zalenka -> RE: Avgustovske čveke 08 - 10. del (28.5.2008 11:42:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* saskija predvsem me zanima una 3 kolesa k si jo nabavla???? nisem dotična oseba, mam pa enako marelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] kaj te zanima? lahko spreminjaš naklon(z vrvico), ima košarco, streho in varovalo, zloži se na kratko in širše(ne tak dolgo in ozko), stane 150€, razen naša mal drsi še v njej k je še mal majhna, drgač je pa ne zamenjam k mal zraste- gre pa že na bolje.mi smo zelo zadovoljni o lenča super. povej mi iz kakega materiala in kolk debelo je blago zadaj na hrbtišču. sej poznaš naš vozek - je trd naslon, pa pena gor in to hajca ko ne vem kaj. to marelo sm takrat hotla pa me je moj prepričal. sej včeri je reku da nič marele, da dobi tricikel pa naj greva s tistim na sprehod. sej sama ne vem. sam tole ni znosno kar mamo zdej res ne. ja, material je umeten itak ne, tak gladek , ni pa nobene pene, le notr se čuti ena trša stvar(kot trd papir) za naslon, ne debel material zihr ni, okol sebe ma pa tud placa in je "tračno". ni nič stisnjena... lenča a ti si jo tud preko e-buya nabavla? a se jo kje pr nas dobi???
|
|
|
|