|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
18.6.2008 15:42:13   
tikca
Men pa naš mali razgrajač že živce žre, ne vem a sem že tok prestara al kaj user posted image user posted image
Stalno se dviguje pa vse bi dol pometal, pa rožicam liste trgal. Pa po treh žličkah hrane začne ven pljuvat, posledično nič ne poje, pa stalno! si nogavičke dol vleče, cel žur mu je. Pa ne morem ga v žabicah več imet. Mu bom kar copatke gor dajala al kaj? Pa zelo rad me ščipa po rokah, karad imam kratke rokave, bolj govorim, ne, mamico buba, on bolj ščipa in me gleda v oči user posted image
Joj kaj še bo....

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.6.2008 16:06:43   
abc100
Mene tud dostkrat razjezi. Mu 10 zapovrstjo rečem, da ne sme omare odperat, pa jo zaprem, on se mi pa smeji, pa še kr odpira. Isto je s predali, pa z vtičnicami.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.6.2008 18:06:45   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: tikca

Men pa naš mali razgrajač že živce žre, ne vem a sem že tok prestara al kaj user posted image user posted image
Stalno se dviguje pa vse bi dol pometal, pa rožicam liste trgal. Pa po treh žličkah hrane začne ven pljuvat, posledično nič ne poje, pa stalno! si nogavičke dol vleče, cel žur mu je. Pa ne morem ga v žabicah več imet. Mu bom kar copatke gor dajala al kaj? Pa zelo rad me ščipa po rokah, karad imam kratke rokave, bolj govorim, ne, mamico buba, on bolj ščipa in me gleda v oči user posted image
Joj kaj še bo....

Nisi prestara, saj nas vse to jezi, včasih bolj, včasih manj.user posted image
Je pa pri nas kar nekaj zadev enakih. Predlagam pa ti, da vse umakneš iz njegovega dosega kar ne želiš da dol meče in boš imela mir. Tako sem jaz naredila, pa je ful fajn, sicer je dnevna čisto prazna, ampak se nič ne jezim, ker ne more ničesar takega dol vrečt. Tudi vse rože sem umaknila. Nogavice pa tudi Mark skoz dol vleče, pa nič ne pomaga, edino, če mu dam te shoo shoe copatke gor, mogoče en čas gor ostanejo. Ga pa jaz kar okregam za tiste stvari, ki niso ok. Saj zaenkrat ne zaležejo, počasi pa že bodo, ko bom rekla ta milijontič, bo pa mir.user posted image user posted image

Mu pa določene zadeve pustim, določenih pa ne oz. sem zraven, npr. predali in omare.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.6.2008 18:09:28   
Talika19
Sonček je!!!user posted image user posted image

Jaz sem pa danes ful vesela, ker je bil Mark 3 ure v varstvu pri babici in dediju in je bil ful priden, vse je pojedel, kar mu je skuhala, pa še zaspal je babi v naročju in spal 40 min. user posted image  No tako, da so si zdej kar malo oni oddahnili in tudi jaz, da le ne bo take krize. Ko pa me je zagledal skozi okno, ko sem prišla in preden sem prišla noter, je bil pa takoj jok. Pa potem je bil tudi kar nekaj siten, ko sem bila zraven. Pa je hotel biti pri meni, pa spet ne, v glavnem prav čudno. Saj sem brala o tem, da je tako, ko pridejo zraven mame.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.6.2008 18:11:37   
Talika19
Bila sem tudi pri ginekologinji in od 21.6. dalje nimam več zaščite. No, ne čisto tako, počasi v 3-6 mesecih naj bi se mi user posted image  vrnila, bomo pa zdej brez zaščite in ko bo, pač bo.user posted image Pa jaz vam tudi ne bom takoj povedala, midva sva prejšnjič dolgo molčala tudi staršem.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.6.2008 19:50:10   
saskija
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Mene tud dostkrat razjezi. Mu 10 zapovrstjo rečem, da ne sme omare odperat, pa jo zaprem, on se mi pa smeji, pa še kr odpira. Isto je s predali, pa z vtičnicami.

