ejša1 -> RE: nujno - zadnja menstruacija 14. marec (29.5.2008 7:59:16)
|
Nosečnosti v začetku G ne more kar otipat. Če si rekla, da si imela neredne menstuacije, je mogoče mislila, da je izostanek posledica tega ali pa je mogoče preslišala datum zadnje menstuacije-če si ji rekla, da se bosta počasi začela trudit. Ko sem sama zanosila sem imela prvi redni pregled v 11. tednu. Ker so se mi že prej začele težave, sem pomoč potrebovala že prej. Sicer je bila tudi moja G takrat na dopustu, ampak so mi razložili, da naj bi vsak G imel zamenjavo, če je karkoli narobe, tako da so mi UZ naredili takoj. Po mojem je najbolje, da pokličeš in poveš, kako dolgo si noseča ter da bi se rada naročila za pregled, potem bodo pa že presodili, če te morajo pregledat takoj in te bo kak drug G, ali pa še lahko počakaš. Za menjavo G sem slišala, da uradno noben G ne bi smel zavrniti nosečnice. To je rekla medicinska sestra ene G sodelavki, ko se je želela prestaviti k tej G. Za jemanje brisa je niti slučajno ni hotela sprejeti, sestra ji je pa nato dejala, saj veste, če ste pa noseči, pa vas tako ne smemo zavrniti-pa gre za privat G. Sicer se meni to zdi skoraj neverjetno, ampak tako mi je sodelavka razložila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|