Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Čer. ..................................... O stara moja,kje si pa ti meni potepaš? Ja ni mi treba odgovorit,saj vem,da imaš pametnejše stvari za počet. Udb,pismo prevroče je za popoldansko spanje.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Čer. ..................................... U.D.B.A. Na glej jo,pa še nekam fina je ratala,na kratko in pikčasto in to je vse.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:45:59
|
|
|
|
Udb
|
Neva, men bi pa tko pasalo!! Ampak ne, ma preveč dela - treba bit v peskovniku, pa rože zalivat....hahahaha
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Neva, men bi pa tko pasalo!! Ampak ne, ma preveč dela - treba bit v peskovniku, pa rože zalivat....hahahaha jaz sem že dala,zdej ste ve na vvrsti,da svoj zarod zabavate.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:47:49
|
|
|
|
Udb
|
Ja ja. Sej sem si danes pritovorla ležalnik pred bajto - lepo v senčko. Tko da bo...
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:49:35
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Neva, men bi pa tko pasalo!! Ampak ne, ma preveč dela - treba bit v peskovniku, pa rože zalivat....hahahaha moj pa ribe lovi . Mu je dedi v eno veliko plastično kad nalovil malih ribic, ta mali jih pa potem s sačarjem lovi in skače zraven od veselja . Pa češnje so zdaj zakon. Mu moram biti skoz za petami, ko smo pri dediju, ker pleza po lestvi ali trga babci solato in hrani z njo kokoške
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Ja ja. Sej sem si danes pritovorla ležalnik pred bajto - lepo v senčko. Tko da bo... No si vidla,vse se da,če se le hoče Znajdi se pa je.Pa še na zraku si,pa ležečke pa vahtaš pa kakšno rečeš tamalmu.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:51:55
|
|
|
|
Udb
|
Pri nas pa zdaj loviva polže in potem imamo polžje dirke. Mali se pa krega, ker ne lezejo vsi v eno smer! Ležalnik je zakon! Sploh letos bo, ker se mali ful lepo sam igra. Peskovnik - pa je 2 uri mir!
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Češen smo se prenažrli,v peskovniku so že žabe namesto peska.Že dva dni mojedva desca prosim,da naj odneseta in zlijeta,da ponovno pesek nasujem,če sebo tmal hotel igrati.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 20:58:29
|
|
|
|
mami_miki
|
ah... a jaz tud spadam med stare uporabnice al ne? kolk moram bit stara....
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka NEva, bosta pa s Timijem naredila žabje dirke Ja najbrž,skoke v daljavo,ne dirke Mama-miki,ja no vsaj štiri ali pet let moraš met.Tudi več je dovoljeno
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:00:35
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O stara moja,kje si pa ti meni potepaš? Mah saj skoz tukaj okrog nekje smrdim in smetim po debatah. Pritepla sem se... da, draga Patte
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: neva6 O stara moja,kje si pa ti meni potepaš? Mah saj skoz tukaj okrog nekje smrdim in smetim po debatah. Pritepla sem se... da, draga Patte Kam ti jepa entuziazem ušel?kar nekam brez volje si.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:02:55
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kam ti jepa entuziazem ušel?kar nekam brez volje si. Ah, ne bi vas morila z življenskimi dabatami.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:04:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kam ti jepa entuziazem ušel?kar nekam brez volje si. Ah, ne bi vas morila z življenskimi dabatami. No boš pa takrat ko bomo pripravljene na take debate,ko bo zunaj mraz in slabo vreme.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:06:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kam ti jepa entuziazem ušel?kar nekam brez volje si. Ah, ne bi vas morila z življenskimi dabatami. ZARA, eh, pust, jaz tudi ne seksam . Suša.
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kam ti jepa entuziazem ušel?kar nekam brez volje si. Ah, ne bi vas morila z življenskimi dabatami. Resnica je boleča ZARA, eh, pust, jaz tudi ne seksam . Suša.
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:10:26
|
|
|
|
ZARA
|
Jao, mene si se bala?
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Meta sunčece ti žarku,zakaj pa samo špegaš?
|
|
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:11:25
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, mene si se bala? zakaj pa se čudiš
|
|
RE: Čvek starih uporabnic 27.5.2008 21:14:14
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Jao, mene si se bala? zakaj pa se čudiš Ja, saj res ne vem... pošast babja...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?