Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:13:10
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija jaz previjam tako kot jumpy sem ekološko osveščena Oooo, hudo!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:13:29
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jaz previjem, ko se mi zdi, da ga polna plenica že proti tlem vleče. to verjetn tko pr ta tretjem rata ane? ni časa=polna plenica Jp. Polenila sem se glede tega. So druge stvari prej na vrsti. Še dobro, da ne zna govort, ker bi me po mojem kdaj pa kdaj kar fejst okregal. Joooj, men ga bo jutr socialna pršla iskat, ko takale razkladam. če bodo prišli me pokliči imam veze da stvari uredim
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:14:05
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jaz previjem, ko se mi zdi, da ga polna plenica že proti tlem vleče. to verjetn tko pr ta tretjem rata ane? ni časa=polna plenica Jp. Polenila sem se glede tega. So druge stvari prej na vrsti. Še dobro, da ne zna govort, ker bi me po mojem kdaj pa kdaj kar fejst okregal. Joooj, men ga bo jutr socialna pršla iskat, ko takale razkladam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:14:11
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA No seveda jih večkrat če se pokakajo.....drugače pa tako na vsake 3 ure eno....vsaj v Celju je tako.. To so mi povedale prijateljice, žal ne vem iz lastnih izkušenj. še dobr da ne živim v celju...ker tukaj v ljubljani jih previjajo vsaj 4x na dan Mi boš septembra povedala..... ma jih bom nadzirala k tahuj oberšturnfirerca... (beri: paznica v zaporu ) Jo bom kr 1 mesec uvajala da bo ziher
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:14:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija se je kawasakica kaj javila, sva se v sredo hotele dobit pa mi je sporočila da ji ne bo zneslo od takrat pa ne duha ne sluha. upam, da je vse ok? mislm, da se je včeraj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:14:32
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Jaz previjem, ko se mi zdi, da ga polna plenica že proti tlem vleče. to verjetn tko pr ta tretjem rata ane? ni časa=polna plenica Jp. Polenila sem se glede tega. So druge stvari prej na vrsti. Še dobro, da ne zna govort, ker bi me po mojem kdaj pa kdaj kar fejst okregal. Joooj, men ga bo jutr socialna pršla iskat, ko takale razkladam. če bodo prišli me pokliči imam veze da stvari uredim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:14:59
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: saskija se je kawasakica kaj javila, sva se v sredo hotele dobit pa mi je sporočila da ji ne bo zneslo od takrat pa ne duha ne sluha. upam, da je vse ok? mislm, da se je včeraj no super, samo da je v normalnih tirih...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:15:02
|
|
|
|
srursa
|
Dober večer.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA No seveda jih večkrat če se pokakajo.....drugače pa tako na vsake 3 ure eno....vsaj v Celju je tako.. To so mi povedale prijateljice, žal ne vem iz lastnih izkušenj. še dobr da ne živim v celju...ker tukaj v ljubljani jih previjajo vsaj 4x na dan Mi boš septembra povedala..... ma jih bom nadzirala k tahuj oberšturnfirerca... (beri: paznica v zaporu ) Jo bom kr 1 mesec uvajala da bo ziher pol boš pa še k nam pršla v vrtec zaropotat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:15:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dober večer. čer uršika
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:15:39
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA No seveda jih večkrat če se pokakajo.....drugače pa tako na vsake 3 ure eno....vsaj v Celju je tako.. To so mi povedale prijateljice, žal ne vem iz lastnih izkušenj. še dobr da ne živim v celju...ker tukaj v ljubljani jih previjajo vsaj 4x na dan Mi boš septembra povedala..... ma jih bom nadzirala k tahuj oberšturnfirerca... (beri: paznica v zaporu ) Jo bom kr 1 mesec uvajala da bo ziher pol boš pa še k nam pršla v vrtec zaropotat no problem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:16:01
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: srursa Dober večer. o madam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:16:15
