Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 14:06:19
|
|
|
|
lindy
|
Ne praksa to ni, nekje to delajo, drugje spet ne, mene moja g. tudi še ni pregledala vaginalno in je rekla da šele čist na koncu, sam lahko grem pa že prej rodit, pa sej te dajejo na ctg, tko da pomoje je čist vseen če te pregleda al pa ne, no fino je že, če te, ni pa nujno!
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 14:16:41
|
|
|
|
jajula
|
tud jst hodim v leonišče, pa mi je prvič pogledal odprtost MV dva tedna pred rokom.
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 15:02:08
|
|
|
|
polma
|
V Leonišču mi bodo prvič preverli MV ta petek, v 40t. Zaradi kakih infekcij rajš nič ne žokajo, tko so mi rekli.
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 15:24:14
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je MV pregledal G v P, ko sem bila že čez rok.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2008 16:11:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 16:13:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Obakrat v 32 tednu pa ctg čist nič ne pomnei,lahko ti kaže popadke na minuto ,pa nisi nič odprta tudi potem ne greš rodit,razen če si čez rok fajn
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 16:49:25
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: jajula tud jst hodim v leonišče, pa mi je prvič pogledal odprtost MV dva tedna pred rokom. no sej možno da bi mi drugače tud kasnej pogledu, sam je šu lih na dopust in je preveril kakšno je stanje.
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 19:45:35
|
|
|
|
mali007
|
Odprtost mat. vratu ti pregledajo čisto pri koncu, ali pa če že prej dobiš kakšne popadke. Ne drmajo tam zaradi infekcij in pa ker lahko s tem sproži porod (če ni prav nežen ginekolog).
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 20:35:12
|
|
|
|
bastian111
|
Mene pregleda ob vsakem pregledu ,danes je rekel da je zadnjič :Lp
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 27.5.2008 21:09:28
|
|
|
|
Blacky30
|
Na čisto vsakem pregledu od 11. tedna dalje.
|
|
|
|
RE: Odprtost materničnega vratu 28.5.2008 11:21:22
|
|
|
|
anny1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mali007 Odprtost mat. vratu ti pregledajo čisto pri koncu, ali pa če že prej dobiš kakšne popadke. Ne drmajo tam zaradi infekcij in pa ker lahko s tem sproži porod (če ni prav nežen ginekolog). Točno tako- če se ti popadki sprožajo, pol pa ni važen kaj ctg pravi, ker lahko da so lažni popadki ali pa tapravi(doma)-pri dovol močnih lažnih popadkih se mat.vrat začne mehčati in odpirati, meni se je za 1prst v 36t , pa je bil crg nereaktiven. lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?