Martinčka -> RE: Poroka 2009 (29.7.2009 10:04:03)
|
lottyka čudovita vabila!!!! ma me smo prave mojstrice:) bi lahka kakšno delavnico odprle:) hihi ne moj je na splošno proti cerkvi.. v cerkvi en zdrži dolgo, tudi na drugih porokah je šel kar ven ker ni mogu župnika poslušat... tako da nikakor ne gre... za krst bo pa mal potrpel... na poroki si pa ne želim da kaj trpi:) je pa meni tudi full všeč poročna sveča in jo bova imela na civilnem obredu.. ker se cerkveno ne ženiva sva veliko več dela vložila v civilno poroko.. tako imava recimo namesto standardne poročne koračnice violinistko, harfistko in flavtisko, ki nama bodo zaigrale Canon in D ter Time to say goodbye od boccelija... potem sledi uvodni govor matičarke, ki je družinska prijatelica ter bo napisala bolj oseben govor... nato sledi od violine in harfistke ter flavtiske pesem the Prayer, in za pesmijo bo moja glavna družica imela kratek govor s poročno svečo. To so mi odobrili, tako da lahko uporabim poročno svečo na civilnem delu, vendar se ne sme omenjat nič cerkve, kar pa se tako ne bo:) potem je zaklučni govor ter ko si bova dala prstančke gor bo pesem Somwere ower the rainbow... in si dava lupčeka pa je to to:) lottyka upam da sem dovolj nazorno opisala:) potem bo dobi vsak jagodno penino z jagodo v kozarcu in bo metanje riža ter skupinska slika, potem pa se greva midva slikat, oni pa še malo pogrickajo zunaj kanapejčke.. ob sedmih se začnejo posedat in takrat prideva midva noter... potem je pa do polnoči nekakšna klasika, pač večerja malo programa, otroci nama bodo nekaj zaplesali, plesanje, najin prvi ples, ples z očetom,... vmes bova imela še predstavitev najinega otroštva ter se bova seevda zahvalila staršem za vse in tudi svatom ker so prišli... potem pa deset do polnoči pridejo trubači Fešta Band, kar nihče ne bo vedel in bodo začeli zunaj pred hotelom igrat (11 jih je)... tako da bomo vsi šli ven in nehajo igrat ob polnoči ko se začne ognjemet... po krajšem ognjemetu pa vsak dobi svoj balon ki ima na koncu svoje vrvice iskrico in jih skupaj spustimo vseh 150 balonov s prižganimi iskricami v zrak malo čez polnoč... potem sledi polnočni ples, torta, predaja šopka in podvezice in je to to... tisti ki pa spijo na najin strošek v hotelu, pa vsi dobijo v sobo jagodno penino ter opis poroke z zajtrkom naslednji dan... evo pa sem večino svojega programa razkrila...:)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] kako pa boste imele ve???men je tok dober brat o porokah tako da se kar razpišite:) pri nama bo super če bo sonček da se bo lahko obred dogajal zunaj pred hotelom, ker mi je tam res pravljično.. noter je sicer tudi lepa dvorana ampak se mi zdi da je čisto drugače če je zunaj:) bomo videli.. meni je pomembno samo to da imam pripravljena oba scenarija! punce danes zjutri okoli petih me je tako žolč zagrabil da joj... sem kr jokala od bolečine... zdaj je pa bolje, sam se bom vseen prijavila na samoplačniški pregled (ker če ni samoplačniški čakaš dva mesca!) če bo možno že kar za danes... lani poleti so mi rekli, da se kamen še dela in da bi morala imeti še kakšno leto mir, ampak očitno mi že kaj nagaja... bi pa mogla jutri it z mojimi družicami na morje... ne vem kaj na!??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] so mi pa svetovali da si te kamne uredim preden imam namen zanosit!? a ma katera kaj izkušenj? jaz imam ledvične kamne in žolčne!? sam na bejbiju sva mislila delat že po poroki, sedja pa ne vem a naj grem na operacijo pred poroko!? kaj pa če bo kaj narobe? čeprav zdej lahko greš že prvi dan po operaciji domov, sam nikol ne veš kaj se lahko zgodi, do poroke je pa še samo cca 50 dni!? pozdravček
|
|
|
|