|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:14:37   
dory
A katera ve,kolk je za doplacat,ce ostanem z otrokom v bolnici? Na dan?

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:15:16   
dory
Aja zbegana jaz..konkretno me zanima za jesenice

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:19:32   
cmokec
Cene doplačila ne vem, ampak, ko sem bila jaz z Saro na pediatrični LJ, nisem doplačala nič. Imela sem zložljivo posteljo, hrana so bili pa sendviči, popoldan mi je pa moj prinesel kosilo od doma. Vsak drugi dan sem skočila med obiski domov pod tuš in tako sva preživeli 10 dni. Nisem dojila, da sem bila zraven je bila moja želja.
Je pa res, da je bil takrat na pol prazen oddelek, sedaj je pa vse polno.

cmokec

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:19:42   
Špela
Za Jesenice ne vem, v Ljubljani na ORL-ju je ok. 6.700 na noč.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:20:52   
tomca
jaz se lahko pozanimam.Povej na kateri oddelek bo sprejet.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:20:53   
tomca
jaz se lahko pozanimam.Povej na kateri oddelek bo sprejet.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:21:18   
Špela
Ja na Pediatrični ni za plačat, tudi če ne dojiš, nimaš pa obrokov. ORL-se pa plačuje. Čeprav pozanimajs e nekje te lahko mal švercajo:)- do otrokovega prvega leta(ker do takrat zdravstvo krije stroške-kao do takrat lahko dojiš po njihovem).

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:23:29   
Anonimen
hmmm...js kot doječa mamica nism plačala nič, ne vem če je drgač tut za plačat??!! pa js sem tut hrano mela

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:30:05   
polona2
Če ne dojiš, plačaš na Jesenicah okrog 8.000 sit na dan :((,lp!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:44:54   
dory
8jurjev...ja je kar neki...sam tamalga samga ne pustim gor :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pomoc..nujno
18.2.2005 12:47:01   
Anonimen
Če bosta šla, ne pozabi s seboj vzeti čimveč igračk in seveda tistega, kar najraje pije. Ko sva bila midva s Tiborjem pri dobrem letu v bolnišnici, sem imela s seboj instant zeliščni čas, ker je samo tistega pil. Pa seveda skleničke, ki jih uporabljate doma. Tibor je moral zaradi punkcije ravno tako veliko piti, kot verjetno zaradi nevarnosti dehidracije mora Maj. Pa kar bolj sladko mu naredi, če ima rad, glavno, da veliko pije. Pa še zase vzami kakšno trenirko in spodnje perilo, pa kakšno majico in copate, če boš tam spala. Saj lahko pustiš v avtu, če ne boš potrebovala. Jaz sem imela za Tiborja tudi pižamico njegovo in vrečo za spat, da bo čimbolj tako kot doma.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pomoc..nujno
18.2.2005 13:25:25   
jagoda
Ko sva bila midva v pediatrični kliniki pred 3 meseci, so nedoječe matere plačale 3jurje brez hrane in mislim da 4,5s hrano. Točno se ne spomnim. Za nas -doječe matere je bilo brezplačno - tudi hrana!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pomoc..nujno
18.2.2005 13:51:40   
Anonimen
Teja, če bosta šla, bosta šla gotovo na infekcijsko (kliniko ali pa na oddelek - ne vem, kako je na Jesenicah). V Ljubljani na infekcijski kiliniki je otroški oddelek, na keterem ima vsak otrok svojo sobo, v kateri je postelja tudi za mamico. Imata svojo kopalnico in WC. V glavnem, kot v kakšnem hotelu. Kako pa je na Jesenicah, pa ne vem. Kolikor pa vem, pa se Kranjčani lahko sami odločimo, kam bomo šli (za jesenice ali Ljubljano). Oziroma se domeniš z zdravnikom.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pomoc..nujno
18.2.2005 13:59:33   
dory
Punce hvala vam za toliko nasvetov...v ponedeljek navsezgodaj zjutraj morava biti tam..in ce posteno povem,me je zlo strah...:(

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pomoc..nujno
18.2.2005 14:03:21   
ZARA
a v bolnico gres z Majem,teja :( ??

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pomoc..nujno
18.2.2005 14:03:41   
Anonimen
Zakaj pa šele v ponedeljek? A vsaj veliko pije? A pa si zdravnici povedala, da spi?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pomoc..nujno
18.2.2005 14:04:11   
M&P
Držim pesti za vaju,da bosta hitro doma.Čeprav se sliši grozno,je bolje,da gresta tja in se Maj pozdravi,kot pa da se doma živciraš in ne veš kaj mu je:zmeden:.Vso srečo!:rozica::angel::angel::angel:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pomoc..nujno
18.2.2005 14:23:42   
Naja31
Ce se dojis, ti ni treba placati.
Moj necak je bil na infekcijski v Lj, ko je bil star 1 leto in je njegova mamica rekla, da se se doji, ceprav mislim, da se ni vec, in je imela zastonj.

A je mali tako bolan, da greste v bolnico?
Sem brala v tvojem sporocilu, da je bruhal in nic noce jesti.
Drzim pesti za tvojega soncka in zate!

Lp, Naja :nosecka:

:kuza:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pomoc..nujno
18.2.2005 16:13:21   
dory
Ne vem zakaj sele v pondelk...tko al tko pa morva it,da ga fajn pregledajo kaj je z njim narobe...ker tale nejescnost je ze prou kriza pr nas...pa se tole bruhanje...nej ga fajn precekirajo,da bomo vsaj vedl kje smo...

Pije neki srednjega...je blo tud ze to bols...sej zdele je kr zivahen,ceprav ni dones spet skor nic jedel...vsaj piskotki mu ostanejo :)...

Hvala vam punce za skrb :):rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pomoc..nujno
18.2.2005 17:58:18   
niki5
Bogi revček :(

držim pesti, da bo vse vredu in da bosta čimprej prišla domov:rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pomoc..nujno
18.2.2005 19:58:02   
HuAnita
V cE okoli 8 čukov, če dojiš, zastonj:bravo:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pomoc..nujno
18.2.2005 20:21:09   
Anonimen
Aja, no, če ne bruha nonstop, potem ni krize. Samo da pije.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pomoc..nujno
18.2.2005 21:46:58   
Pia73
Upam, da bo tale kriza čimprej za vama in da vsaj ugotovijo kaj je vzrok neješčnosti.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?