Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca Men pa naš mali razgrajač že živce žre, ne vem a sem že tok prestara al kaj Stalno se dviguje pa vse bi dol pometal, pa rožicam liste trgal. Pa po treh žličkah hrane začne ven pljuvat, posledično nič ne poje, pa stalno! si nogavičke dol vleče, cel žur mu je. Pa ne morem ga v žabicah več imet. Mu bom kar copatke gor dajala al kaj? Pa zelo rad me ščipa po rokah, karad imam kratke rokave, bolj govorim, ne, mamico buba, on bolj ščipa in me gleda v oči Joj kaj še bo.... Nisi prestara, saj nas vse to jezi, včasih bolj, včasih manj. Je pa pri nas kar nekaj zadev enakih. Predlagam pa ti, da vse umakneš iz njegovega dosega kar ne želiš da dol meče in boš imela mir. Tako sem jaz naredila, pa je ful fajn, sicer je dnevna čisto prazna, ampak se nič ne jezim, ker ne more ničesar takega dol vrečt. Tudi vse rože sem umaknila. Nogavice pa tudi Mark skoz dol vleče, pa nič ne pomaga, edino, če mu dam te shoo shoe copatke gor, mogoče en čas gor ostanejo. Ga pa jaz kar okregam za tiste stvari, ki niso ok. Saj zaenkrat ne zaležejo, počasi pa že bodo, ko bom rekla ta milijontič, bo pa mir. Mu pa določene zadeve pustim, določenih pa ne oz. sem zraven, npr. predali in omare.