Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: LadyB evo nas iz morja, blo je zelo fajn, nič vroče v app mala uživala na mivki na plaži, kopala sem jo v morju, ni zdražala v bazenu, edin bad je blo k smo mel ploščice in kamen po tleh v app in zunaj in je premrzlo za puzat pa skoz po rokah. zdaj doma je pa lažje glede tega. spanje smo si čist uničli, sploh zvečer, kar ne in ne zaspat, ji je preveč dogajal, pa sva se umirili, tema, vse ampka ona ne. enkrat je šla spat ob pol2h, pa je bla čist pridna do takrat drgač pa mivkasta plaža, naša je bla tam full pridna in se igrala kokr cajta si hotu mi smo tud spanje na morju čist uničili. Nikakor ni hotel zaspat , je enkrat tud skor so dveh potegnil. Sva z mojmu tok prehodila sam da bi zaspal, pa ni šlo. Pol ga je parkrat pa kr v naročju zmanjkal. Pomoje jim je res full dogajal. Mi smo pa meli zraven na plaži en velik peskovnik, pa smo ga not meli in je bil tko priden, se je ure igral, pa KAO neki z grabljical kopal Teva sandali, pa jaz nisem zadovoljna. Kot prvco m,a skoz rdeč od od unih paščkov, če pa ne zategnem pa mu čevelj dol pade. Kor drugo, mu pa skoz prstki zlezejo vn z t sprednjega paščka, ma nevem. Zdaj ga mam skoz bosega. lulček- se spomni da ga ima, le ko mu reček:kje je lulček. Pa ga mal povleče, zraven se zasmeje, pol pa spet pozabi nanjga. so mu še vedno bolj všeč moje joške, pa postaje skoz vrti Teh tevic ki jih imaš ti jst nikakor nisem mogla namontirat Žanu na noge, tako da jih takrat nisem kupila. Tele pa res ne tiščijo, pa tud ven ne padajo prstki Jih je imel Žan prvo leto in tudi lani. No letos ima že tojšno nogico da ima že ta "prave" tevice in sicer kar dvoje: A ja, Luka je pa večinoma kar bos, ker so mu Tevice še malo prevelike, v sandalčkih pa sploh stat ne zna, kaj šele hodit (ob opori seveda)