puncica -> RE: resno mi povejte (29.5.2008 14:02:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama54 IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: snake zaradi smeha srki, jaz sem se tako nasmejala včeraj s sodelavko, sem se res skoraj usrala od napenjanja! Aja, meni to pač ni smešno. Če je pač tak, kakršen je, slavo pa očitno ima, četudi bo mogoče kmalu izumrla. Piše se pa vsepovsod o njem. Nekako pa tudi nisem tip, da bi se posmehovala, pa naj bo to Murko, Werner, Helena Blagne,..... Ali se zavedate , da imata tudi onadva čustva. In, da vam povem sploh nista slaba človeka. Pa tisto natolcovanje o pedrih, ljubosumnosti Maje in podobno.Maja bere vaše žaljivke in ji je prekleto hudo.Ne želite si, da se kdaj folk dela norca iz vas ali vaših najbližnjih.Res nesramne ste. Pa zakaj pa pol po vseh cajtngih pošiljata aktualne novice, pa kako sta smrekco okrasila pa kako sta venček delala, pa kakšno obleko bo imela Maja, pa kako bo kot princeska, pa kako murkiča zdej en psihopat nadleguje, mah, zdej ne vem kdo je tu nor onadva al mi. Logično da se dela folk norca iz njega, povsod se najdejo nasprotujoča mnenja ampak ona dva pa prav silta da folk misli o njima da se norce delata, saj ne moreš bit normaln če nonstop po cajtngih tišiš in to redno, ko že kak teden dva nič ne piše o njima je treba hitr eno sliko poslat, kjer murko serje in si z roza cekret paprijem rit briše pol valda se spet o njemu govori... Če Majo tole prizadene si pa naj mal v glavi pošlihta s kom se je zapletla in naj se o tem s svojim predragim pogovori, ne pa da jokca kako samo slabo ji ljudje hočejo.
|
|
|
|