|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MARČEVKE...****
18.2.2005 15:03:28   
Suzi*
Dan!

Kaj je zdaj to? Kje pa ste vse? A se res nobeni nič več ne da in ste vsega naveličane??? :)-

A se s katero že kaj dogaja? Meni se nekaj zadnje dva dni...verjetno so lažni popadki. :zmeden2: Boli tako kot pred menstruacijo, pa malo spika spodaj v medenici, pa malo križ boli. Potem pa po kakšni uri preneha in sploh tudi nima nobenega časovnega zaporedja. :zmeden::zmeden::zmeden: Bo že, ko bo čas, a ne? ;) Vse pravijo, da tistih pravih popadkov itak ne moreš zamenjat za karkoli drugega. :)-:)-

Dolina, si še skregana z možekom? :ups:
Tanaja*, kaj dobrega papcaš? Jaz bi tudi.... :sloncek:

Imam pa eno vprašanje. V materinski šoli pravijo, da je treba imeti dve posodici za umivanje dojenčka. Kaj mislite, a je dovolj samo ena al je res treba imet dve? :zmeden2:

Zdaj mi pa kruli v želodcu, grem napast hladilnik. ;):)-:)-

lp, Suzi, še 14 dni :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   MARČEVKE...****
18.2.2005 15:18:33   
Žaža
Suzi, dovolj imaš eno posodo!
Za tisto vatico, ki jo boš not namočila in bebiko obrisala je dovolj.

Jaz pa se sicer že od torka bojujem z virozo, ki je ni in ni videti konca. Danes bom šla k dežurnemu, ker moja zdravnica ta teden ne dela, pa bomo videli, kakšna bo diagnoza. Sicer sem klicala zdravnika po telefonu, pa mi je rekel da naj par dni jem 3 x po 2 Lekadola na dan in da bo v enem tednu minilo, meni se pa že meša.
Kašljam kot da me bo konec, pa nos si nonstop brišem in to mojemu trebuščku :nosecka: nič ne paše:ups::ups: .

Sporočim, ko bo kaj novega.

Pa lep dan vsem, Žaža

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   MARČEVKE...****
18.2.2005 15:42:40   
Suzi*
Hvala, Žaža! :rozica::rozica::rozica:

Pa čimprej se pozdravi.....mogoče bo pomagalo veliko, velikoooo catranja! :)-;):angel:

lp

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   MARČEVKE...****
18.2.2005 17:31:53   
eva1
OJ!
Ja Suzi te čist razumem, glede teh bolečim-mene tut kr naprej dajejo ti lažni popadki, pa kosti medenice tako bolijo, da je joj! Komi se še prestavljam, pa že nestrpno čakam na 37 teden ko bojo vrjetno sprožl porod, če že prej kej ne bo-odkar vem, da je maternični vrat že pripravljen in da se odpiram-kr naprej gledam, pa čakam če bo kaj!
Glede lavorčkov pa takole-če imaš koš za smeti zraven, pol ti ni potrebno imeti dveh! Jaz sem kupla dva zato, da bo eden za čisto, drugi za umazano! Pa čeprav v mat. šoli sploh niso nč o tem govorili:zmeden:!

Žaža čimprej se pozdravi, pa naj te tvoj lepo carta, da boš lažje prebolela!

Dolina-naš Lukec tut včasih skoz panča-pol se pa parkrat iz enga na drugi bok prestvim, pa fajn trebuh stresem, pa ga mal prebudim, da naštejem teh 10 gibov! Včasih pa v pol ure vse naštejem-lumki so ti naši:duda: !

No punce pa še nekaj-jaz imam že skoz tak vodeni beli tok-kako pa naj potem vem, kdaj bo plodovnico odtekla(če res ne bo v slapu)? Recimo, da tako počasi odteka??? Jaz mam itak skoz mokre hlačke, pa nč obarvan beli tok, tako da sem kr malo zmedena, če bom vedla, kdaj bo res plodovnica! NO sej vrjetno mal paničarim...