mene pa to ne razjezi ampak sem srečna,  če se sam malo zamoti,

Zoja je bila recimo taka da je po vseh 4 plazila direkt do mene in potem na mojo nogo, ni je bilo  stvari s katero bi se raje igrala kot z mamo, to me je res spravljalo ob živce...

potem je prišel Matija in za njim JAka - njima so ljubše omare, vtičnice, stvari takšne in drugačne potem pride šele na vrsto mama (klasična moška)- in tako jaz v miru skuham, se stuširam...  razmetano me že dolgo ne spravi  več iz tira pa sem stara koka 34 letuser posted image user posted image user posted image

jaz si vedno rečem - od razmetanega me še ni bolela glava od pospravljanja pa.  user posted image user posted image user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.6.2008 19:55:18   
Jumpy
Hoj!

Punce, ne se jezit na mlačke. user posted image  Saj so stari komaj 10 mesecev in še veliki bučmani. Nič ne štekajo za kaj gre. Tko kot talika pravi - vse umaknit, pa bo. Ne bo estetike, bo pa funkcionalno in varno. Saj jih mine samo od sebe, pa, če prepoveduješ ali ne. Jaz res, ampak res nisem nič huda na miha (sem pa na ostala dva zeeeelooo in to velikokrat user posted image ), majhen je in še raziskuje. Zadnjič sem šla optimistično zlagat cunje, pa je to videl in zašibal ravno v kupe zloženih cunj in jih veselo premetaval po dnevni.user posted image  Kar z glavo je ril po tleh in vriskal in se glasno smejal. Vedel je, da dela prepovedano, pa se mu je fajn zdelo. Seveda mu povem, da tega ne sme, a do takrat, ko bo zares štekal za kaj gre so še leta.user posted image

Ujoj, zdaj sem napisala, kot, da vas kregam.user posted image  Pa vas res ne.user posted image

< Sporočilo je popravil Jumpy -- 18.6.2008 19:57:35 >

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.6.2008 19:56:31   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

mene pa to ne razjezi ampak sem srečna,  če se sam malo zamoti,

Zoja je bila recimo taka da je po vseh 4 plazila direkt do mene in potem na mojo nogo, ni je bilo  stvari s katero bi se raje igrala kot z mamo, to me je res spravljalo ob živce...

potem je prišel Matija in za njim JAka - njima so ljubše omare, vtičnice, stvari takšne in drugačne potem pride šele na vrsto mama (klasična moška)- in tako jaz v miru skuham, se stuširam...  razmetano me že dolgo ne spravi  več iz tira pa sem stara koka 34 letuser posted image user posted image user posted image

jaz si vedno rečem - od razmetanega me še ni bolela glava od pospravljanja pa.  user posted image user posted image user posted image

A maš ti tud tri al kva???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.6.2008 20:01:30   
Jumpy
Zdej ste pa vse pobegnile.user posted image

Imam kar slabo vest.user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
18.6.2008 20:01:31   
saskija
Jumpy kako si ugotovila da imam triuser posted image user posted image user posted image  

treba se je pač sprijaznit da hišica ne bo več škatlica pa boste vsi srečni- recimo naš MAtija bo star 6 let pa se mu vsak dan kakšna "nesreča" pripeti- razlije vodo, razbije lončnico, zlomi vazo- in vse čisto slučajno in jaz sem potem čisto slučajno jezna  user posted image

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
18.6.2008 20:02:55   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Jumpy kako si ugotovila da imam triuser posted image user posted image user posted image  

treba se je pač sprijaznit da hišica ne bo več škatlica pa boste vsi srečni- recimo naš MAtija bo star 6 let pa se mu vsak dan kakšna "nesreča" pripeti- razlije vodo, razbije lončnico, zlomi vazo- in vse čisto slučajno in jaz sem potem čisto slučajno jezna  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  A ti to o Eriki pišeš?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
18.6.2008 20:07:30   
Sončni žarek
Oj user posted image

