Suzi*
|
Ej, Dolina, ti kar povej, sem že vsega navajena. :)- Najboljša je tista, ko me je tašča peljala v slaščičarno, da bi ona kavico spila. :hudicek::grrr: A si morte mislit, tam vse diši, police se šibijo pod raznimi torticami, roladami, ježki....jaz pa pijem kozarec vode??? :zmeden::zmeden: Na, se mi kar sline nabirajo. :)-:)-:)-:)- Dolina, potem, ko obe rodimo, me doš morala peljat na tega tvojega ježka, ok??? :) Hja, s sadjem je tudi bolj tako-tako. Ima namreč ful sladkorja, tako da naj bi ga poledla SAMOOO 30dkg na dan.....sem vagala....to so tri mandarine!!! :zmeden::zmeden: Sej ne rečem, da se tega držim, v najslabšem primeru so to tri največje pomaranče na svetu. :)-:)-:)- Si je treba mal prilagodit. ;););) Jaz sem pa že zadnjič, ko mi je nekaj dajalo, pripravila za v porodnišnico. Nimam še v torbah, ampak tako hitro itak ne bo šlo, da ne bi mogla glavnika in zobne krtačke vzet s sabo. Glavno, da je pripravljeno za bebico, kar rabimo za domov....možek kar ne vem kako bi se znašel, ko bi mu po telefonu iz porodnišnice razlagala.....benkico, žabice, tisto plenico, tisti pajacek, itd. :)-:)- To bi bla komedija. Je zadnjič rekel, da bi kar vse oblekice v kovček spakiral in jih v porodnišnico prinesel, da bi jaz izbrala, haha. :)- Jaz sem tudi ful zaprta, isto verjetno zaradi teh železovih tabletk. Si pomagam z donatom, malo res "odpira", ampak se mi zdi da me vseeno hemeroidi želijo napast. :hudicek:, še tega mi je treba. Včeraj mi je proti tem :hudicek: kar pomagala ledena voda iz tuša. :(:( No, po to olje bom pa kar šla, za koš pa še malo razmislila :zmeden2: Jaz sem pa danes kar v 9nebesa. Sem pripravila košek za našo pikico....mi je tako luškan, pa jaz sem tako veseeelaaa. Samo še pikica manjka v njej, pa bo. Še malo! lp, Suzi, še 12 dni
|