Petra P. -> Zaposlene v državni upravi (19.2.2005 14:16:13)
|
Ja, ja. Kot kaže sta spet neki dve vrsti teh reči. Namreč, tako kot si rekla, andrejaz, nam vsaki mesec nakazujejo nekih 4 ali 5 tisoč.in to počnejo še vedno. Vsaj na mojih izpiskih piše tako. In zato se tudi nisem nič razburjala, ko sem pred kratkim dobila iz Kapitalske družbe izpisek, na katerem je pisalo, da imam na računu nekako 37 tisoč tolarjev. Čudno je bilo le to, da je bil datum nakazila november. No, temu nisem posvečala nobene pozornosti, dokler nisem videla izpiska od Kapitalske družbe od mojega. On pa je imel nakazila septembra, oktobra, novembra in decembra. Vsak mesec precejšnjo vsoto, tako da je skupaj okoli 200 tisoč. In v tem je problem. To je verjetno nekaj novega. Kaj, pojma nimam, ker sem bila lani skoraj celo leto na bolniški, pol pa na dopustu in porodniški. Piše pa na izpiskih, da je to pokojninsko varčevanje. In dobila sem nakazano le za takrat, ko sem bila na dopustu. Ker nam baje ta vsota ne pripada, če smo na porodniški, prav tako pa ne, če smo na daljši bolniški!!! Ampak ta del z bolniško sedaj še preučujejo, da bodo videli, če nam pripada ali ne. Za porodniško so se pa kar lepo odločili, da ne. Če ste torej iz državne uprave in ste bile lani že od septembra doma, vam itak niso nakazali nič. Se mi vse bolj zdi, da bom pritožbe razposlala kar na vse naslove, ki se jih lahko domislim.
|
|
|
|