Kavbojke s oprsnikom (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

malika -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 10:44:53)

Zanima me, kdaj ste jih začele nosit. Imam namreč ene in po pravici povedano nimam pojma ali so mi prevelike, ali so OK. Sem v 17,O/7 tednu in zaenkrat visijo na meni kot žakelj. A pridejo prav šele kasneje v bolj pozni nosečnosti? Regulirat, pa se žal ne dajo.

pravljica -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 10:56:48)

jaz jih šparam za zadnje mesece, ker sem zdaj v njih preveč smešna :)

zvezdyca -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 11:20:32)

jaz sem našla v trgovini Popek ene ful dobre, ki se dajo pri strani regulirat, tako da jih res lahko nosiš dolgo časa.

Jančika_ -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 11:41:22)

Jaz sem v njih kot slon, tako da tega na meni ne boste videle:)-.

Naja31 -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 12:18:54)

Jaz jih imam tudi doma, ker mi jih ena prijateljica posodila, ampak me ne spravis v njih, ce mi placas. Meni so take hlace grozne. Kot slon ce ctiriam Janciko. :)-

Lp,Naja

Seven* -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 12:48:43)

Meni so super. Take hlace morajo biti malo baggy, ker se take nosijo. Spodaj pa kaksno skejtersko majcko pa rutico, pa je zakon!!! No pac odvisno od stila, ki ga imas rada.. Moje na naramnice so zal zametne in RES ogromne (lastnik je bil en skejter) in so mi zal totalno prevelike. Zaenkrat..

*maja -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 15:53:46)

Meni so te kavbojek super za malo kasnejše obdobje, ko je buši že zelo obilen. Za zdaj se mi pa še ne zdijo v redu, se v njih počutim kot da plavam :)-, ampak čez kak mesec (ali pa še celo prej) bojo pa super.

Emanuelle -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 19:31:58)

Ko ste ravno pri kavbojkah - jaz bi rada kupila kavbojke do pasu (Bog ne daj z naramnicami!!), pa take, da je lep jeans in lep model (ne kakšen korenček al pa nenormalno široke). Mogoče je katera videla kaj takega?

*maja -> Kavbojke s oprsnikom (18.2.2005 19:34:55)

Jaz sem si jih kupila v Popku in so ful dobrega kroja. Nič korenčka ampak na koncu so prav lepo široke, skratka moderen kroj.

SU -> Kavbojke s oprsnikom (20.2.2005 8:06:23)

Jaz imam pa doma troje hlače, ki sem jih naročila v Neckermannu, pa so čist kul!! Jaz sem prav zadovoljna z njimi! Dajo se nekak regulirat (z elastiko v pasu) in so vse troje čez pas-da ti v teh mrzlih dneh fajn srkije trebušček... Pa še mehke so ful! Ne vem...odvisno kake reči zdaj nosiš...LP, Saša(33)

Stran: [1]