Gina -> RE: Dovoljenje, da učiteljica lahko maže otroke (31.5.2008 21:48:50)
|
Jaz sem pa še bolj čudna, pa vseeno otroke namažem, če gremo na kakšen pohod kar s svojo kremo, če se mi zdijo že mal rdeči al pa če imajo tako zelo občutljivo polt, pa nimajo kreme s sabo (jaz sem alergična na sonce, tako da imam itak zelo "antialegeno" kremo vedno pri sebi, tako da me ni strah, da bi bil kdo alergičen nanjo). Pa klope sem tudi že ven pulila, to pa zato, ker se mi zdi mnogo bolj važno, da klopa čim prej ven odstraniš, kot pa če ga mal not ostane. Če not ostane, gre samo za lokalno vnetje lahko, ki itak samo od sebe mine, celo četudi ne bi ostanka klopa ven vlekel in ki nikdar ne more biti tolk nevarno, kot če spusti strup in strup menda ni v glavi. Tablete dajem otrokom, če me starši prosijo za to. Saj smo menda ja tolk človeški, da če mora otrok npr. vzeti tablete za mehur (ali morda celo ritalin ali karkoli pač že) točno po zajtrku (drugače mu je slabo), da ne bomo zato starša zaj....., ampak otroku tablet dali. Crkljam jih itak, pa morete mislit, na taborih jim dam tudi lupčka za lahko noč, če želijo, ne samo da jih objamem, in celo ljubkovalno jih kličem ves čas in enkrat ko ste pisale nekatere, kako je grozno, eč otroka kličeš ljubkovalno, sem se celo zasekirala, pa moje otroke vprašala, če jih smem, ali če jim gre to na živce, pa so vsi rekli, da se jim zdi, da jim tako pokažem, da jih imam rada, da radi vidijo, da to počnem, niti en sam mi ni rekel, da ne mara. Ne glede na vse, se vedno najde kakšen čudaški starš, ki zavoha od daleč denar, pa se spusti v tožbo za vsako neumnost. Poleg tega je milion ljudi in vsak hoče, da je vse po njegovo. Veliko ljudi ni tolerantnih, obstajajo pa ljudje, ki jih je resno strah, da bi ne vem kaj že delali s slikami njegovega otroka. Saj se je tudi na rr-ju pisalo, kako je grozno, ko ste našle slike iz vrtca (svojega otroka) na vrtčevski spletni strani, da kaj bo pa zdaj groznega se zgodilo s temi slikami. Tako da kar se slik tiče, jaz tudi vedno prej poberem soglasja, da lahko slikam. Za mazanje pa res še nisem slišala, ampak....razumem vzroke. Vse sorte čudakov hodi po svetu, ki nas ne razumejo, mi pa njih zgleda ne....
|
|
|
|