete vsaj nekaj, da poskusim še kao, ker res ne vem kako zdaj naprej. Če prav razumem, imata težave zadnja 2 tedna. Koliko je pa v tem času pridobila na teži? Pri nas smo bili približno toliko stari, ko je 1x dobila samo 20 g v celem tednu. Taka obdobja pridejo in grejo. Ti jo kar pridno še naprej pristavljaj (kot ti je napisala že Oranža). Pa pe ena stvar - po tretjem mesecu je moja pupa tudi ful začela skrajševati čas dojenja. Sva prišli z 20 min pri 3 mesecih na 7 min pri 6 mesecih. Se pač hitreje naje, na kilaži pa še vedno ful lepo pridobiva.
|
|
|
|