Uživajte-če vam buši še dopušča to:)-:)-

Lp, Eva 36t in :duda: Luka

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   MARČEVKE...****
18.2.2005 19:20:03   
Dolina
Čer :nosecka:!

Lumpe, nč ne pišete???? :((:((

Eva1, jaz moram očitno mojo bebiko mal javno skregat kle na forumu, potem pa takoj začne z akcijo. danes ima cele akrobacije in prav uživam. :love::bravo::love::bravo: Sej drugač, ko je preveč mirna, jo tud jaz žokam, da se mal javi, če ne bi me kap od strahu. :)-:)-

Suzi* nisem več skregana z možekom. Sm mu včeri vse povedala, kr mi je pokazal en članek iz One kjer piše: Molk je stup za zvezo. No, pa sm ga napadla. :)-:)- Zdej je obljubil, da bo jutri gospodinja :ups: in vse kar jaz ne morem pospravit, bo on. :bravo::bravo: končno. Pa za tisto izjavo se je potem opravičil. Včasih nima občutka, kako kakšno stvar pove - jaz pa takoj v jok, sploh pa zdej, k so hormoni čist na višku podivjanosti. :)-:)-

Men pa zadnje par dni tko tisti čokoladni ježki pašejo. Sm še od lubija skor pojedla, je mogu bejžat pred mano. :)-:)-:)-

No, fino, da vem, da mamo lahko samo eno posodo. Sm se že sama spraševala, a naj še eno nabavim. Če pa prav vem, pa rabimo za plenice poseben koš. A ne?

Joj, takoj pridem nazaj. Neki grem gledat...

pa pa, Dolina

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   MARČEVKE...****
18.2.2005 20:38:43   
Dolina
Evo me,

sm bla eno nadstropje nižje, sem šla gledat voziček iz paketa (Robertov brat in njegova žena tud pričakujet - 3 tedne za nama; punce, kaj sta ona men, sm pozabila kako se reče z eno besedo, pa vedno po ovinkih razlagam, da je to žena ob moževega brata in .... cela zmeda :ups::ups:).

No, kje sm ostala?

Dons sm sanjala, da sem že cartala bebiko, pa se ni hotla k men sitsnit, pa sm ji mogla mal rokce umaknit, da sem jo lahko privila k sebi. :zmeden: Uf, kakšne sanje. Ampak spola pa nisem vidla. :)-

Pralni stoj nama je crknil :((:((:(( Sicer je res že star, ko zemlja, ampka glih zdej, ko je suša v denarnici. Pa še tistega rabiva, ki je malo manjših dimezij, ti pa so vedno dražji od navadnih. :grrr:

Tko, grem pod tuš, pol pa gleda Dan neodvisnosti - mal akcije pa Will Smith me vedno nasmeje.

Lepo se mejte, pa pište že kej nooooo :((:((:((

:rozica::rozica::rozica: za vse,

Pa pa Dolina (še 11 dni :bravo::bravo::bravo:)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   MARČEVKE...****
18.2.2005 23:29:42   
Suzi*
Ojla!

Jaz sem čist sita. Sem pekla pico, pa bom zdej kar počla, tako sem se je najedla. :)-:)-

Dolina, ti mi pa delaš skomine s temi čokoladnimi ježki. njamm...bi bil še prostor za enega, če bi ga smela pojest. :(( Si bom pa po porodu kakšnega privoščila, itak bo verjetno kmalu. :) Pa lepo da sta se z možekom vse zmenila, tako kot je treba. :bravo::bravo:

Hja glede pokakanih plenic....sem pri sosedovih imela pred kratkim to "čast", da sem lahko preverila, kako otroški kakci smrdijo. Dejansko obupno!!! :ups: Punce, a ve ste nabavile tisti poseben koš, ki sproti zavija plenice? Sangenic al kaj je že???? A mislite, da je praktično, ker stane pa mislim da ene 7.000 sit (sem ga vidla v akciji)? :zmeden::zmeden:

