|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pačenje pri uvajanju GH
27.5.2008 22:32:33   
petrcamg
Naš user posted image  je star 5m in 1 teden. Že približno 1m se uvajamo z riževo sluzjo in odkar je ugotovil, kako se je po žlici je ves navdušen nad temuser posted image .

Problem pa je s sadjem- najprej sem mu tri dni dajala prekuhano jabolko in jabolčni kompot- vsak dan je poizkusil manj in se  pačil ter vse izpljuval. Potem sem poizkusila s hruško (kuhano) , pa sem ugotovila da je nanjo alergičen. 

Danes pa sem mu dala banano, ki jo imajo baje otroci strašno radi- isti šmornuser posted image . Je malo poizkusil, izpljunil, potem pa se je obračal stran.

Me je že vnaprej groza kaj bo, ko mu bom dala zelenjavo...

Je imela katera podobne probleme in kako ste to rešile. Je pa na AM. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pačenje pri uvajanju GH
27.5.2008 22:43:36   
smejčica
Ola,

hja, zanimivo je gledat, kak se user posted image pačijo pri hrani. user posted image
No, naša pupa bo v petek stara 6 mesecev in tudi počasi uvajamo. Do sedaj je sprobala korenček, krompirčer, banano in jabolko. Naj povem, da se je moja tudi pačla, sedaj pa sem jo pogruntala. Ugotovila sem, da ji morem vse dati bolj redko, pa z veseljem popapa. Pri korenčku sem ji najprej dala še malo korenčkovega sokeca zraven, sedaj pa ji dan zraven kar vodo...in je kr navdušena. Pri krompirčku sem ji dala AM zraven, ... Morda bi pri tvojem tudi probala narediti bolj tekočo? Glede na to, da pa je kompot tekoč, pa....res ne bi vedla. Mah, saj bo. Ne ga silit. Je pač trnutno v taki fazi, da uživa ob pacanju. user posted image

No, ti bodo še druge svetovale.....

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2008 22:56:17   
mali007
Moj je GH že 2 meseca (star 6,5m). Na začetku je bil sila navdušen nad vsem, kar sem mu dala. Sedaj pa že nekaj časa sadja noče (banane sploh ne mara, razen če jo je pri meni - celo), mogoče edinole kakšno breskvino kašo ali pa cuza jabolko. Pri zelenjavi pa ni problemov, je vse, sploh, če je mešano s krompirjem.
Počasi, pa bo.....

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2008 14:17:55   
Jenny Anny
Mi smo stari že več kot 7m, uvajat smo začel pri 5,5 m, pa je še sedaj včasih tako.
Ni drugega kot vztrajat in mu ponujat, enkrat bo pogruntal, da ne more jest samo po flaši, da obstaja še kaj drugega kot mleko in da je na žlici marsikaj slastnega za pojest.

Vztrajaj, jaz ne vem druge.

Potrpljenje je božja mast, sam tist ki se z njo maže je revež.

(odgovor članu mali007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.