zimbra -> RE: Poroka 2009 (28.8.2008 14:58:56)
|
No vidiš da se bo tudi s delovnim časom dobro izteklo. Kolikor jaz vem, pri teh testih sploh ne moreš pasti, ker ni pravilnih in nepravilnih odgovorov. En psiholog (al kaj vem kaj je) pregleda tvoje odgovore in potem pove ta je taka in taka oseba, tako se bo obnašal v tej in tej situaciji, glede na vaše zahteve pri tej in tej službi je bo ta in ta se najbolje obnesel... Potem pa se lahko odločijo tudi za koga drugega, ti psihološki testi so bolj tako tako. Saj itak veš kaj ocenjujejo in lahko odgovore po mojem malo prilagodiš "njihovim zahtevam" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Po mojem če malo pogooglaš boš našla kake primere prisoloških testov in lahko malo pogledaš, če te je že tako strah. Vendar mislim, da se brez veze sekiraš. Tak človek si, kot si ... na to ne moreš vplivat. Pa tudi brez veze je, ker se na dolgi rok ne moreš pretvarjat in boš potem samo nesrečna v službi. Če si jih prepričala na razgovoru, kjer so te imeli čas spoznati in vprašati kar so te želeli, ni vrag da ne bi zmogla enih takih testov. Samo pogumno.
|
|
|
|