Danes sem za bebico hotla nabavit še olje, ker so v materinski šoli rekli, da je treba po kopanju bebico namazat v pregibih, pa za odpravljanje temenc. Pa so mi v BC rekle, da ga ne rabim. :zmeden::zmeden: A ga zdaj rabimo al ga ne rabimo???? :( Kakšnega pa naj nabavim? A mora bit kakšno posebno iz lekarne al je dobro npr. od Niveje? :ups:

ajdi, lahko nočko :muca:

Suzi, še 13 dni :sloncek:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   MARČEVKE...****
19.2.2005 5:27:48   
Špacka
Dobro jutro:nosecka:!

Punce ne me kregat, ker ne pašem k vam pa se oglašam, rok imam 28.02. tko da mogoče pa bo marca:)-
trenutno mi je mal dolgčas pa se sprehajam po RR zdaj bom pa nekaj pametnega napisala:)-

Suzi kar se tiče koša za plenice vsaka stvar ima dve plati, tako da ene punce koš full zagovarjajo, ene pa enostavno kupjo male vrečke in vsako plenico posebej zavijejo... vse je odvisno od financ...je pa sedaj ugodna cena, tako da ga kar kupi, če imaš namen, jaz sem tud čakala na akcijo, no potem pa sva ga dobila :bravo::bravo:

Nam so tud v materinski šoli rekli naj nabavimo olje, pa tud po raznih seznamih, ki so jih delale punce, sem vidla da je gor mandeljevo olje-jaz ga kupim kar v lekarni sicer pa ga uporabljam skoraj celo nosečnost za moj buši proti strijam in zaenkrat deluje pa še poceni je, kajti če moraš vse sam kupit dober veš kakšni stroški so:zmeden:

Lp Špacka&:duda:, 9 dni

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   MARČEVKE...****
19.2.2005 10:15:11   
eva1
Oj!
Ma evo kako lep dan!!! Jaz pa nikamor ne smem, ker pol pritisk do neba zraste-punce jaz mam že tok dost tega poležavanja-no sam raj poležavam doma, kot pa v bolnici!
Suzi-olje sigurno rabiš-za temenca pa za pregibe, pa za masažo :duda:(baje jih masaža zelo pomirja)! Nam so rekli, da je najbolše lekarniško prečiščeno olivno olje, da je najmanj alergij!
Glede palčka zavijalčke-jaz ga ne bom kupla, ker mi je to potrata denarja! No svar posameznika!

Joj, jaz sem že tako naveličana vsega-komej čakam, da naš Lukec priveka na svet...pol bom pa najsrečnejša ženska na svetu! Ampak res....

Lp, Eva 36t in :duda: Luka

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   MARČEVKE...****
19.2.2005 12:49:13   
lidija14
Pozdravljene!

Tudi jaz sem marčevka, rok imam 27.03., se pravi še kakih 5 tednov imam pred sabo. Pa se mi zdi, da se že zdaj komaj premikam.

Že nekaj časa doživljam neke vrste lažnih popadkov, kot je rekla moja G., ampak samo trebuh mi otrdeva, kakih bolečin zraven ne čutim.

Naj vas vprašam, kako močno čutite gibe - jaz jih, predvsem čez dan čutim bolj rahlo, moje dete najbolj oživi zvečer in ponoči. Upam, da ne bo tudi ko se bo rodil, ponavljal te prakse.

Še vedno pa čakam, da se mi obrne v pravo lego, čeprav imam občutek, da je malo trmast in bo kar tako ostal (medenična vstava). No, pa naj bo, samo da mu je fajn.

Uživajte še te zadnje dni oziroma tedne - kolikor vam pač trebuščki omogočajo!

