9nebesa (****. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 11:15:40)

Ojla!

Odpriam novo debato, ker smo že zadaj :) Pa še mal sem živčna, k čakam sms od Mine1...ampak zdaje še ni nič pomoje...Kolk dolgo traja CR?

BOM sporočila prec ko pridem domov!:)

lp,:fis:

dory -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 11:17:19)

Jaz sem 10:45 se gledala na uro v operacijski ( sem bla ze na mizi )...ob 11:03 je Maj prvic zakrical :)

eva1 -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 11:36:59)

Oj!
CR je zelo kratek-ko te uspavajo in do takrat ko greš iz operacijske je približno pol ure, sam poseg pa traja 10min-če gre vse po planu! Sam potem predno čist k seb prideš pa je priteče kar nekaj ur! Včasih šele proti večeru lahko normalno funkcioniraš!
Vse bo ok-pa sporoči, k se bo Mina kej javila!
Lp, Eva 36t in :duda: Luka

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 13:52:21)

Ma ja, saj vem, da je mama po CR bolj boga, je rekla, da bo očka sporočil:)

Jst sem nervooozna..:)

Čestitke Veneri tudi tukaj! Lep datum..;)

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 13:53:46)

Ma sem rekla Veneri, da naj rodi danes ali pa v nedeljo...da bi sicer lahko tudi 24.;););)

Lu, a pri tebi tudi kaj dogaja?:)

Lu -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 17:07:00)

Pri meni pa žal še nič ne kaže da bi se kaj zgodilo :(

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 17:17:05)

:zmeden2: nč še ni od Mine....

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (18.2.2005 19:08:17)

Zdele šele dobla, po tem, ko sme ji psolala sms, če je vse ok. Zgleda je pozabla name, je soseda že pred eno uro doblo...in jst kličem vsa vesela, d aji povem:ups:

51cm In 3390g ;) Pa fantek je, jasno;)

Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (19.2.2005 5:49:48)

Sem hotela že včeraj napisat, če je Mina1 mogoče pozabla:)- no pa sem dobila obisk, pol pa ne morem čepet na RR bi blo kar mal čuden.Sicer pa tud če je pozabla ji je vse oproščeno, važno je da je vse v redu, da se mamica in mali dober počutita:love::love::love:

Jaz pa ne morem spat , sem pokonc že od 3.30 zjutraj, pol bom pa celo dopoldne kot marsovček in me vsi sprašujejo, če se ne počutim dober, če imam mogoče popadke:(
Mi gre pa trenutno najbolj na živce dobre namere vseh mamic,mislim da je naš blok najbolj plodna soseska v mestu zadnji treh let od kar je blok naseljen, no vsaka posebej mi pove, kako se otrok pred porodom umiri, pa bla, bla, bla, nočem poslušat tega, ker me je potem pa res strah, da še ne bom kmalu rodila:zmeden:

Zdaj grem pa še mal ležat, ker me že rit boli od sedenja:)- mogoče bom pa mal zaspala, pol bom pa dobila zajtrk v posteljo, je moj dragi danes doma:bravo::bravo::bravo:

Lp Špacka

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (19.2.2005 18:28:34)

Vse zabušavate:zmeden2: Kje so tanove nosečke iz Z&O? Ve boste kmalu že vse na dojenčku...:zmeden2:

Lu, držim pesti, da jutri končno dobiš svojeg a:duda: v naročje (jao, kaj sem pa zdaj napisala...:)-). Ma skrtaka, držim pesti, da jutri ne oddideš iz porodnišnice;)

Kje ste vseeeeeeee?

Dolina -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (19.2.2005 18:57:24)

Vse nekaj zginevajo? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Fiši, a si ti v redu? A si še za nas kej živčna, kdaj bo katera rodila? :)-:)-:)-

Men se tud nč posebnega ne dogaja. Lu, držim pesti, da gre jutri za res. :pujs::rozica::pujs::rozica:

Špacka, men se tud ne da poslušat, kako se :duda: umiri in kaj vse pride in bla bla bla. A si že pripravila torbo za porodnišnico? jaz še ne in jo bom jutri - upam. pa upam, da bo to znak za :duda:, da zdej pa res lahko pride mal na okrog pogledat. :)-:)-:)-

Drugač sm pa fino zaprta ( :((:(( ), pa trebušček me neki skoz boli :((:(( (verjetno vse od železovih tablet). Pa ne smem preveč jest, kr mi takoj slabo rata in bi šla bruhat (kr ni več prostora, moja :duda: se je prav razkomotla, pa se je že zdavnaj spustila, ampak imam občutek kot da nosim ene tri :)-:)-:)-).

Spim tud že po obrokih... No ja, sej bo kmal dna D. Do takrta bomo pa še mal jamrale, a ne? :ups:

Mejte se, grem mal v kuhno, pečt ... (sva mislila, d abova dobila obiske in sm že vse sestavine pripravila, zdej pa ne bo obiskov in bova mogla vse sama pojest! A nisva boga? :zmeden2::)-:)-)

Pa pa, Dolina

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (19.2.2005 19:14:41)

Ojla!

Ma veš kolk sem bla nervozna učeri...in pol mi še Žiga i Rr pošlje 2 smsa, če je že kej...sem že misnla, da je od Mine1 oz. očka...pa ni blo nič...pol sm pa mogla poslat!;)

Še po čestitko moram...samo mi dones očitno ne bo uspelo:zmeden:

Ma nimam časa bit živčna...edin za Lu me že zanima kaj bo in KDAJ:):):)

Drgač mam pa zlo busy week ta teden!

Če katera rodi 24., dobi...ma, se moram še zmsilit kaj:)-

Stran: [1]