|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
1.6.2008 10:17:04   
kawasakica
res se vidi, da je lepo vreme pa da je Poopsiki nek kabel crknuuser posted image
Luka je zdaj zaspal, jaz sem vse popucala, kuhat spet ne rabim, ker smo spet povabljeni na kosilo, moj pa je z bratrancem šel spet nek moped gledatuser posted image  
Na RR ju pa sem samauser posted image
Drugače Antigona imamo že 4.zobek 30.05.

Lepo nedeljo vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 801
1.6.2008 17:13:11   
abc100
Živijo! Mi imamo pa zadnje čase toook natrpan urnik, da nimam nič časa. V petek sem bla pol na uni žurki in sem pršla domol okol pol 4 zjutri. Ta petek mamo pa mlaje, v soboto poroko, v nedeljo pa rojstni dan, tako da bo spet naporen vikend.

Janez je 30.maja dobil zgornjo enkico in dvojkico. TAko da imamo že 6 zobkov.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 802
1.6.2008 17:33:47   
Anonimen
Da se še jaz malo javim-glih tolk da se mal premakne RRuser posted image

Če Poopsiki ne zamenjajo kabla bomo pa še eno leto na 10.-tem deluuser posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 803
1.6.2008 17:47:31   
Talika19
Mi smo se tudi danes potepali, smo šli k mojim domov na kosilo, prej pa še na Polhograjsko Goro (to je tista gora nad piknik prostorom v PG, če ste jo mogoče videli).user posted image  Je bilo prav luštno.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 804
1.6.2008 17:49:07   
Talika19
****, naj se tvoj kar malo pomatra in kuha. Saj moramo me tudi dostikrat z eno roko delat, v drugi imamo pa tamale, a ni res. No čeprav moškim mutitasking itak ne gre od rok.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 805
1.6.2008 18:01:50   
Anonimen
Da potiho povem-smo se mele prav super,ko smo ble sameuser posted image Zdaj bo pa cele dneve domaaaa user posted image Pa samo gode skoz,pa nč ni provuser posted image
Sem mu že rekla,če mu lahko kupim karto za vlak via Prekmurjeuser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
1.6.2008 18:40:40   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Da potiho povem-smo se mele prav super,ko smo ble sameuser posted image Zdaj bo pa cele dneve domaaaa user posted image Pa samo gode skoz,pa nč ni provuser posted image
Sem mu že rekla,če mu lahko kupim karto za vlak via Prekmurjeuser posted image

A kar enosmerno?user posted image user posted image user posted image
So veliki revčki ko jim kaj fali, kajne?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 807
1.6.2008 19:38:44   
saskija
user posted image user posted image halo avgustovke, sem malo prečekirala ampak res malo- časa 00000,00000.

recepte skopirala, preverila, če je še katera noseča, ali je sončni žarek ok, kako spi mark, antilopine in apriline smernice o zdravi prehrani, modne nasvete in večne resnice o moških.

mi smo ok in upam da tako tudi ostane!

imejte se lepouser posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 808
1.6.2008 19:46:24   
abc100
Zalenka in Poopsika - vidve imata doma mucija. KAm ga date, ko greste na dopust?

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 809
1.6.2008 19:53:02   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

user posted image user posted image halo avgustovke, sem malo prečekirala ampak res malo- časa 00000,00000.

recepte skopirala, preverila, če je še katera noseča, ali je sončni žarek ok, kako spi mark, antilopine in apriline smernice o zdravi prehrani, modne nasvete in večne resnice o moških.

mi smo ok in upam da tako tudi ostane!

imejte se lepouser posted image user posted image user posted image

O saskija, lepo, da se kljub veliko dela, spomniš na nas in nas kaj prečekiraš.user posted image Jah saj tukaj je zadnje čase kar zatišje, je lepo vreme zunaj preveč vabljivo, da bi preživljale čas na RR.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 810
1.6.2008 21:04:25   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Zalenka in Poopsika - vidve imata doma mucija. KAm ga date, ko greste na dopust?

čer tale rr res stoji. meni tudi zmanjkuje časa za vse. zdele sem peglala na balkonu, zdej zlagam cunje pol pa spat, ker nitka neki ponoč robanti in zjutraj je pred 6h auf. se mi pa zdi da zato tolk slabše zdej spi, ke rje tolk vroče. pa še pod streho smo in če ji okno skipam ni vse skup nič. danes bo mela skipano okno in vrata na široko odprta pa bomo videli kako bo.

abc naša belka gre med dopustom k moji mami in ma tam družbo user posted image . ker ne gremo velikokrat kam ni panike. če si pa veliko odsoten pol pa zna bit tud problem. mi gremo sam za 1 teden na morje in en vikend bomo šli na štajersko na vikend travo pokosit. to bo pa verjetno tud vse user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.6.2008 21:29:59   
tonja
ojla

Po več kot enem mesecu se vam spet javljam user posted image

Nič ne vem kaj se tu dogaja, ker mi sploh ne znese priti za računalnik.