Jaz sem pa imela danes Uz in sem vidla mojo pikico......kok srček bije...... Zaenkrat vse OK, sicer pa se je G ful mudilo, ker sta ji 2štuka više 2 rojevali v porodni....... Tako da podatkov nimam nikjer vpisanih-je očitno eni drugi pisala v kartoteko.........Še dobro, da sem drugič noseča, ker če bi bila 1 bi se ziher tam zjokala od razočaranja.........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
18.6.2008 20:33:26   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Oj user posted image

Jaz sem pa imela danes Uz in sem vidla mojo pikico......kok srček bije...... Zaenkrat vse OK, sicer pa se je G ful mudilo, ker sta ji 2štuka više 2 rojevali v porodni....... Tako da podatkov nimam nikjer vpisanih-je očitno eni drugi pisala v kartoteko.........Še dobro, da sem drugič noseča, ker če bi bila 1 bi se ziher tam zjokala od razočaranja.........user posted image user posted image user posted image

Joj, kako lepo.user posted image user posted image user posted image  A že kar srček? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
18.6.2008 20:40:11   
LadyB
Oj

Jaz sem pa imela danes Uz in sem vidla mojo pikico......kok srček bije...... Zaenkrat vse OK, sicer pa se je G ful mudilo, ker sta ji 2štuka više 2 rojevali v porodni....... Tako da podatkov nimam nikjer vpisanih-je očitno eni drugi pisala v kartoteko.........Še dobro, da sem drugič noseča, ker če bi bila 1 bi se ziher tam zjokala od razočaranja.........

iiiiiii user posted image ,a  boš za spol vprašala ko bo cajt, al se bosta pustila presenetit??

Neposredna povezava do sporočila: 4114
18.6.2008 20:46:24   
LadyB
jaz mam pa srečo da Tin ne odpira predalov. Ko je začel plazit, je parkrat odprl, ter se priščipnil user posted image , pa od takrat nič več. Je pa mahnjen na printer(tam ves čas tiči) ter kable. 

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.6.2008 21:12:39   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Oj user posted image

iiiiii me je kar vrglo nazaj kak sem bla čustvena, ko sem Lukca prvič vidla

Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.6.2008 21:18:26   
kawasakica
Luka je tud vsepovsod. Predale odpira, ampak sem vedno zraven in ga probam s čim drugim zamotit. Ko pleza po meni, se mi zdi fajn, drugače vtičnice mu niso zanimive, so mu pa čevlji - moram ful pazit, ker si bi jih kar v usta tiščal. Aja pa ful mu je finta, ko jaz perilo obešam, ga on dol vleče, pa ko likam, mi cote iz druge strani dol vleče - tak da si menjavama user posted image  

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.6.2008 21:38:20   
abc100
Mene ne razjezi, kadar mi prt dol potegne, al pa omare odpera. Mu vsakič povem, da se to ne sme, pa s strogim glasom mu probam to povedat. Sem pa huda kadar se igra z vtičnicami. Sej doma imamo zaščito, ampak če pa gremo na obisk pa nim ajo povsod trega, je lahko pa nevarno. Pa on ne vtika prstov, ampak vtičnico liže. Zato sem še tok bolj huda. Sploh nočem pomislt, kaj se mu lahko nardi. Me je v bistvu bolj strah, da si bo kaj naredu, kot pa da bi bla huda nanga. Samo ko pa on to dela, ga pakregam.

Jumpy - nisem vzela, kot da si nas kregala.user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.6.2008 21:51:07   
Talika19

Mene ne razjezi, kadar mi prt dol potegne, al pa omare odpera. Mu vsakič povem, da se to ne sme, pa s strogim glasom mu probam to povedat. Sem pa huda kadar se igra z vtičnicami. Sej doma imamo zaščito, ampak če pa gremo na obisk pa nim ajo povsod trega, je lahko pa nevarno. Pa on ne vtika prstov, ampak vtičnico liže. Zato sem še tok bolj huda. Sploh nočem pomislt, kaj se mu lahko nardi. Me je v bistvu bolj strah, da si bo kaj naredu, kot pa da bi bla huda nanga. Samo ko pa on to dela, ga pakregam.

