aezzy -> RE: faza: "oči je car" (21.9.2008 10:05:53)
|
pri nas je pa obratni problem in to vcasih postane tako hudo, da me je groza: odriva ocija in govori noces ocija, ocija stran.....grozno je to poslusati.njemu se trga srce, meni tudi, tamala pa samo mami, mami. na case je boljse, samo vglavnem pa ne. Kaj se lahko naredi? sem tudi ze pisala, ce je to normalno, pa sem dobila odgovre, da bo minilo, samo to se kar traja in traja, ze pol leta. Ociju je zelo hudo, samo se ne da in se kar jo boza, se igra z njo, vztraja, samo vcasih je pa res prehudo. Ko jo je poleti pazil 14 dni, ko sem bila v sluzbi, je bilo vredu, sedaj smo spet na starem tiru. Ko pride domov ga noce niti pozdravit, vcasih celo rece, naj gre. Spodaj zivita njegova starsa, s katerima se super razumemo, tamala je skoraj vsak dan z njima, smo v zelo dobrih odnosih, samo imava obadva obcutek, da je vzela dedija za mosko vlogo v zivljenju, ker rece, da ima dedija rada, ocija pa ne. In kjo smo zunaj je zelo hudo, ko rece oci bejzi, dedi moj moj. Aja, stara je 2 leti. Ima katera kaksen nasvet? prosim, napisite kaj se da narediti! Pa ne pisati, da bo minilo, ker ocitno ne bo. Hvala!
|
|
|
|