Lily in :duda:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   MARČEVKE...****
19.2.2005 13:15:34   
rainbow
Čao, še od mene glas!

Zanimivo, kako se bila pred dnevi dobre volje, še včeraj, danes pa me boli na levi strani spodaj, predvsem, ko se vstanem, kakšen jajčnik ali kaj. Upam, da se nisem nahladila ali kaj:(:(

In potem se jaz spravim še čistit, neumnica, ampak ne morem si pomagat, je že ful vsrano, kot grdo rečemo Štajerci.

Seveda tudi moja Lia čuti moje nerazpoloženje, ampak sva nekako pretumbale dopoldan (ker seveda se atiju ni dalo iti ven z njo, ker je še malo prehlajen in mu je bilo sesanje višek aktivnosti - mislim, sem brez komentarjev :hudicek::hudicek::hudicek:) in zdaj spi:metulj:.

No, k lepšim temam; tudi jaz sem uporabljala mandljevo olje za Lio, in sem ga spet nabavila, koš za plenice pa sploh ni slaba ideja, bi ga jaz tudi zdaj imela.

Kaj torbe že imate pripravljene za v bolnico? Jaz nekako odlašam, ker se mi zdi, da saj je še čas. Pa se bo treba spravit to skupaj zložit.

Ok, upam, da ste ve boljše volje danes, vas berem spet zvečer, vsaki rožico :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:nosecka:še 3 tedne

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   MARČEVKE...****
19.2.2005 18:45:42   
Dolina
Čer!

Suzi*, oprosti za ježke. Sej se vedno nate spomnim, k kej tazga pojem, kr jaz bi umrla brez čokolade. :((:(( Evo, :rozica::rozica: za tebe in tvojo :duda:. Po porodu si pa kar privoši (s sladoledom in smetano :)-:)-:)-).

Jaz sm tud razmišljala o tem košu za plenice (redna cena je pa nekje med 10.000 in 12.000 sit), ampak moj ni pretirano navdušen. Še to, da rabiva poseben koš za plenice sm ga mogla prepičevat in ga kar nabavla, da je mir v hiši.

Joj, rainbow, en sprehod pa tvojemu možeku res ne bi škodil. Svež zrak (kadar nimaš vročine) najbolj pomaga. Pa upam, da te bo hitro minilo tisto špikanje. :rozica::rozica:

Jaz sm imela danes eno uro lažne popadke na pet minut. Po moje od tega ker sm hotla nekaj pobrat s tal v avtu in sm se valjda nagnila naprej in skor stepštala trebušček. No, pol smo pa mel mal maternične telovadbe. :)-:)-:)-

Sm pa iz dneva v dan bolj zaprta, pa skoz mi je neki slabo. Po moje so to te tablete za hemoglobin. Itak, če ne jem prej dovolj močne hrane, me cel dan trebuh boli po njih. Pa kaj naj, če mam pa samo 98 hemoglobina. S hrano mi ga ni uspelo dvigniti. :(

Eva1, jaz mam tud tak redek izcedek, samo je bele barve. Upam, da je samo navaden beli tok, da ne bodo spte kakšne glivice. Sama sebi držim pesti. :)-:pujs::pujs:

Kje so pa ostale marčevke???? Vse spijo al kaj? :zmeden2::zmeden2:

Špacka, ti se nam kar pridruži. :bravo::bravo: A ti že kej kaže, kakšno dogajanje, da se pripravlja :duda: na prihod? Men še nč. pa šele v petek imam pregled. :((

Za porodnišnico pa še zdej nimam spakirano.Sm dobila včeraj ukaz od lubija, da moram ta vikend to uredit. Tko, da bom jutri. :zmeden2: Če bo volja dala. :)-:)-:)-

Zdej grem pa, joj, ne bom povedala, da ne bo Suzi* od kakšno slino. :zmeden2::)-:)-:)- Suzi*, :rozica::rozica::rozica::rozica: in en zvrhan kup sadne solate (sej to pa lahko ješ, a ne?).

