obhajilo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

Sandra* -> obhajilo (28.5.2008 15:02:03)

Kaj kupiti za obhajilo?

mojamura -> RE: obhajilo (28.5.2008 15:11:16)

v kaki cvetličarni se najde en predmet v obliki knjige, kjer so potem neke misli v zvezi z obhajilom napisane...pa kako kuverto daš poleg z denarjem (tako sem jaz naredila)

ko sem bila pa botra pa sem kupila torto+zlata zapestnico+oblačila (ampak ne tista ki jih ima na obhajilo)

fricka -> RE: obhajilo (28.5.2008 16:35:52)

Jaz sem kupila srebrno verižico z obeskom, ker sem vedala, da si jo želi.

Sandra* -> RE: obhajilo (28.5.2008 16:37:17)

Koliko denarja ste pa dale? Mal se mi zdi kmal da bi denar dala 8 letnici? A narobe mislim?

Felicita -> RE: obhajilo (28.5.2008 17:03:58)

Naša tamala je za obhajilo dobila 150 EUR... pa smo izrazil željo, da se ne nosi denarja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] zdej jo pa ta dnar žuli in ma vsak dan drugo idejo za kaj ga bo zapravla...
Jaz sem bolj za kakšno dejansko darilo, ki bo v spomin... lahko tudi nakit, samo naj bo nosljiv (če ima luknje uhani, sicer lepa verižica) in ne kičast.

urška -> RE: obhajilo (28.5.2008 20:20:01)

mi smo lani eni punčki nesli torbico (tako otroško iz h&mja) pa špangice in podobne drobnarije, ker ima pač dolge lase, pa eno ogrlico in zapestnico-otroški kompletek iz h&mja.
drugače je pa ta deklica takrat dobila en kup fotoalbumov, koliko pa denarja pa ne vem. vem, da je bla naših stvari ful vesela. ker je pač taka da ji je to všeč.

ksenjuša -> RE: obhajilo (28.5.2008 21:23:43)

Moj sin je za obhajilo dobil radio,žogo in pa denar(povprečno po 20 eur).In za denar smo se zmenili da gre na banko  oz. v sklad kjer varčujemo za kesnejše obdobje,ko bo študiral ali pa bo imel za nakup stanovanja...

NATAŠI -> RE: obhajilo (29.5.2008 7:24:45)

jaz za obhajilo nebi dala denarja ker so še premali .. mi smo bili na obhajilu pred 14-dnevi pa smo nesli tako simbolično darilo brez denarja

Stran: [1]