|
|
|
|
srursa
|
Birdy, je noseča?!!! Bravo Birdy in Klemen.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA No seveda jih večkrat če se pokakajo.....drugače pa tako na vsake 3 ure eno....vsaj v Celju je tako.. To so mi povedale prijateljice, žal ne vem iz lastnih izkušenj. še dobr da ne živim v celju...ker tukaj v ljubljani jih previjajo vsaj 4x na dan Mi boš septembra povedala..... ma jih bom nadzirala k tahuj oberšturnfirerca... (beri: paznica v zaporu ) Jo bom kr 1 mesec uvajala da bo ziher pol boš pa še k nam pršla v vrtec zaropotat no problem veš kva bojo to previjale ...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:16:37
|
|
|
|
saskija
|
srursa sem hotela it spat ampak če si ti gor prilezla bom pa še malo ostala
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:17:00
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA No seveda jih večkrat če se pokakajo.....drugače pa tako na vsake 3 ure eno....vsaj v Celju je tako.. To so mi povedale prijateljice, žal ne vem iz lastnih izkušenj. še dobr da ne živim v celju...ker tukaj v ljubljani jih previjajo vsaj 4x na dan Mi boš septembra povedala..... ma jih bom nadzirala k tahuj oberšturnfirerca... (beri: paznica v zaporu ) Jo bom kr 1 mesec uvajala da bo ziher Ja,ja ko bo na uvajanju jo bojo tudi po 6x če bo treba, ko pa mamice ne bo blizu se pa kar naenkrat šparat začne!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam so povedali da uporabljlajo Lion star plenice..poznate? Mislm jst sem že slišala zanje, ampak ima katrera izkušnje z njimi?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:17:21
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija srursa sem hotela it spat ampak če si ti gor prilezla bom pa še malo ostala aja me smo pa tok dolgocajtne da se nimaš z nami kej pogovarjat?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:17:29
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija srursa sem hotela it spat ampak če si ti gor prilezla bom pa še malo ostala Super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: JORJA No seveda jih večkrat če se pokakajo.....drugače pa tako na vsake 3 ure eno....vsaj v Celju je tako.. To so mi povedale prijateljice, žal ne vem iz lastnih izkušenj. še dobr da ne živim v celju...ker tukaj v ljubljani jih previjajo vsaj 4x na dan Mi boš septembra povedala..... ma jih bom nadzirala k tahuj oberšturnfirerca... (beri: paznica v zaporu ) Jo bom kr 1 mesec uvajala da bo ziher Ja,ja ko bo na uvajanju jo bojo tudi po 6x če bo treba, ko pa mamice ne bo blizu se pa kar naenkrat šparat začne!! fuj fuj tolk plaččujemo za vrtec, oni pa ne morejo previjat tko kot je treba, blek
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:17:55
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: saskija srursa sem hotela it spat ampak če si ti gor prilezla bom pa še malo ostala aja me smo pa tok dolgocajtne da se nimaš z nami kej pogovarjat?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:18:04
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: saskija srursa sem hotela it spat ampak če si ti gor prilezla bom pa še malo ostala aja me smo pa tok dolgocajtne da se nimaš z nami kej pogovarjat? Sisy.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:18:13
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Nam so povedali da uporabljlajo Lion star plenice..poznate? Mislm jst sem že slišala zanje, ampak ima katrera izkušnje z njimi? a resno????? pa verjetno mislš Lino star.... Pr nas pa so rekl da uporabljajo izključno Pamperske...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: saskija srursa sem hotela it spat ampak če si ti gor prilezla bom pa še malo ostala aja me smo pa tok dolgocajtne da se nimaš z nami kej pogovarjat? ja ne, tkole je to...nismo dost dobre
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 13.6.2008 22:18:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Nam so povedali da uporabljlajo Lion star plenice..poznate? Mislm jst sem že slišala zanje, ampak ima katrera izkušnje z njimi? a resno????? pa verjetno mislš Lino star.... Pr nas pa so rekl da uporabljajo izključno Pamperske... ne ,Lion( lev )
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?