Držte se, še mal pa bomo cartale. :bravo::bravo:

Baj, Dolina (še 10 dni :bravo::bravo:)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   MARČEVKE...****
19.2.2005 19:54:37   
Žaža
Evo mene, malo sem k sebi prišla. Končno mi je vročina padla pod 37.
Sem šla včeraj k dežurnemu zdravniku, pa mi je napotnico za infekcijskega napisal. Rekel je naj počakam do danes in če vročina ne bo padla naj grem v blonico na preiskave.
No, :bravo: vročina se je očitno vstrašila :)-:)- .

Ima pa ta viroza en pozitiven učinek, kajti celi teden mi noge niso niti malo otekale 8), zanimivo, ane?
Sicer pa ni čudno, ko sem danes v tem tednu prvi normalni obrok hrane pojedla.

V glavnem, gre nam na bolje.

Kar se tiče koša Sangenic - jaz sem ga kupila prejšnji teden, upam, da mi ne bo žal. Pri prvi hčerkici sem "dišeče" plenice zavijala v PVC vrečke, in potem v navaden koš, zdaj pa smo se za to odločili.

Torbo si še moram pripravit, ker če me :duda: preseneti, potem mi bo moj možek v bolnico prinesel kakšne kavbojke od 5 letne hčere (za dojenkča), za mene pa kakšne, ki mi bodo zagotovo preozke (kilce so šle namreč gor)

Lep večer vsem še naprej...

Žaža

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   MARČEVKE...****
19.2.2005 19:56:08   
Suzi*
Ej, Dolina, ti kar povej, sem že vsega navajena. :)- Najboljša je tista, ko me je tašča peljala v slaščičarno, da bi ona kavico spila. :hudicek::grrr: A si morte mislit, tam vse diši, police se šibijo pod raznimi torticami, roladami, ježki....jaz pa pijem kozarec vode??? :zmeden::zmeden: Na, se mi kar sline nabirajo. :)-:)-:)-:)- Dolina, potem, ko obe rodimo, me doš morala peljat na tega tvojega ježka, ok??? :)
Hja, s sadjem je tudi bolj tako-tako. Ima namreč ful sladkorja, tako da naj bi ga poledla SAMOOO 30dkg na dan.....sem vagala....to so tri mandarine!!! :zmeden::zmeden: Sej ne rečem, da se tega držim, v najslabšem primeru so to tri največje pomaranče na svetu. :)-:)-:)- Si je treba mal prilagodit. ;););)

Jaz sem pa že zadnjič, ko mi je nekaj dajalo, pripravila za v porodnišnico. Nimam še v torbah, ampak tako hitro itak ne bo šlo, da ne bi mogla glavnika in zobne krtačke vzet s sabo. Glavno, da je pripravljeno za bebico, kar rabimo za domov....možek kar ne vem kako bi se znašel, ko bi mu po telefonu iz porodnišnice razlagala.....benkico, žabice, tisto plenico, tisti pajacek, itd. :)-:)- To bi bla komedija. Je zadnjič rekel, da bi kar vse oblekice v kovček spakiral in jih v porodnišnico prinesel, da bi jaz izbrala, haha. :)-

Jaz sem tudi ful zaprta, isto verjetno zaradi teh železovih tabletk. Si pomagam z donatom, malo res "odpira", ampak se mi zdi da me vseeno hemeroidi želijo napast. :hudicek:, še tega mi je treba. Včeraj mi je proti tem :hudicek: kar pomagala ledena voda iz tuša. :(:(

No, po to olje bom pa kar šla, za koš pa še malo razmislila :zmeden2:

Jaz sem pa danes kar v 9nebesa. Sem pripravila košek za našo pikico....mi je tako luškan, pa jaz sem tako veseeelaaa. Samo še pikica manjka v njej, pa bo. Še malo!

lp, Suzi, še 12 dni

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   MARČEVKE...****
19.2.2005 21:42:28   
tanaja*
Ojla punce!

