Darilo za 2. roj. dan (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

ribicau -> Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 7:35:17)

Fantek od prijateljice je bil star 2 leti. Kaj mu kupiti? Lepo, lepo prosim, za kakšno idejo!

Hvala

Nikica -> RE: Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 8:10:13)

Sin je bil najbolj vesel knjig o Nodiju, majhnega kamiona, konja za skanje in volana.

Metuljček Cekinček -> RE: Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 8:37:44)

Pri dveh letih je bil moj metuljček najbolj vesel igrač na temo lokomotivček Tomaž, ker je res velik Tomažkov fan. Na to temo lahko najdeš tako knjigice kot tudi igračke.

Od prijateljice je za 2. rojstni dan dobil knjigo Velika knjiga o vozilih, ki je je bil prav tako zelo vesel http://www.svetknjige.si/article.aspx?articleid=65177.

Od babice je dobil veliko škatlo lego kock, ki so daleč "najhvaležnejša" igrača, ker se jih nikoli ne naveliča.

ribicau -> RE: Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 9:37:42)

Hvala za ideje!

Sem imela v mislih, da bi mu kupila uno plastično kosilnico in kakšno knjigico zraven!

Nea -> RE: Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 10:08:04)

Kosilnica ni glih hvaležna igrača. Bo enkrat-dvakrat travo "pokosil" in bo končala v kakšnem vogalu.

Raje mu kupi kaj s čem se bo dalj časa igral. Recimo kakšen puzzle, al pa memory, lego kocke, nekaj za sestavljanje, leseni vlakec z vagončki in železnico...

Gordana-3 -> RE: Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 10:18:22)

[image]http://images.baby-center.si/01/0023/0001/imgBigArticle_145992.jpg[/image]
mi smo dobuli tole, imajo v baby centru in je super

tinkatonka -> RE: Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 10:56:19)

Če so veliko zunaj predlagam samokolnico. Kosilnica res ni najboljša, saj po dvek "košnjah" pristane v kakem kotu. Na samokolnico pa lahko nalaga pesek, kamenček, travco,.....no pri nas je "karjola" najboljša igrača.

jernejav -> RE: Darilo za 2. roj. dan (28.5.2008 11:14:02)

Kaj pa kak šotor. Sem ga lani kupla nečakinji za drugi rojstni dan, pa jer bila zelo veliko v njem. V glavnem bil je njen raj za igranje, poleti so ga imeli zunaj, pozimi pa so ji ga v sobi postavli.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

barbarapeter -> RE: Darilo za 2. roj. dan (2.6.2008 13:32:27)

Naš sin bo konec julija star 2.leti. Trenutno je najbolj aktualen tobogan, žoge, tudi samokolica ga ful zaposli, sploh zato ker se lahko pridruži nam ko kaj delamo in naložimo malo trave ali peska pa mu naročimo prevoz(v babycentru smo kupili kovinsko, ker se mi zdi da tiste plastične niso najbolj vzdržljive). Tudi gugalnica je super, pa kakršnakoli igrača, ki se uporablja skupaj z vodo. Mislim, da vodo obočujejo vsi malčki, naš se že z prelivanjem vode zaposli za dolgo časa.

lp

krfjolca -> RE: Darilo za 2. roj. dan (2.6.2008 15:03:26)

Pri nas je pa kosilnica najboljša igrača do zdaj. Je taka, da ropota, ko jo voziš - 11 € v Pikapolonici. Mulo (18 m) in njegov bratranec (2 leti in pol) že tri tedne gonita zadevo po vrtu gor in dol, neumorno, pa se še nista naveličala, kar se do zdaj še pri nobeni igrači ni zgodilo.

Stran: [1]