lottyka
|
Prav lep pozdrav vsem, Kako ste pridne. Jaz moram reči da so me sanje zapustile hvalabogu nič več ne sanjam o katastrofah ki bi lahko bile. Na jaz sem bila ta vikend v Bosni na poroki in moram reči da je bilo zelo lepo, predvsem pa drugačno. Sploh ni podobno našim porokam, pol manj komplicirajo, sicer pa pri 400 ljudi kaj veliko niti ne moreš . Imam pa prav problem izbrati pesem za otvoritveni ples. Vedno sem imela v mislih da bom imela od Dirty Dancing - Time of my life, sedaj pa mi je padlo v vodo, kajti v moji obleki mi to izgleda prav smešno, tako da ali se preoblečem, kar mi ne diši ali pa najdem drugo pesem. Zdele 17. nadaljujeva s plesnimi in jo bom že rabla, jaz pa v čisti temi. Tako da če katera pozna kakšen res lepo pesem za angleški valček se prav priporočam. Imam pa eno vprašanje za že poročene, namreč sedaj sem začela razmišljati kdaj imaš vlečko spuščeno in kdaj speto ??? Lepo mi je če je na obredu spuščena, ampak potem ko greš pa ven, pa jo je pomoje imeti fajn speto, da ne vlečeš vse za sabo ali pa da ti jo kdo drži, kar pa si spet omejen pa še čudno zgleda. Zdele na poroki ko sem bila, so ji jo držali in moram reči da je prav smešno zgledalo, no vsaj meni. Ne vem pa če imaš dovolj časa da jo skoz daješ gor pa dol. Mogoče kompliciram ampak nekako si ne predstavljam kako in kaj z njo. Kako ste mele ve to? Za priimek pa bom jaz imela samo njegovega. Jaz bi sicer imela oba ampak se moj ne strinja. Njegovemu argumentu da se družina pač isto piše težko ugovarjam ker se sama tudi v večini s tem strinjam, edino kar mi bo težko kar pustiti priimek ki sem ga imela do sedaj. Nekako si ne predstavljam kako bo, ko me bo kdo poklical po novem priimku, se pomoje ne bom niti obrnila , no vsaj na začetku ne. Drugače pa imam jaz 3 odrasle družice. Punčke nimam nobene v sorodstvu, ker so sami fantje, tako da bo prstan nosil od mojga nečak, 4 leta star. In ker sta obe priči moški, sem si zaželela da imam zraven kakšne ženske in tako bodo zraven 3 moje prijateljice. Mi je pa prav fajn, ker so veliko bolj vključene v priprave, pa še slike bodo pomoje zelo lepe. Komaj čakam da jih vidim v obleki. Konec avgusta se začnejo šivat. Drugače pa zdele stvari malo mirujejo. Še ta vikend greva na morje, potem pa spet veselo s pripravami dalje. Uff, čas tako teče, nama pa manjka še kar veliko stvari. Bo treba pospešeno v akcijo, se bo kar kadilo za mano , en dan v avto, pa v ljubljano naročit prstane, v kamnik se dokončno zmenit za rože, se zmeniti za torto, najti še harmonikaša,... Sploh ne bom naštevala dalje, ker me je kar malo panika zajela. A sem rekla da so se sanje nehale - Mam občutek da se bodo še danes vrnile .Upam, da ste ve že bolj pri koncu s pripravami. Koliko pa vam kaj manjka? Čeprav imava že sloraj vse izbrano je treba še vse se dokončno zmenit. No ja vsaj polovica gostov je že povabljena . ŽanaTaja čestitke! Njumi, se pa strinjam z Žanatajo. Ti jo boš samo zarezala oz. si odrezala en kos. Naprej pa jo bodo drugi rezali. Kako jo bodo narezali je na njih da se znajdejo verjemi, da takrat ne boš imela pomoje časa gledat kako jo režejo in jim razlagat. Vsaj moje mnenje je da ne glede na to kakšna bo, jo bodo dali na kose in na krožnike. Jaz se s tem ne bi obremenjevala, ker verjetno tvoja torta ne bo prva, ki jo bodo postregli. Drugače pa je najlažje razrezati tako ki ima samo eno nadstropje. Je pač po širini večja oz. že kar velikanska. Sem videla že eno tako v obliki dveh src.
|