|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola v marcu
18.2.2005 13:45:57   
evci
živjo. rok imam konec maja ampak bi rada šla v materinsko šolo marca. ali katera ve, kdaj se začne in kakšen je postopek? v ljubljani namreč. lep pozdrav in srečno.
evci
Neposredna povezava do sporočila: 1
   materinska šola v marcu
18.2.2005 13:50:03   
Udb
evci, ko si ravno odprla to temo, mi lahko poveš kdaj se navadno hodi v materinsko šolo? V katerem tednu?

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   materinska šola v marcu
18.2.2005 14:01:08   
fricka
Jaz ravnokar obiskujem materinsko šolo, sem pa v 28. tednu. Smo pa čisto različno noseče, ene pridejo še brez trebuščka, ene pa so že tik pred. Meni se zdi moj čas še v redu, pa že jaz težko sedim dve uri pri miru in sledim predavanju.
Šola se začne vsak prvi torek v mesecu ob 16 ali 18 uri, potem pa imaš različne urnikwe in termine predavanj: ob 9.00, 16.00 in 18.15 uri. Jaz jih malo kombiniram med sabo. Pa še telefon babic, ki vodijo predavanja in ti bodo dale vse informacije: 522-60-48.

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   materinska šola v marcu
18.2.2005 14:16:36   
Naja31
Ne, sola se zacne vsak prvi ponedeljek v mesecu, samo februarja se je zacela v torek, ker je bil ponedeljek 31.1.
Jaz zdaj hodim, sem v 33, tednu in ti povem, da mi je zal, da nisem sla prej, kljb temu, da babice svetujejo naj se hodi okrpg 32. tedna. Meni je prav hudo tam sedeti 2 uri na teh trdih stolih. Vsakic me grozno rit boli in potem komaj vstanem.

Fricka, v katero skupino pa hodis? Midva kombinirava jutranjo in ob 16h. Sem pa prav vesela, da imamo samo se 3x. Jaz bom psihologa prespricala, ker sem slisala, da je cisto brez vezno predavanje. Pa tista fizioterapija mi je bila tudi cisto mimo. To isto sem poslusala ze na predavanju o zgodnji nosecnosti, se isti diapoztivi so bili.

Lp, Naja

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   materinska šola v marcu
18.2.2005 14:25:58   
fricka
Jaz kombiniram jutranje in zadnjo večerno. Bom šla pa najbrž samo še na predavanje o dojenju. Mi je že odveč hodit. Zadnjič je zraven mojga sedela ena čist nahodna, je skor živčen zlom dobil, ko je v njega kihala. Jaz se v tem času izogibam vseh trgovin in res se nočem po nepotrebnem nalezt te viroze.

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   materinska šola v marcu
18.2.2005 15:12:53   
pika78
Živjo,
tudi jaz imam namen iti v materinsko šolo marca - baje da se v Babiški šoli oz. stari porodnišnici v Lj. začne 1. marca ob 18.00 (mogoče tudi prej:zmeden:).
Prej se je treba v stari porodnišnici "prijavit" (baje to delajo od 8.00 do 15.00 ure, meni še ni uspelo iti), da te vnesejo v računalnik in da dobiš neke nalepke. Menda pa lahko tudi brez te prijave prideš.
Koliko vas še namerava iti marca, gredo dragiji z vami?
LP, Pika in 24t :duda:

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   materinska šola v marcu
18.2.2005 19:17:46   
A-N-J-A
Ja Maja čist prav si povedala:bravo:.Midva greva tudi marca.Joj kako čas beži.:kuza:

Anja 26,6/7 in :duda:

(odgovor članu evci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?