Pri nas je kar pestro, saj Lovro naredi že kakšen samostojen korak in moram biti kar naprej za njim, saj ne miruje niti sekunde, sploh ne ve,  da lahko tudi sedi user posted image

V četrtek ne bom smela iti spat (imam EEG po neprespani noči) tako da imam v planu, da vas preberem ( sem pa še v prejšnjem delu na 19 strani user posted image  - tako da me čaka kar nekaj dela)

pa pa do takrat

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
1.6.2008 22:47:10   
*lenc@*
da ne izumremouser posted image

sm pridna, delam seminarsko in še mal pa spat. vidim, da ni nič. no, saj ju3 se boste pa usule...upamuser posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 813
2.6.2008 8:04:59   
pajac
Dobro jutro! user posted image

Sploh vam več ne sledim. In to pri polni zavesti delam namerno user posted image user posted image user posted image . Namreč ugotavljam, da enostavno multitasking obvladam do neke mere, več pa ne gre. Glede na to, da je RR imel prioriteto takoj za Petrom, je trpelo stanovanje in možek. Zato pa bom gor krepko manj....user posted image

Sicer se imamo super. Potepamo se po cele dneve in uživamo 100/h. Prejšnji teden je imel Peter okulista in ima dioptrijo +2, kar ni prehudo za otroka in smo naročeni septembra na ponovni pregled. Edino vaje moramo delat.

Imamo varuško! Eno gospo, ki pazi otroke že 16 let, je blizu moje službe in prvi kontakt je bil zelo pozitiven. Ima cca 5-6 otrok, mož kuha, imajo velik vrt.

Me je pa dogovor z varuško čisto podrl, zato ker sem ugotovila, da čez mesec in pol, ko pridemo iz dopusta, gre Peter na uvajanje...user posted image user posted image user posted image Še zdaj, ko to pišem mi solze kar same gredo. Prvih par mesecev porodniške bi plačala, da bi šla nazaj v službo, ker sem bila na robu z močmi, zdaj me pa stisne, če samo pomislim na to, da Peter ne bo pol dneva z mano...user posted image user posted image user posted image

Sicer faza mama je tudi pri njemu, samo ni prehude sile in se mu najbolj pozna, ko je utrujen.
Lenča zadnjič si spraševala za čevljčke. Mi smo mu kupili Cicibanove in sem zelo zadovoljna. Zdaj mu kupujeva še sandalčke, ker je v čevljih vroče in bova verjetno kupila od TEVE psyclone za v kamp in še ene cicibanove za hojo okoli (tevice lahko zvečer splahnem pod vodo). So mehki, se jih čisto odpre in z lahkoto obuje. Sva pa zadnjič bila v MASSu in sva gledala ene sandalčke od Fisher pricea, tudi mehki in luštin, samo ko sem Petra postavila na nogice se mu je zadnji del sandalčka zarival v nogico, ko pa je bil pri meni v naročju pa je sandalček bil kot vlit, sva ga že skoraj kupia. Tako da, ko kupujete čevlje, obvezno jih postavite na nogice za nekaj minut, da vidite kako se obnesejo.

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.6.2008 8:10:46   
LadyB
dobro jutro,

kakšen dolgčas je na RR, nič se ne premika.

Nam pa na polno dogaja. Poleg csega mam ta teden še 3 izpite user posted image , no sej kokr se bo dal-čim več,čim boljš. V petek na dekliščini je blo tko dobr, punce so se full potrudle,naloge so ble full smešne. Ma noroo, sm bla fajn nacejana user posted image . Na konc sem mogla vsa od wc papirja, namazana k maškara, it okol po lokalih ter 30 moških podpisov dobit user posted image , pa lih tist večer je blo polno znanih okol user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
2.6.2008 8:12:46   
Talika19
Jutro!

Mi smo pa super spali, se je samo 2x zbudil za jest, pa včeraj je bilo enakouser posted image  No zdej bo itak spet drugače, ko sem se pohvalila.user posted image user posted image  Edino zvečer ne in ne spat, je zaspal šele ob 21:30. Pa ful je vroče ko ga uspavama v naročju in potem obema že akr dol teče, če to traja dlje časa.

