Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:15:17
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, mene si se bala? Veš da. Če si pa bila tako resna . Meta razmišlja kaj bi rekla . Neva, a ti si kaj pila danes? Citiranje ti res ne gre
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:16:35
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: NRMM IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, mene si se bala? zakaj pa se čudiš Ja, saj res ne vem... pošast babja... si pa res neka resna ti danes
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:17:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM si pa res neka resna ti danes Odrasla sem. Končno.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:18:49
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: NRMM si pa res neka resna ti danes Odrasla sem. Končno. paše ti pa ne preveč
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:19:55
|
|
|
|
BAMBINA_
|
A dej ga srat Paštetka, ti si bivša URSKA? Ej, to pa nisem nikoli povezala. Si se izpisala ravno v času, ko sem jaz postala bolj aktivna, sem se pa še večkrat spomnila na URSKO oz. očitno nate in tvojega luuuuuštkanega sinčka v kravati, ki si ga takrat imela na avatarju...
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:22:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A dej ga srat Paštetka, ti si bivša URSKA? Ej, to pa nisem nikoli povezala. Si se izpisala ravno v času, ko sem jaz postala bolj aktivna, sem se pa še večkrat spomnila na URSKO oz. očitno nate in tvojega luuuuuštkanega sinčka v kravati, ki si ga takrat imela na avatarju... jap . Evo, zdaj pa moje kčeri
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:31:46
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ A dej ga srat Paštetka, ti si bivša URSKA? Ej, to pa nisem nikoli povezala. Si se izpisala ravno v času, ko sem jaz postala bolj aktivna, sem se pa še večkrat spomnila na URSKO oz. očitno nate in tvojega luuuuuštkanega sinčka v kravati, ki si ga takrat imela na avatarju... jap . Evo, zdaj pa moje kčeri Ja saj same lepe otroke delate, zdaj imate itaq že tretjega na poti, če so prerokbe točne No, ampak tista fotka z Maxom mi pa res nikoli ni šla iz glave. Kjut, kjut, kjut.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:49:29
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ne, ni bila ta, ampak podobna. Ampak.... ježeš marička sveta, kako je luštkan!! Ma, to se pa res kar stopim. Lukrecija, če čitaš.... filaj ajmre
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:55:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
čeeeeeeeer! čeprav me nihče ne pogreša
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:56:45
|
|
|
|
Erdbeere
|
iii kakšen frajer
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:57:23
|
|
|
|
Erdbeere
|
jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša??
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:59:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša?? me paštetka ni nič omenjala
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:04:26
|
|
|
|
Erdbeere
|
mah, sej je napisala, da se vseh ne spomni, nimaš kaj mal bilobila ji manjka
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:04:47
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša?? me paštetka ni nič omenjala Janči, pa ti nikoli nisi čvekala takole v tri dni z nami. Si bila bolj EXTRA
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:05:12
|
|
|
|
Erdbeere
|
a seloh mal považičkam men pa možek zdele sladoled dela
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:05:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
Saj tudi naslov je pomenljiv... Čvek starih uporabnic hja, nimaš kaj... staramo se in RR z nami
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:06:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere jana čer...kako pa veš da te nihče ne pogreša?? me paštetka ni nič omenjala Janči, pa ti nikoli nisi čvekala takole v tri dni z nami. Si bila bolj EXTRA ah ne, kje pa... ko so zbrisali tisto ultra dolgo čvekalno klobaso mi je v trenutku zginilo čez 1000 postov
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:07:29
|
|
|
|
Erdbeere
|
še večji bo paštetka...s tem ko raste, raste vse...tud lumparije
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:11:29
|
|
|
|
Erdbeere
|
mogoče ji je pa prevroče, al ma prav vročino?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:11:53
|
|
|
|
Erdbeere
|
sladoled mam pa domač, njami pa naj kar gre na rit, sej v ponedeljek začnem hujšat
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 22:17:04
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere mogoče ji je pa prevroče, al ma prav vročino? ma ne nekaj kašlj, pa 4 zobki ji grejo naenkrat ven, pa smrka... vročine nima, ker sem skoz pri njej
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?