Splet.Ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Koliko vas je takšnih, ki živite v isti hiši s svojimi ali partnerjevimi starši? Zakaj živite skupaj, oziroma ali je težko živeti pod isto streho? Po kakšnem letu najine zveze mi je že postalo jasno, da z življenjem pod isto streho z njegovimi ne bo nič, čeprav bi živeli v hiši, imeli bi ogromno stanovanje, ogromen vrt,... Vesela sem, da sem že prej izkusila nekaj skupnega življenja, da se mi ni bilo težko odločiti za svoj mir. V njihovi družbi ne morem niti riti s stola dvignit, ne da bi me vsaj dva človeka vprašala, kaj želim, ali kaj rabim, kam grem, kaj nameravam. In potem se vsaj trije "zagrebejo", kdo mi bo tisto stvar prvi priskrbel. Če nimam posebnih želja, me pa nonstop sprašujejo, ali bom jedla to in ono,... Na srečo smo šli pred 12 leti tudi skupaj na počitnice in smo se imeli porazno. Zdaj pri nas najbolje delujejo presenečenja - da se tam pojavimo nenapovedani. Da ne bo pomote, z njegovimi se čisto ok razumemo, a le, če nismo prisiljeni biti preveč skupaj. Tako da cenim svoj mir v malem stanovanju bolj kot vse na svetu. No, pa če bi živeli v isti hiši, nikoli ne bi vedela, kdaj bova ostala brez strehe nad glavo, ker nihovo družinsko podjetje propada in se bliža dan, ko bodo ob vse, kar imajo, vključno z domom.