pajac
|
Dobro jutro! Sploh vam več ne sledim. In to pri polni zavesti delam namerno . Namreč ugotavljam, da enostavno multitasking obvladam do neke mere, več pa ne gre. Glede na to, da je RR imel prioriteto takoj za Petrom, je trpelo stanovanje in možek. Zato pa bom gor krepko manj.... Sicer se imamo super. Potepamo se po cele dneve in uživamo 100/h. Prejšnji teden je imel Peter okulista in ima dioptrijo +2, kar ni prehudo za otroka in smo naročeni septembra na ponovni pregled. Edino vaje moramo delat. Imamo varuško! Eno gospo, ki pazi otroke že 16 let, je blizu moje službe in prvi kontakt je bil zelo pozitiven. Ima cca 5-6 otrok, mož kuha, imajo velik vrt. Me je pa dogovor z varuško čisto podrl, zato ker sem ugotovila, da čez mesec in pol, ko pridemo iz dopusta, gre Peter na uvajanje... Še zdaj, ko to pišem mi solze kar same gredo. Prvih par mesecev porodniške bi plačala, da bi šla nazaj v službo, ker sem bila na robu z močmi, zdaj me pa stisne, če samo pomislim na to, da Peter ne bo pol dneva z mano... Sicer faza mama je tudi pri njemu, samo ni prehude sile in se mu najbolj pozna, ko je utrujen. Lenča zadnjič si spraševala za čevljčke. Mi smo mu kupili Cicibanove in sem zelo zadovoljna. Zdaj mu kupujeva še sandalčke, ker je v čevljih vroče in bova verjetno kupila od TEVE psyclone za v kamp in še ene cicibanove za hojo okoli (tevice lahko zvečer splahnem pod vodo). So mehki, se jih čisto odpre in z lahkoto obuje. Sva pa zadnjič bila v MASSu in sva gledala ene sandalčke od Fisher pricea, tudi mehki in luštin, samo ko sem Petra postavila na nogice se mu je zadnji del sandalčka zarival v nogico, ko pa je bil pri meni v naročju pa je sandalček bil kot vlit, sva ga že skoraj kupia. Tako da, ko kupujete čevlje, obvezno jih postavite na nogice za nekaj minut, da vidite kako se obnesejo.