Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 26.5.2008 23:48:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 0:02:30
|
|
|
|
rija
|
zakaj bi se človek matral.....
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 6:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija zakaj bi se človek matral..... se strinjam
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 6:28:53
|
|
|
|
srki
|
Z lahkoto, ker je rauzum močnejši od želje, da nekaj moram imeti. Če bi kaj koristnega rabila in našla, bi kupila. Pretiravam pa nikoli ne. V Izoli sem si zadnjič, ko smo šli na izlet z vrtcem, kupila 2 hlače za 5 eur. Ostala sem pri 2 hlačah in to je to.
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 7:33:30
|
|
|
|
silvya
|
Nimam teh problemov. Vedno kupim samo tisto kar potrebujem.
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 7:40:09
|
|
|
|
*kinnie*
|
Jaz tudi kupim, samo če potrebujem....sem pa čisto nerazsodna ko je treba na počitnice-samo gledam kam bi šla in jeeee poletje je tu
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 8:46:46
|
|
|
|
dana
|
Jaz grem enostavno mimo trgovine. To pri meni še najbolj zaleže . Iz službe grem vedno tako, da se mi mudi na vlak, ker potem nimam časa gledat po izložbah, kaj šele da bi šla v trgovino. Če imam pa čas šnoflat po trgovinah, pa skoraj vedno kaj kupim.
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 8:51:22
|
|
|
|
Angellina
|
Še nise imela te sreče, da bi lahko na veliko zapravljala za cunje. Pri nas gre vse in še več za hišo, saj nam to več pomeni. Upam, pa, da se bom lahko kdaj utapljala v razprodajah.
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 8:57:07
|
|
|
|
HuAnita
|
Ah, jaz sem, ko sem začela delati, delala toliko, da mi dobesedno ni ostalo časa za šoping, no vsakih nekaj mesecev pa sem potrebovala kaj novega, za v službo, pa kakšne čevlje, jakno, takrat sem bila sposobna v enem popoldnevu zapraviti tudi 400 e Ampak potem pa pol leta spet nič, razen kake štumfe ali modrc na hitro. Zdaj pa itak hujšam - že pol leta, pa še vedno verjeamem, da se bodo učinki kmalu videli --- pa še štedimo za hišo, je pa res, da sem nerazsidna za cunje za otroke. Teh pa res ni nikoli dovolj
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 10:00:20
|
|
|
|
gajka
|
Uprem se z lahkoto, ker se meni šoping na splošno upira in je zame samo kup stresa! Takrat, ko so pa znižanja in gužva po trgovinah, me pa tudi s konji not ne zvlečejo.
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 10:30:51
|
|
|
|
Hanna M.
|
z lahkoto, ne maram shopinga. Jaz grem ponavadi v trgovino, ko ni nobene gneče, na hitro pogledam kaj imajo in če mi je kaj res všeč in to rabim tudi kupim, drugače pa hitro ven. Mi je hodit po trgovinah totalna izguba časa. Imam pa sodelavko, ki mora ob vsakem najmanšem stresu v trgovino po kakšno cotko, da se potolaži,...
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 10:32:03
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija zakaj bi se človek matral.....
