zalenka -> RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del (2.7.2008 15:06:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka mnjami. jaz mam tud fetko tak da te bom mal oponašala. no paprike nimam, bom pa kumarco dala, pa mal paradajzka. zdej me pa še neki zanima. jest mam mal problem k ne vem kako nej nardim kosilo da bomo skup jedli. kdaj vaši jejo kosilo??? jaz bi rada čimvečkrat za vse skupaj skuhala, sam je problem ker pol bi nitka jedla šele ob 16h ali pa 16.30. če mam kej tazga da lahko moj pol kasnej je ok, če pa ne pa nitki kr posebej prej skuham. kako ve to zoorganizirate??? Danes sva jedle ob 12.30 špinačo in pire krompirček, sam je zjutraj spila flašo mleka in poglodala mal jabolke.....pa ful vode spila..... Včasih pa imava kosilo tud ob 15, če ima slučajno vmeš še malico.....Jaz za naju skuham in potem jeva..... Za očija je pa v hladilniku sadje in jogurti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Sem na začetku puščala za njega kosilo in ker gre v službi na kosilo, potem ni lačen in noče več jest...... Za hude čase pa je v zmrzovalniku zmeraj kakšna bolonjska omaka, kakšen paprikaš+ naredim solato in je tudi hitro gotovo..... ma to je kul ja, če vaši v službah jejo, moj pa sam kak sendvič, pol je pa lačen kot volk k pride in valda rabi fajno kosilo, tak da večkrat pol nitki prej nardim, namam pa pol k pride moj dam. sam zdele k je tolk vroče ful ne maram neki ful čvajžit, ker mamo že tko 27 stopinj notr, čim pa kuham jih je pa 28 al pa še kej več. tko da razne solake i n kaj na hitro in tko. včasih pa za naju celo zvečer nardim ker v taki vročini niti ne paše ful.
|
|
|
|