Da se še jaz pofočkam...
Zadnje čase imam toliko obiskov kot bi bila na smrtni postelji, ne pa noseča:)-:)-:)-:)-... Vsak bi me rad videl še pred porodom... Tko da cele dneve samo kavice kuham, kofetkam, čvekam, se prekladam iz enega kavča na drugega.... Jih imam že rahlo dovolj, teh obiskov:ups:8)...

Kje je Spacey danes:((:((:((:((:((? Sem ji poslala PM, pa SMS, pa ni glasu od nje. MSN ima tud izkljopljen:((:((:((:((... Da ni že v postojnski porodnišnici z bebiko v naročju9nebesa? A se je kateri od vas javila?!

Punce, prosim ne mi slaščičarn, ježkov in podobnih stvari omenjat:hudicek::hudicek::hudicek:! Zadnji teden sem tako sladkosneda, da bi lahko samo od čokolade in evrokremov živela8)! Skor vsak dan zmažem cel evrokrem!!! A sem normalna al kva:((:((:((:)-:)-:)-....

Jutri, ko vstanem se spet beremo, zdaj grem pa pogledat če je kaj pametnega po TV-ju...

Nočko od tanaje*

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   MARČEVKE...****
19.2.2005 22:35:46   
eva1
Hej!
Sem se tut jaz že spraševala kje je naša Spacey:zmeden2:???
Upam, da se bo kmalu javila, pa nam sporočila-mogoče pa že res pestuje svojo :duda:???

No jaz sem pa danes čist adijo...vse me boli, nč se mi ne da,kt da bi bila v enem drugem svetu! Pa mali je tako miren...ga sam tresem, da me mal poboža(zdej sam boža, nč več brca:zmeden2:) ! Vsi pravijo, da se na koncu :duda: umirijo-a se je vaš tudi???
Me občasno kr mal skrbi....upam, da bo jutri kej bolj :sloncek::sloncek::sloncek: !
No lep večer in lahko noč!
Eva 36t in :duda: Luka

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   MARČEVKE...****
20.2.2005 6:23:48   
Yasmin
Pozdravljene punce..

Tudi jaz se sprasujem kje je Spacey?

Ravnokar sem se vrnila iz UZ in se bebica ni zredila za 1 gram :zmeden:..se zmeraj sva na 2.300..zenska na UZ pravi, da ne dobiva dovolj hrane..je pa tudi res, da sama nima nobenega teka se silim s hrano..
V torek imam zdravnika in pravijo, da imam veliko moznost, da grem v bolnisko..
Drugace je beba zelo aktivna in se ne umiri za minuto, cele dneve poskakuje gor in dol, da me ze vse boli ..jaz se tudi sprasujem, kdaj pred koncem se umirijo,kot izgleda moja pupa nima namena.

Punce lepo se imejte..Lep pozdrav iz soncenga Dubaia..Yasmin

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   MARČEVKE...****
20.2.2005 14:14:30   
rainbow
:rozica:Ahoj, punce!!
Kako ste kaj danes, ko je še en dan manj do velikih dogodkov??:nosecka::duda:

Jaz sem boljše volje, je mož šel danes na sprehod z Lio, verjetno sem se mu včeraj zasmilila, ko sem komaj hodila. Danes me nič več ne boli, beba pa se normalno razgibava :bravo::bravo::bravo:.

Eva1, običajno se umirijo proti koncu, ker nimajo več toliko prostora za razgibavanje, seveda pa je odvisno, koliko so veliki, tako da tvoja, Yasmin, verjetno še ima zadosti prostora, da čagira v tvojem trebuhu :sloncek::sloncek:

Žaža, upam, da boš čimprej zdrava, takle virus na koncu nosečnosti pa je vse prej kot zaželjen (to itak ni nikoli), pa še človeka dosti bolj zdela.