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 12:54:10
|
|
|
|
iva01
|
ja jz če vem da mam vse al da morem šparat keš..potem če že slušajno grem kam v trgovino, obvezno kartico vn iz denarnice že doma..not si pustim max 20€...tko če je res kaj kar bi mi bilo zelo všeč..seveda v okviru 20€..pa si to kupim..drugače pa najrajš kr negrem po trgovinah..mam pa srečo tud to..da živim v takem kraju kjer ni ene pametne štacune z oblekami..sami neki glupi italjanski butiki kjer so vse cote univerzal ..kr neki v glavenm..tko da ko je cajt in keš se odpravim v LJ..in seveda takrat brez zadržkov..ker grem z namenom da si bom kaj kupila :)
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 12:57:29
|
|
|
|
tatam
|
To bi tudi jaz rada vedla?!?! Sem med tistimi,ki v trgovini vedno kaj najdejo,pa če rabim al ne.Zadnje čase zase sicer ne ravno,mimo otroških cunj pa ne morem. Zadnje čase se bremzam tako,da nikamor ne grem v bližino takih trgovin!Enostavno se ne morem upret drugače! Ampak je res vrag to!!Sploh če nimaš ravno veliko denarja
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 14:03:32
|
|
|
|
smrka
|
Zakaj bi se uprla nakupu? Ce lahko kupujes pomeni da imas sluzbo, da imas sredstva za nakup, da lahko uzivas. Moj nasvet je edino to, da nekupuj nekaj kar potem nebos nosila ti ali tvoji bliznji. Drugace pa kar veselo!
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 14:14:21
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ce so finance OK, potem upor ni mozen... ce pa finance "skripajo", potem pa sploh ni debate.
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 16:37:53
|
|
|
|
amaya
|
Moj odgovor: nikakor....ker imamo to me zapisano v DNK-ju
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 17:08:22
|
|
|
|
LunaLuna
|
Jaz imam kar naprej željo, da bi si nekaj kupila. Obvezno obleke. A mi dostikrat (nažalost ali pa nasrečo) nič ni všeč ali pa mi ni prav. Sploh kadar so ful znižanja in razprodaje. Potem pa mi je kot nalašč vse prav pri ta dragih oblekah, pa še zelo všeč mi je vse povrsti.
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 17:17:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija zakaj bi se človek matral..... My thoughts exactly
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 17:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj bi se pa človek zadrževal če si lahko privošči Jaz sebi ful mal kupujem, ker mi pač nič ne gre na rit . Posledično ma moj miljon cunj k pol pa zanj kupujem če že zase ne morem
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 17:37:33
|
|
|
|
caillou
|
Pojdi po trgovinah brez denarnice, samo na oglede. Za špecerijo, se pravi z denarjem, pa pošlji koga drugega. Je krasna terapija za težke nakupovalne odvisnice. ...tudi sama nekoč huda odvisnica.
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 17:44:57
|
|
|
|
2.2.
|
ja jaz sem šla v soboto namenoma v lj da si bom kaj kupila in si nisem nič ker mi ni bilo nič po volji. dobila je samo hčerkica nove cunjice in mož eno srajco. ampak za nas malo tamočnejše je pa res zelo težko dobit cunje?-ali mi mogoče katera izda kje kupite cote za sebe- tiste ki ste elegantno popolne?
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 27.5.2008 17:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2.2. ja jaz sem šla v soboto namenoma v lj da si bom kaj kupila in si nisem nič ker mi ni bilo nič po volji. dobila je samo hčerkica nove cunjice in mož eno srajco. ampak za nas malo tamočnejše je pa res zelo težko dobit cunje?-ali mi mogoče katera izda kje kupite cote za sebe- tiste ki ste elegantno popolne? Evans v emporiumu ima zelo lepe in kakovostne stvari. Marks&Spencer ima tudi lepe stvari in kakovostne. Včasih se kaj v benetonu najde. Cenejš roba pa v C&A, H&M, Takko, addesa občasno,......
|
|
|
|
RE: kako se upreti nakupom cunj? 28.5.2008 19:25:45
|
|
|
|
karmy
|
ah jaz živim sred ljubljane, drugače pa nimajo čisto nič pametnega, ampak res čisto nič... tisto kar je, pograbijo kot vroče žemljice...tle v angliji pa sploh ni tiste nakupovalne mrzlice, trgovine so napol prazne, v miru lahko nakupuješ med razprodajami, ker je folk bolj zasvojen z bajtami kot z oblekami... no npr. danes sem našla ene super duper modrca ki sem ju mogla kupit ker imam le enega pol so pa še za šiht rekli da rabim dolge elegantne črne hlače in belo majco... no to pa še nisem našla
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?