Prt sem pa jaz ukinila že 2 meseca nazaj, ker ga je vlekel dol, če sem ga imela v naročju za mizo. Pa sem ga pospravila, zdej je pa tko fajn, ker se nimam za kaj jezit.user posted image
Sem pa ugotovila, da bolj pali, ko mu govorim naj pazi, kot pa da rečem, da ne sme. Saj v bistvu me samo skrbi, da si ne bi kaj naredil in ne to, da je razmetan predal ali omara.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.6.2008 21:54:39   
abc100
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Prt sem pa jaz ukinila že 2 meseca nazaj, ker ga je vlekel dol, če sem ga imela v naročju za mizo. Pa sem ga pospravila, zdej je pa tko fajn, ker se nimam za kaj jezit.user posted image
Sem pa ugotovila, da bolj pali, ko mu govorim naj pazi, kot pa da rečem, da ne sme. Saj v bistvu me samo skrbi, da si ne bi kaj naredil in ne to, da je razmetan predal ali omara.

Prt na klubski mizici že manjkrat dol potegne, ker sem mu vsaj 10000000 rekla, da ne sme. Jest pa nimam tok prostora, da bi vse pospravla. V dnevni mam vse predale in omarce polne in nimam kam drugam dat te robe.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.6.2008 22:18:57   
Talika19

Prt na klubski mizici že manjkrat dol potegne, ker sem mu vsaj 10000000 rekla, da ne sme. Jest pa nimam tok prostora, da bi vse pospravla. V dnevni mam vse predale in omarce polne in nimam kam drugam dat te robe.user posted image

Ja saj to je logično. Predalov in omar tudi jaz nisem praznila, samo poličke, kjer sem imela tisoč in eno stvar (od parfumov do svinčnikov ipd). V predalih pa sva samo umaknila stvari, ki bi bile zanj nevarne. Mu pa pustim eno omarico, kjer so neki kabli in cd-ji, da lahko ven vleče, tam kjer so dokumenti pa ne. Sem pa itak vedno zraven in ga čekiram. Če pa grem na vrt ga pa dam v stajico. V drugih sobah sem pa vedno zraven, ker nimamo vsega pospravljenega.
Pa ni ful mahnjen na predale, če mu rečem, kje ima tovornjaka ali konjička, takoj pusti predal in leti k njima.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
19.6.2008 7:15:29   
abc100
Dobro jutro. Kje ste vse? A ste že vse na morju? Mi gremo dones po tretji uri. Komaj čakam. Dopoldne moram še do konca Spakirat, pa avto moram centrirat pelat, pa še v trgovino, pol pa via pula!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
19.6.2008 7:41:47   
Talika19
Dobro jutro!

Res je že tuga tukaj na RR, če bo tak tempo naprej, boste še vedno na 10. delu ko pridem z morja.user posted image user posted image

Abc100, uživajte!user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
19.6.2008 7:58:50   
Sončni žarek
Sončno dobro jutro user posted image

Ne morem verjeti, da nimam nič za brat user posted image   se vidi, da jih je že nekaj na morju, večina pa se odpravlja v kratkem.......

Predali....... jih je vlekla, pa ji zadnje čase niso več zanimivi......bolj so aktualni kabli..... Še najraje pa odšiba v svojo sobo in ful časa presedi med svojimi knjigami.....pa jih lista in se meni......je tok dobra user posted image user posted image user posted image  Sem ji včeraj kupila novo knjigo od Fifi in cvetličniki-vam ne morem povedat, kako je bila navdušena-se je tok smejala pa cca. ene pol ure ni dala knjige iz rok.....

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
19.6.2008 8:03:14   
Sončni žarek
Talika- super za Marka, ki je bil tako priden in je spal pri dediju in babici user posted image user posted image user posted image  Jaz bom sedaj probala in bom Evo eno soboto pustila pri moji sestri, da bo spala čez noč-mormo probat, kako se bo obneslo.....

LadyB- ja bova vprašala za spol, sam povedala pa ne bova nič user posted image user posted image user posted image  Jaz pravim da bo punčka, moj pa da fantek.......Ja, eno ziher bo......user posted image

Midva pa greva v soboto v težek šoping-greva za sedežno gledat, pa parket morava izbrat.......pa za mladinske sobe-bomo Evo cca. meseca decembra selili v novo sobo.....

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.