Ok, imam en vprašanje za tiste, ki ste doma bolj v mrzlih krajih. V čem boste dojenčke odnesle domov? Mislim, ali jim boste oblekle zimski pajac ali pa debelo kociko čez???
Jaz imam sicer pajac, ampak je malo večji in se mi zdi po eni strani neumno, mogoče bi ji dala samo kakšno toplo jaknco (te tudi imam), po nogah pa koco; ker tak gre v avto in iz avta v stanovanje.
Me zanimajo vaši načrti.

Suzi, kako luštno, jaz sem si tudi za drugo želela košek, oz. zibelko, pa so me preglasovali s posteljico; sicer je to tudi ok, naša Lia še zdaj spi not.

Jaz tudi upam, da se ne bo prehitro kaj začelo, imam še en pregled v sredo, v glavnem do marca je treba zdržat.

Lepo nedeljo še želim (sem se razpisala, ker ne rabim kuhat, gremo jest k tašči)vsem s trebuhi:nosecka:

:darilo::torta::rozica::torta::darilo:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   MARČEVKE...****
20.2.2005 14:20:14   
rainbow
O, Spacey, tako dolgo sem spisovala, da si me prehitela!
Vesela sem, da si relativno ok!!:bravo::bravo::bravo:
Boga reva, to zatekanje je grozno, da ne bi o roki. Ampak, saj te bodo porihtali, ko bo pa dete prišlo, pa boš vse hudo pozabila9nebesa9nebesa:duda:9nebesa
Sva pa nekje v istem tednu, tako da bova še nekaj časa v tem stanju. Pa saj bo, še prehitro minilo.
Lep pozdrav!!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   MARČEVKE...****
20.2.2005 14:48:38   
morskadeklica
ojla:rozica::rozica::rozica::rozica:

Kako smo;)? Meni se ne da glih na ful tipkat, vas pa redno berem, da sem na tekočem s tem, kaj se dogaja.

Glede Barby:metulj:. Včeraj sem bila na srečanju Jeseničank, je bila tam ena ki jo tudi pozna in ni bilo nič novega, razen tega da ma ful malo časa. Upajmo, da se bo kmalu javila.

V album sem dodala nekaj slikic mojega bušija:nosecka:, si jih lahko ogledate, geslo pa mislim, da večina marčevk ima, če pa ne, nej mi piše na privat, bom poslala;).

Meni je vse skup čudno, k se nič novega ne dogaja. Ctg ne pokaže ničesar, nič ne tišči dol, trebušček se še ni spustil, ni lažnih popadkov... Skratka ničesar konkretnega, kar bi nakazovalo, da kaj bo. Jaz pa tako komaj čakam.:sloncek::sloncek::sloncek:

Joj mi je prav grozno, ko berem, kakšne probleme imate ene (sladkor, sol...), jaz pa se bašem s samo nezdravo hrano (se vidi po mozoljčkih, sem hujša ko en pubertetnik:)-:)-:)-). Še malo pa bomo vse držale :duda: v rokah, nič več v trebuščkih. Sem ravno razmišljala, kako mi bo potem čudno, ko ne bo več trebuščka in ne bo noben več brcal v rebra in mehur.

No uživajte pa lep dan vam želim!

lp:nosecka::muca:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   MARČEVKE...****
20.2.2005 23:46:03   
Suzi*
Na hitro se vam še jaz javim, seveda spet ponočujem. :ups:

Danes je bil en tak zaspan dan. Sva z dragijem naštudirala vse funkcije vozička in avtosedeža, pa ribe za na steno sem delala, eno rižoto skuhala, pa gledala sva film "devet mesecev". A ga je katera gledala? Luškan filmček, čist nedeljski, takrat ko pa prikazujejo porod, so pa tako kretensko smešni, da jih skoraj nisem mogla gledat, sem bla kar živčna zraven... :)-:)-:)-:)-:)- ...komedija!:)

Spacey, še malo, pa bova obe lahko uživali v vseh možnih dobrotah. :bravo::sloncek::bravo::sloncek: Komaj čakam, ker danes sem imela hud napad želje po sladkem, pa sem se pomarančami basala. :zmeden: Do takrat bomo pa že potrpele za najine :duda: sončke.