Pajac, a ne kako gre čas, pa bomo res morale v službo. Po pravici povedano si sploh ne predstavljam tega. Zdej sem z njim 24 h na dan, potem bom pa bistveno manj.user posted image user posted image

Tonja, bogica, kako boš pa zdržala celo noč?user posted image Najbolje, da greš kar žurat do jutra.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 816
2.6.2008 8:16:23   
tikca
Dobro jutro!

Mi smo pokonci že od 5.45, pa še noče nazaj zaspat, da še mami kako kitico not prneseuser posted image user posted image
Včeraj se je tudi sam že dvignil na nogiceuser posted image  In danes zjutraj, ko se zbudim, on stoji v posteljici, čist mu dogajauser posted image

Včeraj smo bili na obisku pri stari mami od mojega, kjer je vedno veliko ljudi, pa je bil kar "mamina maza", kar drugače ni. Se je kar dvignil in se mi vrgel okrog vratu, jaz pa user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je zatišje tu gor ja, upam, da je to samo trenuten zastoj!

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.6.2008 8:18:19   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

vela...

Jst skos mal portal moje delo čekiram...tko za hec da vidm kaj se ponuja...

A pa maš kej delovnih izkušenj? To bi blo fajn...Sprašujem da vem v kero smer gledatuser posted image
no  potem pa še meni javi če kaj najdeš....user posted image .imam srednjo komercialno šolo, delala sem pa redno samo za šankom....s papirji pa samo v družinski firmi,kar pa je problem ker nikjer ne piše. ja bom mogla počas začet tud jaz kaj iskat.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.6.2008 8:18:41   
tikca
LadyB faca user posted image user posted image user posted image

Bravo za Marka user posted image user posted image user posted image

Jaz pa razmišljam, da ga bo potrebno dati v svojo sobico počasi, ker sem že večkrat prebrala, da so za malčke strupene tiste stvari proti komarjem. Ker pa jih bo v spalnici drugače full, bom po moje raje Lovrota prestavila v sobico zraven, kaj čemuser posted image

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 819
2.6.2008 8:34:33   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Jaz pa razmišljam, da ga bo potrebno dati v svojo sobico počasi, ker sem že večkrat prebrala, da so za malčke strupene tiste stvari proti komarjem. Ker pa jih bo v spalnici drugače full, bom po moje raje Lovrota prestavila v sobico zraven, kaj čemuser posted image

a njega boš pustila komarjem al kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 820
2.6.2008 8:37:33   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

a njega boš pustila komarjem al kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma neee. V kabinetu zraven, ki je manjši od spalnice za dvakrat ponavadi ni tolk komarjev, njega bi dala tja spat, da bo v spalnici lahko priklopljena tista tabletka proti komarjemuser posted image
Kako boste pa ve rešile to?

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 821
2.6.2008 8:41:19   
Anonimen
Dobro jutro.Še vedno na 33.ti straniuser posted image

Tisa pa popoldan noče več spat v posteljci ampak v vozičku.Tako je moj včeraj nabiral kilometreuser posted image Pol se pa zmerej najde kak mulc,pa prišiba z motorjem mimouser posted image

Ponoči me izcuza do amenauser posted image Ampak je kr prov,saj mi neki štrajka s hranouser posted image

Pajac,ja res je,potem se kar odtrgaš od otroka.Jaz sem lahko koristila 4 urni delavnik in sva z mojim preračunala,da toliko manj kot sem dobila bi dala za vrtec.Tako da sem bila lahko več z otrokom,kateri že tako prehitro odrastejouser posted image user posted image Glih kar je bla še dojenček,zdaj bo pa že 4 leta starauser posted image

Talika a kej po Kranju šibaš?

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
2.6.2008 8:42:07   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 823
2.6.2008 8:42:21   
pajac

Ma neee. V kabinetu zraven, ki je manjši od spalnice za dvakrat ponavadi ni tolk komarjev, njega bi dala tja spat, da bo v spalnici lahko priklopljena tista tabletka proti komarjemuser posted image
Kako boste pa ve rešile to?

Pri nas pa ni bilo toliko komarjev do zdaj. Sicer pa se odločam, da bom na okno dala mrežo proti mrčesu (tako belo, da ne pade v oči iz aviona). Imel pa bo še tisto zadevo, ki skuri komarje (ne vem kako se reče, je pa za v vtičnico in privlači mrčes, katerega nato skuri). Upam, da bo to ok. V kampu pa bo imel itak ves dan zaprto mrežo, zvečer pred spanjem, bom pa še pošpricala, prevetri pa se samo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 824
2.6.2008 8:44:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ****

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?