|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali sem noseča?
28.5.2008 11:27:34   
Anonimen
Imam en problem in sicer:
bila sem bolana in sem izbruhala kt. Ko bi morala dobiti menstroacijo je ni bilo. Teste sem naredila 3 vsi so bili negativni. Klicala sem ginekologinjo in je rekla da naj kar naprej jem kt. Sedaj pa bi morala dobiti menstruacijo pa je spet ni! Ali je imela katera podobno izkušnjo? Teste sem delala različne na različne dneve?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali sem noseča?
28.5.2008 11:30:49   
jernejav
Počakaj še malo, čas ti bo pokazaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2008 11:31:57   
frutka_
Menstroacijauser posted image = menstruacijauser posted image

Če si opravila  3 razl. teste na razl. dneve in so negativni najbrž nisi noseča. Po mojem se ti je ciklus zmešal. Si bila bolana, da si bruhala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2008 11:35:31   
Anonimen
Ja imela sem virus zato sem bruhala in izbruhala tabletko. Od takrat pa nimam menstruacije. Sm pa ful napeta pa čudn se počutm.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2008 11:39:53   
frutka_
Če si bila bolna je čisto možno, da ti je bolezen zmrdala ciklus. Napeta pa si najbrž zato, ker bo M prišla. Testi so kar zanesljivi, zato se ne boj. Če pa M ne bo se naroči pri svojem gin..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2008 11:58:09   
srki
Sem ziher, da nisi.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2008 11:58:33   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Sem ziher, da nisi.

jaz tudi. Edino, če bi rada bila.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2008 13:26:11   
blue sky
In kako naj mi vemo, če si ti noseča user posted image ?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2008 13:29:50   
liam
mislim, da ni blo vprašanje al je noseča, ampak ali je možno, da je zanosila potem, ko pač eno tabletko ni vzela... ne vem no jst sm to tak razumela...

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2008 13:31:26   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: liam

mislim, da ni blo vprašanje al je noseča, ampak ali je možno, da je zanosila potem, ko pač eno tabletko ni vzela... ne vem no jst sm to tak razumela...

ja, ne vem no, vprašanje v naslovu posta je čsito jasno: ali sem noseča? kaj potem sprašuje user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2008 13:35:10   
Anonimen
Lahko še meni odgovorite? Prosim, prosim, prosim user posted image user posted image user posted image

Ali sem noseča, ker imam naslednje znake: ful mi je vroče, nimam apetita in ful sem žejna.
Hvala vam za odgovor.
SEM NOSEČA?

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2008 13:39:37   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

ja, ne vem no, vprašanje v naslovu posta je čsito jasno: ali sem noseča? kaj potem sprašuje user posted image

Volga samo en kometar imam na tvoje poste, ki sem jih do sedaj prebrala tudi na drugih temah ne samo ne tej: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil liam -- 28.5.2008 13:43:30 >

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2008 13:41:24   
Volga

Vulga samo en kometar imam na tvoje poste, ki sem jih do sedaj prebrala tudi na drugih temah ne samo ne tej: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, še dobr, da nisem vulva. user posted image  Saj za ene pa sem user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2008 13:43:55   
liam

Vulga samo en kometar imam na tvoje poste, ki sem jih do sedaj prebrala tudi na drugih temah ne samo ne tej: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, še dobr, da nisem vulva. user posted image  Saj za ene pa sem user posted image

Popravljeno

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2008 13:49:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lahko še meni odgovorite? Prosim, prosim, prosim user posted image user posted image user posted image

Ali sem noseča, ker imam naslednje znake: ful mi je vroče, nimam apetita in ful sem žejna.
Hvala vam za odgovor.
SEM NOSEČA?

Definitivno si. Sam potem sem jaz tudi, sam da jaz apetit imam.

< Sporočilo je popravil hothien -- 28.5.2008 13:51:45 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.5.2008 13:53:04   
rija

a veš kaj pa mene zanima? kak prideš na dotično temo, če si ne prebereš naslovauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.5.2008 14:10:24   
silvya
Vse ste noseče!

Vsem je vroče, tečne ste, imate težave s koncentracijo, težko kontrolirate svoje živčke.... Vse to je definitivno delo podivjanih hormonov. user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.5.2008 14:13:35   
blue sky
Očitno sem tudi jaz noseča, ker imam vse naštete znake user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.5.2008 14:15:01   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Vse ste noseče!

Vsem je vroče, tečne ste, imate težave s koncentracijo, težko kontrolirate svoje živčke.... Vse to je definitivno delo podivjanih hormonov. user posted image

silvija, Hvala user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.5.2008 14:26:38   
blue sky
user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.5.2008 16:54:13   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala vam za odgovor.
SEM NOSEČA?

Sem pogledala v svojo magično kuglo.

Ja, si.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.5.2008 20:14:50   
hmm...
Pomoje nisi. Se ti je samo ciklus malce zmešal.

Drugače pa javi, kako je.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.5.2008 20:34:27   
spps
kr ,ko sem videla naslov teme,sem si kr mislila,da bo nekaj takega v nadaljevanju....user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.5.2008 20:38:53   
ključek
Vse ste noseče!

Vsem je vroče, tečne ste, imate težave s koncentracijo, težko kontrolirate svoje živčke.... Vse to je definitivno delo podivjanih hormonov.

user posted image  kaj ste dobre, punce!!user posted image

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.5.2008 20:38:55   
sonček85
spet samo podjebavanje ene druge.mislim samo pomagati bi ji morale in povedati svoje mnenje ne pa jo nadret.mislim...........

po moje pa nisi noseča,so se ti samo cikli pomešali.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.