Rainbow, glede oblekice za domov iz porodnišnice, sem se pa tudi jaz spraševala. Jaz imam en tak kosmat žakelček s kapuco brez rokic in nogic (kao "tradicionalno" za prinašanje dojenčkov iz porodnišnice v družini) in bom bebo kar v to dala, povrhu pa še dekico za vsak slučaj. Pod vse to pa majčke, žabice, pajacek, copatke in dve kapici. Tudi jaz nimam pojma ali je to uredu, sicer je pa res, da je samo v avto in takoj domov, pa :duda: sploh ne bo imelo časa zebst. :):);)

Zdaj grem pa spat, jutri imam pa spet CTG, bomo vidli kaj bebica pravi, al bi že šla kaj ven al še nič.:)-:love:

nočko :muca:

Suzi, še 11 dni :sloncek:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   MARČEVKE...****
21.2.2005 0:39:13   
Pinja
Hojla punce!

Sej vem, da ne pašem več na ta forum, ampak vas vseen včasih mal preberem.

Vidim, da imate en kup vprašanj.

:racka: Glede olja: jst sem nabavla mandljevo v lekarni, pa ga nič ne rabim, ker Taja nima suhe kožice, temenc pa zaenkrat tudi ne :bravo:, ga je pa dobro imeti.

:metulj: Umivalnički: jst previjam v kopalnici, tako da ga ne rabim, če pa boste previjale v sobi, je pa eden dovolj. Sej v porodnišnici vam bojo rekli, da ne smeš not namakat cunjice, ampak jo poliješ v drug umivalniček...zguba časa. Vse si poenostavite.;)

:miska: Koš: sem v Sparu kupila tazga, ki ima dve kantici not (za ločevanje odpadkov) in v enega dajem tetra plenice, v drugega pa majčke, v štartu sem imela pa enega za perilo, drugega pa za pamperske.

:zajcek: Palček zavijalček: ga nisem hotla kupit, pa sem ga dobila. Super stvar :bravo:, sploh če so otroci na umetnem mleku, zna kakec fino dišat :)-!

:kuza: Odhod domov: Tajo sem oblekla v bombažne majčke in žabice, čez pa plišastega pajacka in plišasto vrečo. Sem mela tudi kombinezonček, ampak ni blo tolk mraz, pa itak dragi pred vhod pripelje ogret avto, pa je treba pol :duda: odpenjat.

:sloncek: Plodovnica: v bistvu ni kot beli tok, je mal gostejša sluzasta voda, ne moreš zgrešit. Men je na začetku čist mal odtekla, pa sem takoj začutila, da je neki drugač.9nebesa

:muca: Torba: naštimejte si jo, jst sem jo pred odhodom :ups:, pa sem pozabila dudo, ki bi jo krvavo rabila (močan sesalni refleks)! Pa še težko sem se skoncentrirala kaj moram še not dat (te kar mal panika zagrab).

Sem se mal razpisala :ups:, sej niste hude a ne!?

Pa veliko sreče :rozica: in NASPITE SE!!!

Dolina, piši kej na privat

lp :duda:&:sloncek:

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   MARČEVKE...****
21.2.2005 10:26:10   
Suzi*
Pinja, fuulll hvala za uporabne nasvete!!!! :rozica::rozica::rozica:

Sem nas pa kar višje prestavla, da povem, da Dolina že zasluženo carta svojo malo štručko, punčko Zojo!
:sloncek::bravo::sloncek::bravo:

lp, Suzi, še 11 dni

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?