soraia -> RE: Poroka 2009 (5.5.2009 20:34:32)
|
hello nevestice, ja res je pestro!!! hvala za pohvale za rinkice, čevlje in stekleničke!!! Ful ste zlate, res. zimbra čevlje sem dobila v pitarellotu v ts, pa tolko trgovin sva po ts prehodila in obdelala, in edino tam sva našla rdeče čevlje. žanataja tebe je priča res super presenetila, tudi sama se bi vozila v limuzini. super res. pupsika upam, da si že dobila cd. majcci končno. Ja najin dan se pa res hitro, hitro bliža. Jaz mam pa lih obratno kot ti 14 probo obleke, in 15 probo frizurce, in že komaj čakam, res. Pa super za perilo in upam, da še čevlje najdeš. No ko sem jaz iskala rdeče sem vidla ogromno belih. maja super za oblekico, pa še jaz sem nestrpna, kako bom šele za svojo poroko. Pa res boš čudovita. Aja pa upam, da boš tudi potem klepetala z nami in da ne boš zginila. Pa lahko bi potem kje drugje kakšno temo odprle in tam dalje čvekale. cvetje: danes sem se dokončno zmenla in bom imela viseč šopek iz rdečih vrtnic in belih kal. Lep bo, lep. Pa še naprsne za priči mi bo nardila in za mojega sončka, pa za mojega lubija valda. Nevestice: a vas bo tudi pred matičarja pospremil oče. Vem, da je to navbada v cerkvi, kako pa je pri civilni poroki??? dekoracija prostora: imeli smo namen, da ga bomo okrasili z baloni, ampak moj mali sonček se zelo, zelo boji balonov (samo da vidi enega, začne jokat in se stiskat k meni, ma smo bili pred kratkim na enem rd, in so tam starejši otročki pokali baloni in zgleda, da je od tu ta strah, ker prej se jih ni bal), tako da baloni odpadejo. In zdaj sem prav brez ideje, kako oz s čim okrasiti prostor. Bo treba it spet do promaka, da dobimo kakšno idejo.
|
|
|
|